- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Canım doktor ameliyata giricekti biraz acele baktık ölçüm aldı sdc iyi dedi ama 3 hafta çok yorma 35 e kadar dinlen sonra yürü dicem dedi. Oğlan 30+6 1718 gr 41 cm haftasıyla uyumlu çok iri gitmiyor sanırım hep önde çıkardı, bu sefer adete göre çıktı günü. Totosu dönüktü zaten resim de alamadık öyle yanilonely bird randevu nasıl geçti büyümüş mü bebiş ne yaptın
Allah kolaylık ve sabır versin. Annesi için huzurunuzu bozmayın ben bakarım demeyle olmuyor her iş zora gelince kaçar merak etme. Sen bu dönemi olabildiğince sakin geçirmeye çalış az kaldı zaten bebiş de etkilemesin eşinize de tatlı dille anlatın yapması gerektiğini söyleyin demezse de hiç moralini bozma. Zaten bebek bu dönemde ne yünde yatar ne de kullanılır eski kafayla hareket ediyorsa sen yeri geldiğinde tmm dersin yine bildiğini yaparsın dr en güzel şekilde yönlendirir eşin de yanında duysun olmayacağını anlasınArkadaşlar altı buçuk aydır bi kere bile sinirlenmemeyi başarmış biri olarak çok üzgünüm ki demin kendimi evde çığlık çığlık bağırıp sinir krizi geçirirken buldum. O dakikadan itibaren bi buçuk saattir bebek hareket etmeyi kesti. Tam altı yıllık evliyim, bi kere bile kimseden yardım görmedim. Evlenirken evimi milimine kadar kendim temizledim döşedim, taşınmamız gerekti, tek başıma taşındım. İkisinde de ben yerleştikten iki hafta sonra kaynanam gelip iki hafta evimde keyif çattı. Sonra nerdeyse her ay düzenli olarak gelip bi hafta kaldı gitti. Eşi sağ değil, bekar kızkardeşiyle yaşıyor diye anlayış gösterdim, ses etmedim, tabi bunda eşimin annesine aşırı derecede destek çıkmasının etkisi çok büyük. Bikaç kere yardım istediğim oldu altı yılda hep ama hep arkasını döndü. Mesela iki üç ay önce bebek için el örgüsü battaniye yelek patik yaptırmasını istedim, nerden bulacam yapacak insanı, mağazada yok mu git hazır al dedi. Oysaki çok çok geniştir çevresi. Benim annem çok rahatsız kendini zor idare ediyor. Ben alışkınım herşeyi tek başıma yapmaya. Kaynanam eşime diyormuş ki ben çocuk doğunca gelirim kovsanız bile evime dönmem, zaten bu beni çok geriyor. İki hafta önce kaynanam aradı. Bebek için yün döşek, yastık, yorgan yaptıracam dedi. Dedim kullanmam onları, yaptırmayın, yaptıracaksanız el örgüsü battaniye yaptırın. ( ben yaptırdım ama inada bindi biraz) Bi saat önce aramış öyle olmaz, ben yün döşek, yastık, yorgan yaptırdım; Benim dediğim olacak bunları kullanacaksın diyor. Doktorlar sert yatak kullanın diyor filan dedim. Doktorları boşver onlar bilmez ben bilirim, ben ne dersem o olur dedi. ( Bu arada kaynanam ilk okula bile gitmemiş, okuma yazma bile bilmez, doktorlardan iyi bilirmiş) Gerisini hatırlamıyorum resmen kan beynime çıktı. Zaten aylardır iki üç sene çocuğa tuz şeker vermeyeceğim demiştim, O da öyle şey olur mu ben senden gizli saklı veririm hep başında bekleyecek halin yok ya bebeğin demişti, bu tarz muhabbetler yaşıyoruz. 6 senedir kendini her işten çeken kadın şimdi konu bebek bakmak olunca panter kesildi, 6 aydır ben istemediğim halde eşim kaç kere annesini bize gel diye çağırdı, hamileyim, iş yapması gerekir diye burdan çıkmayan kadın adım atmıyor. Bebek doğunca gelecekmiş, ben temizlik, yemek filan yaparım o bebek bakar artık !!!!!!! Şimdiden gözümde canlanıyor, başıma çöreklenmiş bi kayınvalide, herşeye cahil cahil müdahale ediyor. Gerçekten sakinleşemiyorum, telefondan sonra eşime de çok bağırdım annene müdahale et artık diye. Asla asla annesine bişey diyemezmiş beyefendi.... İş başa düştü belli. Allah kimseyi cehalet ve kötü niyetle baş etmek zorunda bırakmasın.
