- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnden geçen hareketsizdi diye gittim istediYok beybi dedim yorulunca sinirlenince kasılma oluyor, yatınca geçiyorsa sorun yok dedi. Zaten bizimki nst istemiyor kolay kolay diye biliyorum arkadaşımdan
Evet canım ben tam o tarih olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü 24 aldığımız haftadan tam 8 hafta saydık hesapladık. Resmi olarak daha uzun tutarsak sahtecilik olur yapılmaz yani 24 raporu alanlar için konuşuyorum amaTmmdır sabah belli olacak gidip gitmeyeceğim32+0 da mı veriliyormuş rapor
Çok haklısın gerçekten çok teşekkür ederimHelal olsun bazen insan yazdıkça anlattıkça rahatlar bizde burda arkadaş gibi olduk bebişler sayesinde herkes az çok derdini anlatıyor. Rahatladıysan daha iyibebişi de üzme. Üzmeye değmez bn ilk gebelikten tecrübeyle bu gebelikte ne duysam aman diyip unutuyorum hiç kimseyi takmıyorum tavsiyemdir rahat hamilelik rahat bebişler sorun çıkaran illa ki olacak sorunsuz zaman insan yok çünkü
Kız yok sorun görmezse öylesine istemiyormuş yaniBnden geçen hareketsizdi diye gittim istedi
Yaa bilmiyordum isterse diyim istemiyormuşsunuz
Bn çalışır alcam. Bnmki eşimin iş yeri ya orda çalışıyor gözüküyorum onun için lazım bakalım yarın gidersem konulurumEvet canım ben tam o tarih olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü 24 aldığımız haftadan tam 8 hafta saydık hesapladık. Resmi olarak daha uzun tutarsak sahtecilik olur yapılmaz yani 24 raporu alanlar için konuşuyorum ama
Doktor beni tam 32+0da çağırdı. 20sinde 32+0 oluyorum. 20sinde gel rapor için dedi.Tmmdır sabah belli olacak gidip gitmeyeceğim32+0 da mı veriliyormuş rapor
Neresi burası sanırım
Ya benim karışacak o zaman. 24 için eve yakın diye gittiğim hastanede saçma sapan bi doktora denk geldim adam günümü 5 gün ileride yazdı raporda bir türlü ikna edemedik. Son adet tarihine göre telefondan programdan hesaplayıp gösteriyoruz yok. Elinde saçma salak yuvarlak bi çizelge var oradan sayıyor buna göre yazmam lazım diyorEvet canım ben tam o tarih olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü 24 aldığımız haftadan tam 8 hafta saydık hesapladık. Resmi olarak daha uzun tutarsak sahtecilik olur yapılmaz yani 24 raporu alanlar için konuşuyorum ama
Şanssızlık olmuş canım çünkü ne kadar küçük yazılsa o kadar karda oluyorsun, en azından adetine göre yazsaydı. Şimdi o yanlış yazıldı diye 32yi geç alamazsın bence. Bizim doktor sıkı sıkı uyardı tam 8 hafta sayın ona göre 32i geçirmeyin dediYa benim karışacak o zaman. 24 için eve yakın diye gittiğim hastanede saçma sapan bi doktora denk geldim adam günümü 5 gün ileride yazdı raporda bir türlü ikna edemedik. Son adet tarihine göre telefondan programdan hesaplayıp gösteriyoruz yok. Elinde saçma salak yuvarlak bi çizelge var oradan sayıyor buna göre yazmam lazım diyorEn sonunda ne yazarsan yaz be dedim
Şimdi benim tarihler karışacak 32de
Ya benim karışacak o zaman. 24 için eve yakın diye gittiğim hastanede saçma sapan bi doktora denk geldim adam günümü 5 gün ileride yazdı raporda bir türlü ikna edemedik. Son adet tarihine göre telefondan programdan hesaplayıp gösteriyoruz yok. Elinde saçma salak yuvarlak bi çizelge var oradan sayıyor buna göre yazmam lazım diyorEn sonunda ne yazarsan yaz be dedim
Şimdi benim tarihler karışacak 32de
Ogretmen arkadaslardan 24.hafta izne ayrilip ek ders yada odenek alan var mi
O da mı baktı da öyle dedi anlamadım orasınıAyy yok allahtan Bnm o kadar değildi hatta dr yanında çalışan sende bişey yok niye utanıyorsun demişti biz neler görüyoruz dedi
