2021 Aralık Anneleri

Hahahh allahtan ben gebelik oncesi lazerimi bitirmistim cok seyrek seyrek benimkiler ve sari kim bilir onlar daha neler goruyor hiyyy
Bilmiyorum o eskiden baktığı çubukla baktı işte
Elle bakmaya da karşı

Ağdacım sağolsum şimdi ona gittim hemen kabhl etti
Hee evet benim de o cubukla bakti uzunluga. Bide smear alir gibi kultur ornegi aldi iste.
Ikinizin de randevusunu merak ediyorum hadi hemen yarin olsun

Bi arkadaşım anlatmıştı
Bi akrabası doktora gitmiş de doktor temizlenince gel demiş diye
Çok utanırdım öyle olsa

Bi arkadaşım anlatmıştı
Çok utanırdım öyle olsa
Ay inanmiyorummmmm doktor bana vaginal bakmam gerekiyor dediginde ben ‘ama hazirlikli gelmedim baska bi gun baksaniz???’ Diye pazarlik yapmaya calistim ama uzman kisiligini gosterip HAYIR NEYDEN CEKINDIGINI BILIYORUM AMA BENIM ICIN HIC ONEMLI DEGIL ONEMLI OLAN BEBISIN SAGLIGI SIMDI dedi sirtimi falan sivazladi boyle uzulmiyim diye ayy canim doktorum ya

Artık nasıl gittiyse bilmiyorum ben anlatanın yalancısıyım
Senimmdoktor çok anlayışlıymış
Benimki de dert etmez bence
Tatlış benimki de

Ama planlı kontrole de temiz gidersin valla
O konud hak veremiyorum
Evet evet kesinlikle. Mesela hamilelikte zaten vaginal bakilmiyor aksi birsey olmayinca o yuzden genelde bi cogumuz hazirliksiz gidiyoruz. mesela cati muayenesi yapacagini bildigimz hafta hazirlikli gidecegiz tabii. Ama hamilelik disi hususi randevu alip gidiyorsan da temiz git bi zahmet kim bilir ne halde gitti

Aynen işte
Normal muayene zamanı bakacağo belli doktorun sonuçta
Kimse de kimseyi o halde görmej zorunda değil acil durum yoksa

Bizim hastane kesinlikle refakatçi kabul etmiyormuş. Sadece eşe izin veriyorlarmış, eş refakatçi sayılmıyormuş. İnşallah hemşireler ilgilidir valla nasıl olacak merak etmiyor değilim

Valla ben her gittiğimde temiz gidiyorum. Ne olur ne olmaz. Başımıza ne geleceğini bilemeyiz. O yüzden tedbirli gitmekte fayda var

Bi arkadaşım anlatmıştı
Çok utanırdım öyle olsa
Ayy yok allahtan Bnm o kadar değildi hatta dr yanında çalışan sende bişey yok niye utanıyorsun demişti biz neler görüyoruz dedi

Cuma cumartesş dr izinliymiş en yakın salı günü dedi bakıcam sabah belli olacak gidip gitmemem

Bn yarın gidemeye bilirim işte usta gelecekmiş bakıcam duruma ne olcak

Arkadaşlar altı buçuk aydır bi kere bile sinirlenmemeyi başarmış biri olarak çok üzgünüm ki demin kendimi evde çığlık çığlık bağırıp sinir krizi geçirirken buldum. O dakikadan itibaren bi buçuk saattir bebek hareket etmeyi kesti. Tam altı yıllık evliyim, bi kere bile kimseden yardım görmedim. Evlenirken evimi milimine kadar kendim temizledim döşedim, taşınmamız gerekti, tek başıma taşındım. İkisinde de ben yerleştikten iki hafta sonra kaynanam gelip iki hafta evimde keyif çattı. Sonra nerdeyse her ay düzenli olarak gelip bi hafta kaldı gitti. Eşi sağ değil, bekar kızkardeşiyle yaşıyor diye anlayış gösterdim, ses etmedim, tabi bunda eşimin annesine aşırı derecede destek çıkmasının etkisi çok büyük. Bikaç kere yardım istediğim oldu altı yılda hep ama hep arkasını döndü. Mesela iki üç ay önce bebek için el örgüsü battaniye yelek patik yaptırmasını istedim, nerden bulacam yapacak insanı, mağazada yok mu git hazır al dedi. Oysaki çok çok geniştir çevresi. Benim annem çok rahatsız kendini zor idare ediyor. Ben alışkınım herşeyi tek başıma yapmaya. Kaynanam eşime diyormuş ki ben çocuk doğunca gelirim kovsanız bile evime dönmem, zaten bu beni çok geriyor. İki hafta önce kaynanam aradı. Bebek için yün döşek, yastık, yorgan yaptıracam dedi. Dedim kullanmam onları, yaptırmayın, yaptıracaksanız el örgüsü battaniye yaptırın. ( ben yaptırdım ama inada bindi biraz) Bi saat önce aramış öyle olmaz, ben yün döşek, yastık, yorgan yaptırdım; Benim dediğim olacak bunları kullanacaksın diyor. Doktorlar sert yatak kullanın diyor filan dedim. Doktorları boşver onlar bilmez ben bilirim, ben ne dersem o olur dedi. ( Bu arada kaynanam ilk okula bile gitmemiş, okuma yazma bile bilmez, doktorlardan iyi bilirmiş) Gerisini hatırlamıyorum resmen kan beynime çıktı. Zaten aylardır iki üç sene çocuğa tuz şeker vermeyeceğim demiştim, O da öyle şey olur mu ben senden gizli saklı veririm hep başında bekleyecek halin yok ya bebeğin demişti, bu tarz muhabbetler yaşıyoruz. 6 senedir kendini her işten çeken kadın şimdi konu bebek bakmak olunca panter kesildi, 6 aydır ben istemediğim halde eşim kaç kere annesini bize gel diye çağırdı, hamileyim, iş yapması gerekir diye burdan çıkmayan kadın adım atmıyor. Bebek doğunca gelecekmiş, ben temizlik, yemek filan yaparım o bebek bakar artık !!!!!!! Şimdiden gözümde canlanıyor, başıma çöreklenmiş bi kayınvalide, herşeye cahil cahil müdahale ediyor. Gerçekten sakinleşemiyorum, telefondan sonra eşime de çok bağırdım annene müdahale et artık diye. Asla asla annesine bişey diyemezmiş beyefendi.... İş başa düştü belli. Allah kimseyi cehalet ve kötü niyetle baş etmek zorunda bırakmasın.

Her seyden once icinizde kucucuk masum bi can tasidiginizi unutmayin ve kendinize haksizlik etmeyin. Kayinvalidenizin yaptigi gercekten kabul edilebilir degil fakat sizi uzuyorsa yoruyorsa boyle bir donemde olabildigince uzak durmanizda fayda var. sanirim yerinizde olsam ne telefonlarina bakardim ne de evime gelmesine izin verirdim. Oglunun da evi tabi ki gelecek ama boyle bir donemde sizin ruh halinize iyi gelmiyorsa malesef isi yok! Cesitli bahanelerle kendimden uzak tutmaya calisirdim cunku problemi acik acik konussaniz da anlayacak birine pek benzemiyor. Esinizle de acik acik konusun sakince, sonucta babasi vefat etmis ve annesi uzerinde sorumluluk hissediyor olabilir. Bu gibi durumlarda es ile tartismak da durumu cikmaza sokuyor, onunla duygularinizi paylasip cozum bulmaya calisin. Insallah o da yapici olur bu surecte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…