Benim oğlum da sakin bence o zamanMecbur kalkıyorum bende işte çok sıkışıyorum su icmesem olmaz haliyle bebek hep ayakta gündüz de yemek yediğim zamanlar özellikle vuruyor yani saymadım ama vardır , bence her 2 saatte bir olmaz ama sonuçta bu çocuğun uyuduğu zamanlar var ve artık alanları daralıyor , benim kuzenimin çok az hareket ediyordu kaç kez hastaneye gittiler bir şey çıkmadı çocuk doğunca anladikki huyu öyleymiş çok sessiz sakin akıllı birşey
BilmemKorkudan mı göstermiyor yavrucak acaba
Neyse erken saatteymiş en azından
Uyan,yemek, sonra doktor
Kısa sürer
Benim cumartesi sabah kontrolüm
Ama bana kalsa her gün gidesim var da 400 lira elimi kolumu bağlıyor
Yok canim birşey yoktur inşallah benim ki de sakin olur doğunca diyorum ya artık zaten kisitlandi hareketleriBenim oğlum da sakin bence o zaman
Geçen bi kere 2 gün hiç hissetmedim diye tedirgin olmuştum kalp atışı normal çıkmıştı sağlık ocağında
Tamam geriliyorum
AKsine mutlu olayım sakin çocuğum olacak diye
10 gün 15 gün yok bizde işteBilmem
Hep sırtı dönük yada elleriyle kapatıyor sonra dönüyor sırtı yine
Bnm muayene de 75₺ düşüğüsenin muayenenin
O yüzden 9. Gün kontrole gidiyorum ki arada mesafe olsun diye
Bnmki tatlı bişi yiyince ve yemek sonrası çoşuyorBenim oğlum da sakin bence o zaman
Geçen bi kere 2 gün hiç hissetmedim diye tedirgin olmuştum kalp atışı normal çıkmıştı sağlık ocağında
Tamam geriliyorum
AKsine mutlu olayım sakin çocuğum olacak diye
Bak artık yemekten sonra da kıpırdanıyorBnmki tatlı bişi yiyince ve yemek sonrası çoşuyor
Bnm açken değil bn doyunca garibimde doyuyor başlıyor halayaBak artık yemekten sonra da kıpırdanıyor
Eskiden açken vuruyordu
Ben de sohbet ediyorum yemek sana ulaştı mı diye
Hareketleri yoğunsa değişmemiştirBnm açken değil bn doyunca garibimde doyuyor başlıyor halaya
Bakalım pozisyon değişti mi bizim
Çoğunluk göğüs altı o zmn aynı mıHareketleri yoğunsa değişmemiştir
Nereye vurduğundan anlaşılıyor
Tersken midem çok fenaydı ve hep idrar torbama veya rahim ağzına doğru vuruyordu çıkacak gibi
Artık kaburga altıma vuruyor genelde veya altta pıt pıt hıçkırık oluyor
O zaman kafası aşağıda benceÇoğunluk göğüs altı o zmn aynı mı
Evet bayağı yana yayık duruyor değişir mi göreceğiz artıkKayinvalideyle zor olmaz mi ya ben cekinirdim sanki
Bence buyuk degil ama genis
Benim büyük kızım herseyiyle ideal burnu yüzü koreli kızlar gibidir çok güzel. Küçük kızım çok farklı. Büyük siyah saçlı, küçük kumral. Tipleri de hiç benzemez. Bebekken cirkince bişeydi büyüdükçe güzelleşti. Bu nasıl olacak meraktayım gerçekten. Bir de erkek çocuklar aksesuar toka vs olmadığı için olduğu gibi ya kamufle de edilmezBenim oğluş da tam tersi burnu o kadar küçük ki ayrintilida 15 dk burun aradık goremeseydik doktor down dan suphelenicektiüstelik de babamız burunludur karadenizliyiz nasi böyle oldu anlamadık
İyi o zmn belki bi bakmışım normal fırtlattımO
O zaman kafası aşağıda bence
Senin ilk bebek miydi? Ben iki kızdan sonra alışamıyorum hitap etmeye oğlum diye ondanOoo biz şakıyoruz bildiğin. Ben konuştukça bana tepki veriyor birde tekmeler savuruyor nasıl mutlu oluyorum anlatamamoğlum, annecim, bal böceğim, pıtırcığım, kuzum, Egecim diye envai çeşit hitapla konuşuyoruz hergün
Bnm oğlan da ilk doğduğunda çirkindi sonradan serpildi güzelleşti paşamBenim büyük kızım herseyiyle ideal burnu yüzü koreli kızlar gibidir çok güzel. Küçük kızım çok farklı. Büyük siyah saçlı, küçük kumral. Tipleri de hiç benzemez. Bebekken cirkince bişeydi büyüdükçe güzelleşti. Bu nasıl olacak meraktayım gerçekten. Bir de erkek çocuklar aksesuar toka vs olmadığı için olduğu gibi ya kamufle de edilmezAy ne acımasız anayım
Ay nasıl uzak geliyor bana bi bilsenAslanım kaplanım dersin
Doğunca kendiliğinden çıkar ağzından
Hahah kamufle işine çok güldümBenim büyük kızım herseyiyle ideal burnu yüzü koreli kızlar gibidir çok güzel. Küçük kızım çok farklı. Büyük siyah saçlı, küçük kumral. Tipleri de hiç benzemez. Bebekken cirkince bişeydi büyüdükçe güzelleşti. Bu nasıl olacak meraktayım gerçekten. Bir de erkek çocuklar aksesuar toka vs olmadığı için olduğu gibi ya kamufle de edilmezAy ne acımasız anayım
Tam yemelik bir burunBurnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Bnde Kıza nasıl hitap etcemi bilmiyorum çok tuhaf oluyorumAy nasıl uzak geliyor bana bi bilsenPaşam, aslanım, oğluşum, ne diycem Ben bu çocuğa acaba kız gibi konuşmam inşallah
Doyurur yiyeniTam yemelik bir burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?