Okurken bunaldım inan canım ve çok kızdım. Benim rahmetli kayinvalideme benziyor biraz. O dile getirmeden çileden çıkarırdı seninki bir de inadına söylüyormuş. Eşinin desteği önemli. Eşim benden yana olurdu benim kayinvalidem de tek yaşıyordu. Bizde de çok rahat ederdi ben tedirgin olsam da gelince hürmeti hizmeti eksik etmezim içim rahat etmezdi. Kendim yüz göz olmazdım eşim hallederdi istemediğim şeyleri. Bunu onunla değil de eşinle halletmen daha doğru ve az yıpratıcı olur senin için sanki. Sakin olmaya çalış zor ama. Yapma dediğimiz şeyleri bazen kendi annemiz bile yapıyor o yüzden kayinvalideden de çok bisey beklememek lazım.Arkadaşlar altı buçuk aydır bi kere bile sinirlenmemeyi başarmış biri olarak çok üzgünüm ki demin kendimi evde çığlık çığlık bağırıp sinir krizi geçirirken buldum. O dakikadan itibaren bi buçuk saattir bebek hareket etmeyi kesti. Tam altı yıllık evliyim, bi kere bile kimseden yardım görmedim. Evlenirken evimi milimine kadar kendim temizledim döşedim, taşınmamız gerekti, tek başıma taşındım. İkisinde de ben yerleştikten iki hafta sonra kaynanam gelip iki hafta evimde keyif çattı. Sonra nerdeyse her ay düzenli olarak gelip bi hafta kaldı gitti. Eşi sağ değil, bekar kızkardeşiyle yaşıyor diye anlayış gösterdim, ses etmedim, tabi bunda eşimin annesine aşırı derecede destek çıkmasının etkisi çok büyük. Bikaç kere yardım istediğim oldu altı yılda hep ama hep arkasını döndü. Mesela iki üç ay önce bebek için el örgüsü battaniye yelek patik yaptırmasını istedim, nerden bulacam yapacak insanı, mağazada yok mu git hazır al dedi. Oysaki çok çok geniştir çevresi. Benim annem çok rahatsız kendini zor idare ediyor. Ben alışkınım herşeyi tek başıma yapmaya. Kaynanam eşime diyormuş ki ben çocuk doğunca gelirim kovsanız bile evime dönmem, zaten bu beni çok geriyor. İki hafta önce kaynanam aradı. Bebek için yün döşek, yastık, yorgan yaptıracam dedi. Dedim kullanmam onları, yaptırmayın, yaptıracaksanız el örgüsü battaniye yaptırın. ( ben yaptırdım ama inada bindi biraz) Bi saat önce aramış öyle olmaz, ben yün döşek, yastık, yorgan yaptırdım; Benim dediğim olacak bunları kullanacaksın diyor. Doktorlar sert yatak kullanın diyor filan dedim. Doktorları boşver onlar bilmez ben bilirim, ben ne dersem o olur dedi. ( Bu arada kaynanam ilk okula bile gitmemiş, okuma yazma bile bilmez, doktorlardan iyi bilirmiş) Gerisini hatırlamıyorum resmen kan beynime çıktı. Zaten aylardır iki üç sene çocuğa tuz şeker vermeyeceğim demiştim, O da öyle şey olur mu ben senden gizli saklı veririm hep başında bekleyecek halin yok ya bebeğin demişti, bu tarz muhabbetler yaşıyoruz. 6 senedir kendini her işten çeken kadın şimdi konu bebek bakmak olunca panter kesildi, 6 aydır ben istemediğim halde eşim kaç kere annesini bize gel diye çağırdı, hamileyim, iş yapması gerekir diye burdan çıkmayan kadın adım atmıyor. Bebek doğunca gelecekmiş, ben temizlik, yemek filan yaparım o bebek bakar artık !!!!!!! Şimdiden gözümde canlanıyor, başıma çöreklenmiş bi kayınvalide, herşeye cahil cahil müdahale ediyor. Gerçekten sakinleşemiyorum, telefondan sonra eşime de çok bağırdım annene müdahale et artık diye. Asla asla annesine bişey diyemezmiş beyefendi.... İş başa düştü belli. Allah kimseyi cehalet ve kötü niyetle baş etmek zorunda bırakmasın.
Valla bilsem canim:s gaviscon kullaniyorum ben de birtek. Dik sekilde yatablrsn birde yuksek yastikKızlar bu mide yanmasına ne iyi gelir şurup filan etki etmiyor artık. Gece olmasın istiyorum.
Valla bilsem canim:s gaviscon kullaniyorum ben de birtek. Dik sekilde yatablrsn birde yuksek yastik
Allah yardimcin olsun cnm benim de bazen siddetli bazen hafif ama oluyor genelde. Uykusuz geceler bize:s Yine grip oldum bir de cok sık oluyorum neden acaba yaYaşlı teyzeler gibi oturduğum yerde uyuyorum neredeyse. Çok fena alev alev kusma derecesine getiriyor beni.
Allah yardimcin olsun cnm benim de bazen siddetli bazen hafif ama oluyor genelde. Uykusuz geceler bize:s Yine grip oldum bir de cok sık oluyorum neden acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?