2021 Aralık Anneleri

bende öyleyim.dayanamaz ağlarım kesin.ama bu ona zarar verir mi durumu kötüleştirir mi onu bilmiyorum. çıkınca göstersem sanki daha mantıklı ama bilemedim.

Hamilelikten önce kullanıyordum ben onu. Herhangi yan etki yapmamıştı. Tabi 2-3 günde bir aklıma gelirse alıyordum o yüzden yan etkisini hissetmemiş olabilirim .

Şu an bende magnezyum diaspora şase kullanıyorum. İlk günler karın ağrısı ve ishal yapmıştı. Şimdi rahatsızlık vermiyor.

iki yaş olanlar nasıldı ya? benim de 1.5 olacak. tepkileri nasıldı? düzeni nasıl tutturdun? hastaneye götürdün mü yoksa evde mi gördü ilk? anlatır mısın biraz?
Canım hastaneye götürdüm. İlk şaşırdı gördüğüne sonra çok mutlu oldu. Hiç zorlanmadım ben. Çok algılayamasığı için hiç kıskançlık yaşamadım. İlk kıskançlığımız 1 yıl sonra başladı. Şimdi diğeri ile 6 yaş olacak ve doğmadan başladı kıskançlıklar. Geçenlerde öyle tektim odada karnımı okşayarak konuşuyordum oğlum falan diye. Benim küçük kız geldi odaya duymuş. Anne dikkatini çekerim ondan hariç iki tanede kızın var ona göre sev dedi. Neye uğradığımı şaşırdım

küçükken daha kolay ha bir şeyler? ya başta kıskançlık yaşasa da kolay adapte olur gibime geliyor. tek korkum o sezeryan ağrsını çektiğmi anlmaması. anlarsa kardeşim annemi bu hale getirdi diye düşünebilir diye korkuyroum.

Öyle düşüneceğini sanmıyorum cnm sıkıntı etme

Ben de magnezinc i ilk defa akşam içtim sabaha ishaldim. Ondan mi oldu acaba
Hatta antibiyotiğe bağladım.

Benim ilk gebeligim riskli gebelikti ilk gün gittiğimde vermişti cep numarasını gece gündüz arayabilirsin demişti, şimdi de aynı doktoruma gidiyorum numarasi duruyor ama hiç ozelden aramadim inşallah da gerek olmaz
Insallah Aslinda hangi durumlarda acil aramamiz gerekiyor onu bile bilmiyorum ben bunu da sorayim en iyisi gittigimde

Whatsapp sadece sonuçlar için kullanılıyor önemli bişey olursa doğrudan arayin dedi, kendi numarası ama doğrudan arayin dediği için ufak tefek şeylere rahatsız edemiyorum

Önceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabiiiii.

Önceden emziren annelere sorayım sorumu, göğüslerde sarkma olur diyorlar bu istisnasız herkeste oluyor mu acaba? Birde o koyuluğun renginin açılmaması durumu tabiiiii.
Hayir herkesin ki sarkmiyor. Ama biraz iri ve sarkmaya meyilliyse olabiliyor. Koyuluk 3 ay icinde azaliyor

Bn 5.5 ay emzşrdim hiç sarkmadı ama hiç süteyensiz durmadım sanırım birazda genetik öyle şeyler koyuluk zamanla gidiyor eski haline dönüyor göğüs

Benim annem ve esim kalmisti 2 kisi simdi alinmiyormu ole iyi olurduannem.kalir herhalde benm

evde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
benim planlı sezeryan olacak. ne zaman görmeli nasıl anlatmalı bilemioyurm
O gun gelebilirse babasi ya da babannesiyle ayni gun de olablr bir gun sonra da olabilir hic bilmiyorum ozmn karar vericm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…