Minik benim oğlumBn ayıcığım diyom tontişim diyompek minik değil o yüzden
Ben bilmiyorum ki hiçİri olursa normal gelirse çok olmaz mı dikiş
Bekletme yavruyu okuMinik benim oğlum
Yine ayağını dayadı şimdi karnıma
Hikaye saati yapmıştık hoşuna gitti herhalde
Okudum ondan sonra hareketlendiBekletme yavruyu oku
Bnde yavruma nar sıktım içiyomMinik benim oğlum
Yine ayağını dayadı şimdi karnıma
Hikaye saati yapmıştık hoşuna gitti herhalde
Benim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yaniemzirmekten zaten çocukluğumdan beri midem bulanırdı herkesin için de hooop çıkarıp emzirenlerden midem bulanırdı. Şimdi nasıl emzircem annem bile görsün istemiyorum neden bilmiyorum mememden çok utanıyorum çok huylanıyorum
Yiğit mi olacak ismiBizim isim belli yiğit paşam diye seviyorum
İnşallah doğunca da böyle okursunOkudum ondan sonra hareketlendi
Her gün için bi hikayesi var
Rutin yaptım onu
Günü kaçırsam da bazen salının hikayesi belli
Aynı gün aynı hikaye
Ah dimi ama yaaO yüzden annelik bambaşka değil mi zaten
Benimde 2 KIZIM var banada değişik geliyor.bu kesinlikle ben
Bende Allah günah yazmasin beni kimse kinamasin ama çok huylaniyorum emzirme olayından kimsenin yanında o işi yapamam kesinlikle annem kaynana Vs... çok da ölüp bitmiyorum emzirmek için tamamen ihtiyaç olduğundan emsin istiyorum o yüzden nerde Trak orda bırak yapıcam
Yiğit mi olacak ismi
Bizde yiğit emir koyacağız
Bana da kızdan sonra oğlum demek tuhaf geliyor alışamadım
Okurum herhalde tek çocuk sonuçtaİnşallah doğunca da böyle okursun
Sonucta o da ilk kez baba oluyor, onun elinden o anlari calmak istemedim. Bide gidicegimiz hastanede gercekten hemsireler 1 dk yalniz birakmiyor sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Bakalim dogumdan sonra soyliycem size de esli gidin ya da annelerle gidin diyeBence en güzel seçimi yapmışsın elimde olsa bende eşimi seçerdim. O anları birlikte yaşamak çok özel bence, zaten beyler evde nasıl duracaklar merak ediyorum
Kendi annenden niye cekiniyosun yaaOglumda da kaynanam durdu .. Ben kendi annemden daha cok cekinirim
Kv Beni tuvalete götürüp sifonumu bile cekmisti
Ya siz arayinca direkt doktorunuzu mu ariyosunuz10 gün 15 gün yok bizde işte
Her tur 400
Çok gaza gelip gidemiyorum
Allahtan aramak bedava
Bnmmde dr açıyor işi varsa ameliyattaysa yanındaki kız açıyor genelde mesaj atıyorum cevap yazarSonucta o da ilk kez baba oluyor, onun elinden o anlari calmak istemedim. Bide gidicegimiz hastanede gercekten hemsireler 1 dk yalniz birakmiyor sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Bakalim dogumdan sonra soyliycem size de esli gidin ya da annelerle gidin diye
Kendi annenden niye cekiniyosun yaaaaa bizde tam tersi
Ya siz arayinca direkt doktorunuzu mu ariyosunuzya da doktorunuzun numarasi mi var?
Ben de ozel muayenehaneye gidiyorum ama doktorumun numarasi yok yaninda calisanlar aciyor telefonu kac olursa olsun onlar doktora sorup donuyorSona dogru yaklastik diye bu beni biraz tedirgin ediyo artik bi dahaki gidisimde soyliyim diyorm
Benim kendi şahsi numarası her hastasına veriyor ben bu doktor için başka doktorlardan geçtim çok ilgili bir hekim olduğundan . En ufak şeyde mesaj ya da arama yolu ile birbirimize dönüş sağlayabiliyoruz çok şükürSonucta o da ilk kez baba oluyor, onun elinden o anlari calmak istemedim. Bide gidicegimiz hastanede gercekten hemsireler 1 dk yalniz birakmiyor sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Bakalim dogumdan sonra soyliycem size de esli gidin ya da annelerle gidin diye
Ya siz arayinca direkt doktorunuzu mu ariyosunuzya da doktorunuzun numarasi mi var?
Ben de ozel muayenehaneye gidiyorum ama doktorumun numarasi yok yaninda calisanlar aciyor telefonu kac olursa olsun onlar doktora sorup donuyorSona dogru yaklastik diye bu beni biraz tedirgin ediyo artik bi dahaki gidisimde soyliyim diyorm
Bilmem kaynanam bana daha yakin geliyorSonucta o da ilk kez baba oluyor, onun elinden o anlari calmak istemedim. Bide gidicegimiz hastanede gercekten hemsireler 1 dk yalniz birakmiyor sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Bakalim dogumdan sonra soyliycem size de esli gidin ya da annelerle gidin diye
Hemşiresi varYa siz arayinca direkt doktorunuzu mu ariyosunuzya da doktorunuzun numarasi mi var?
Aaa bizimki okulda olacak olursa beni de alırsınız hastaneye götürürsünüz diyor doğar doğmaz görecek kardeşini çok istedi kardeşim olsun diye durmaz evde kuzumevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
benim planlı sezeryan olacak. ne zaman görmeli nasıl anlatmalı bilemioyurm
Ozel hastanede gittigim doktor vermisti evet sanirim bu hastanelerin hasta kaybetmeme politikasi ama simdi gittigim ozel muayeneBnmmde dr açıyor işi varsa ameliyattaysa yanındaki kız açıyor genelde mesaj atıyorum cevap yazar
Bnmki özel hastane ilk günden verdi nosunu
Benimki de boyle ama biraz tedirgin olmaya basladim sona yaklastikca ya acaba hic mi vermicekler kendi numaralariniHemşiresi var
Telefonu o açıyor
Doktora sorup geri dönüyorlar
Doktoru arasaydık benim doktor benim telefonlara bakmaktan iş yapamazdo
Bizimki hem hemşiresiyle beraber hareket ediyor zatenBenimki de boyle ama biraz tedirgin olmaya basladim sona yaklastikca ya acaba hic mi vermicekler kendi numaralarinigece yarisi doguruyom diye hemsireyi mi uyandircam
Benim ilk gebeligim riskli gebelikti ilk gün gittiğimde vermişti cep numarasını gece gündüz arayabilirsin demişti, şimdi de aynı doktoruma gidiyorum numarasi duruyor ama hiç ozelden aramadim inşallah da gerek olmazSonucta o da ilk kez baba oluyor, onun elinden o anlari calmak istemedim. Bide gidicegimiz hastanede gercekten hemsireler 1 dk yalniz birakmiyor sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Bakalim dogumdan sonra soyliycem size de esli gidin ya da annelerle gidin diye
iki yaş olanlar nasıldı ya? benim de 1.5 olacak. tepkileri nasıldı? düzeni nasıl tutturdun? hastaneye götürdün mü yoksa evde mi gördü ilk? anlatır mısın biraz?İlki ile ikinci arası 2 ydi. Şimdi biri 8 diğeri 6 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?