2021 Aralık Anneleri

Yok beybi dedim yorulunca sinirlenince kasılma oluyor, yatınca geçiyorsa sorun yok dedi. Zaten bizimki nst istemiyor kolay kolay diye biliyorum arkadaşımdan
Bnden geçen hareketsizdi diye gittim istedi
Yaa bilmiyordum isterse diyim istemiyormuşsunuz

Tmmdır sabah belli olacak gidip gitmeyeceğim 32+0 da mı veriliyormuş rapor
Evet canım ben tam o tarih olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü 24 aldığımız haftadan tam 8 hafta saydık hesapladık. Resmi olarak daha uzun tutarsak sahtecilik olur yapılmaz yani 24 raporu alanlar için konuşuyorum ama

Çok haklısın gerçekten çok teşekkür ederim

Bn çalışır alcam. Bnmki eşimin iş yeri ya orda çalışıyor gözüküyorum onun için lazım bakalım yarın gidersem konulurum

Ya benim karışacak o zaman. 24 için eve yakın diye gittiğim hastanede saçma sapan bi doktora denk geldim adam günümü 5 gün ileride yazdı raporda bir türlü ikna edemedik. Son adet tarihine göre telefondan programdan hesaplayıp gösteriyoruz yok. Elinde saçma salak yuvarlak bi çizelge var oradan sayıyor buna göre yazmam lazım diyor En sonunda ne yazarsan yaz be dedim
Şimdi benim tarihler karışacak 32de

Iyi geceler kizlar, bugun ikindiden beri dikislerimde cok fazla kramp ve baski hissediyirum acaba erken dogum belirtisi olabilirmi?
Birde 7ayim doldu hala asiri dereceds istahsiz ve agzim zehir gibi + agzim cesme gibi surekli tukuruk artisim nirvanaya cikmis durumda bu hamileligim cok asiri hasta gibi gecti
Benim gibi dunyayi yiyen birini bu kadar istahsizlastiran yuzumde iki gebeligimde bile hic lekw cikmayan ve bunda camura donen yani kisacasi kizimi cok merak ediyorum

Şanssızlık olmuş canım çünkü ne kadar küçük yazılsa o kadar karda oluyorsun, en azından adetine göre yazsaydı. Şimdi o yanlış yazıldı diye 32yi geç alamazsın bence. Bizim doktor sıkı sıkı uyardı tam 8 hafta sayın ona göre 32i geçirmeyin dedi

Aynı adama gidin . Bu durumda5 gün fazla izin kullanmış olmuyor musunuz ?

Kızlar bu mide yanmasına ne iyi gelir şurup filan etki etmiyor artık. Gece olmasın istiyorum.

Okurken bunaldım inan canım ve çok kızdım. Benim rahmetli kayinvalideme benziyor biraz. O dile getirmeden çileden çıkarırdı seninki bir de inadına söylüyormuş. Eşinin desteği önemli. Eşim benden yana olurdu benim kayinvalidem de tek yaşıyordu. Bizde de çok rahat ederdi ben tedirgin olsam da gelince hürmeti hizmeti eksik etmezim içim rahat etmezdi. Kendim yüz göz olmazdım eşim hallederdi istemediğim şeyleri. Bunu onunla değil de eşinle halletmen daha doğru ve az yıpratıcı olur senin için sanki. Sakin olmaya çalış zor ama. Yapma dediğimiz şeyleri bazen kendi annemiz bile yapıyor o yüzden kayinvalideden de çok bisey beklememek lazım.

Yaşlı teyzeler gibi oturduğum yerde uyuyorum neredeyse. Çok fena alev alev kusma derecesine getiriyor beni.
Allah yardimcin olsun cnm benim de bazen siddetli bazen hafif ama oluyor genelde. Uykusuz geceler bize:s Yine grip oldum bir de cok sık oluyorum neden acaba ya

Allah yardimcin olsun cnm benim de bazen siddetli bazen hafif ama oluyor genelde. Uykusuz geceler bize:s Yine grip oldum bir de cok sık oluyorum neden acaba ya

Bende grip değil ama burnum çok tıkanıyor hatte genelde tıkalı. Geniz eti büyüyormuş onunla alakalı olabilir senin gribinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…