Yapabilirsen dene istersenİyi o zmn belki bi bakmışım normal fırtlattım
Bizim isim belli yiğit paşam diye seviyorumAy nasıl uzak geliyor bana bi bilsenPaşam, aslanım, oğluşum, ne diycem Ben bu çocuğa acaba kız gibi konuşmam inşallah
Kızlar sevdiriyor Zehra inan zorlanmazsın. Böyle pembiş kıyafetler içinde falan görünce prensesin oluyor pamuğun oluyor vs vsBnde Kıza nasıl hitap etcemi bilmiyorum çok tuhaf oluyorum
Minik olursa denerimYapabilirsen dene istersen
Evet evet ilk bebek ondan olsa gerek devamlı konuşmak istiyorum onunla birde hareket ettiğini gördükçe hiç susasım gelmiyorSenin ilk bebek miydi? Ben iki kızdan sonra alışamıyorum hitap etmeye oğlum diye ondanHitap etmeden de gerci bizimki ben burdayım diyor maşallah Maşallah size nasıl da biliyorlar kime konuşulduğunu
Bnm evde ballı kaymağım var bu da acı biber olsunKızlar sevdiriyor Zehra inan zorlanmazsın. Böyle pembiş kıyafetler içinde falan görünce prensesin oluyor pamuğun oluyor vs vsNasıl ballı anlatıyorum kızları ama
Aynen canim alışkanlık hamile kaldığımda da hep kızım olacak gibi gelmişti. İlk bebekte zorlanmiyorsun. Ben sürekli konuşurdum kızımla karnımı izlerdim bir sürü videosu var karnımda hareket ederkenEvet evet ilk bebek ondan olsa gerek devamlı konuşmak istiyorum onunla birde hareket ettiğini gördükçe hiç susasım gelmiyore iki kızdan sonra oğlum demek garip geliyordur tabi haklısın buda kız olsaydı hiç zorlanmazdın
Nasıl bileceksin ki dikiş işiniMinik olursa denerimtabii dikiş çok olacaksa istemem
Buldum bisey kuzucum deyim ben unisexBizim isim belli yiğit paşam diye seviyorum
Miniş diyorum ben bazenBuldum bisey kuzucum deyim ben unisexMaşallah ismi de güzel adıyla yaşasın
Deme öyle demeBnm evde ballı kaymağım var bu da acı biber olsun
Miniş de güzel bak ama kızı çağrıştırdı banaMiniş diyorum ben bazen
Cinsiyeti yok
İlk bebeğin heyecanı daha farklı oluyor galiba her şeyi ilk defa deneyimleyince insanAynen canim alışkanlık hamile kaldığımda da hep kızım olacak gibi gelmişti. İlk bebekte zorlanmiyorsun. Ben sürekli konuşurdum kızımla karnımı izlerdim bir sürü videosu var karnımda hareket ederkenKonuş tabi sana da ona da çok iyi gelir. Zaten seni tanıyor artık annesi
O yüzden annelik bambaşka değil mi zatenİlk bebeğin heyecanı daha farklı oluyor galiba her şeyi ilk defa deneyimleyince insanevettt artık bizi tanıyorlarmış çok duygulanıyorum düşündükçe resmen dünyada tanıdığı ilk insan biziz, ilk bize güveniyorlar. Allahım çok duygusal
Oğlanlar da miniş olabilirMiniş de güzel bak ama kızı çağrıştırdı bana
Oğlan da anayı çok seviyor Bnm ki okul çıkışı bana bi sarılıyor sanki askerden gelmişDeme öyle demeAz büyüsün anlarsın kızlar cidden farklı. Simdi ayırt etmiş gibi olmayım ama benim küçük kızım babasına sarılıp bir sırnaşıyor asla bana çekmemiş Babacım diyor bir öpüyor. Yine babacım bir öpücük adam bayılıyor oraya
Oğlanlar da miniş olabilir
Niye öyle diyorsun
Minik tavşan diyorum bazen
Istersen onu dene bari
Bn ayıcığım diyom tontişim diyomOğlanlar da miniş olabilir
Niye öyle diyorsun
Minik tavşan diyorum bazen
Istersen onu dene bari
Gelecek gözümde canlandı da birden ah kıyamam sanaOğlan da anayı çok seviyor Bnm ki okul çıkışı bana bi sarılıyor sanki askerden gelmişkız da babasına düşkün olcak zaten eşim dört gözle bekliyor
İri olursa normal gelirse çok olmaz mı dikişNasıl bileceksin ki dikiş işini
Benim herhalde yine bağırsaklardan dolayı belim ağrıyor ya
Tabi doğurmuyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?