Yaa şansına desene ameliyat olacağı zaman arayıp erteliyorlar randevuyuCanım doktor ameliyata giricekti biraz acele baktık ölçüm aldı sdc iyi dedi ama 3 hafta çok yorma 35 e kadar dinlen sonra yürü dicem dedi. Oğlan 30+6 1718 gr 41 cm haftasıyla uyumlu çok iri gitmiyor sanırım hep önde çıkardı, bu sefer adete göre çıktı günü. Totosu dönüktü zaten resim de alamadık öyle yani
Annem rahatsız kendine hayrı az zaten. Ben de sonuçta 6-8-10 ay neyse işe dönücem. Bakıcıya vermektense babaannesi baksın diye hep alttan alma, ortalığı hoş tutma eğilimindeydim. Ama son iki ayda anladım ki gerçekten olmayacakmış. Şu güne kadar kaynanam bana iyi kötü hiç karışmadı hep kendini çekti. O nedenle idare ederim gelecekte sanıyordum. Ama bebek girince işin içine kadının içinden adeta şeytan çıktı. Gerçekten çok haklısınız. Uzak durmam gerekiyor bi ayar yapıp. Gerekirse iki sene ücretsiz izin alır bebeği bu cehalete emanet etmem.Her seyden once icinizde kucucuk masum bi can tasidiginizi unutmayin ve kendinize haksizlik etmeyin. Kayinvalidenizin yaptigi gercekten kabul edilebilir degil fakat sizi uzuyorsa yoruyorsa boyle bir donemde olabildigince uzak durmanizda fayda var. sanirim yerinizde olsam ne telefonlarina bakardim ne de evime gelmesine izin verirdim. Oglunun da evi tabi ki gelecek ama boyle bir donemde sizin ruh halinize iyi gelmiyorsa malesef isi yok! Cesitli bahanelerle kendimden uzak tutmaya calisirdim cunku problemi acik acik konussaniz da anlayacak birine pek benzemiyor. Esinizle de acik acik konusun sakince, sonucta babasi vefat etmis ve annesi uzerinde sorumluluk hissediyor olabilir. Bu gibi durumlarda es ile tartismak da durumu cikmaza sokuyor, onunla duygularinizi paylasip cozum bulmaya calisin. Insallah o da yapici olur bu surecte
Çok şükür beş dakika önce bebek yeniden hareket etmeye başladı ben sakinleşince. Umarım dediğin gibi olur sağolasın, bu güne kadar hep zoru görünce direk kaçtı zaten. 4 sene tüp bebek merkezlerinde kanlı gözyaşı döktüm. Şimdi damdan düşer gibi kendini öne atmasını hazmedemiyorum, hep eşimden buluyor bu yüzleri zaten. İki saate yakın bebek hareketi kesince eşim de çok panik oldu, umarım dersini almıştır. Yarın sakin kafayla daha detaylı konuşucam, teşekkür ederimAllah kolaylık ve sabır versin. Annesi için huzurunuzu bozmayın ben bakarım demeyle olmuyor her iş zora gelince kaçar merak etme. Sen bu dönemi olabildiğince sakin geçirmeye çalış az kaldı zaten bebiş de etkilemesin eşinize de tatlı dille anlatın yapması gerektiğini söyleyin demezse de hiç moralini bozma. Zaten bebek bu dönemde ne yünde yatar ne de kullanılır eski kafayla hareket ediyorsa sen yeri geldiğinde tmm dersin yine bildiğini yaparsın dr en güzel şekilde yönlendirir eşin de yanında duysun olmayacağını anlasın
Bebiş içinde sabaha kadar takip et sakinleş dinlen hareketsizlik devam ederse dr görün
21 inde çalışamaz raporu almaya gidicem o zaman tekrar bakar belki. Valla kadın iyi diye takılmadım yoksa 300 küsür muayene verip de 5 dk bakıp çıkmak da iş değil. İnş kontrolde resim alırızYaa şansına desene ameliyat olacağı zaman arayıp erteliyorlar randevuyu
Olsun sağlıklı olsun da olmadı kontrole gidesin bi daha ne zmn çağırdı
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatsam sayfalar sürer aynı şeyler sizinle. Ama konuşmaya bile gücüm kalmadı artık.Allah yardımcımız olsun.Çok şükür beş dakika önce bebek yeniden hareket etmeye başladı ben sakinleşince. Umarım dediğin gibi olur sağolasın, bu güne kadar hep zoru görünce direk kaçtı zaten. 4 sene tüp bebek merkezlerinde kanlı gözyaşı döktüm. Şimdi damdan düşer gibi kendini öne atmasını hazmedemiyorum, hep eşimden buluyor bu yüzleri zaten. İki saate yakın bebek hareketi kesince eşim de çok panik oldu, umarım dersini almıştır. Yarın sakin kafayla daha detaylı konuşucam, teşekkür ederim
Annem rahatsız kendine hayrı az zaten. Ben de sonuçta 6-8-10 ay neyse işe dönücem. Bakıcıya vermektense babaannesi baksın diye hep alttan alma, ortalığı hoş tutma eğilimindeydim. Ama son iki ayda anladım ki gerçekten olmayacakmış. Şu güne kadar kaynanam bana iyi kötü hiç karışmadı hep kendini çekti. O nedenle idare ederim gelecekte sanıyordum. Ama bebek girince işin içine kadının içinden adeta şeytan çıktı. Gerçekten çok haklısınız. Uzak durmam gerekiyor bi ayar yapıp. Gerekirse iki sene ücretsiz izin alır bebeği bu cehalete emanet etmem.
Aman çok iyi hareket ettiyse çok az kalmışken bişey olmasın Allah korusun. Sen kendi keyfine bak kimseyi takmaya değmez öyle kim ne derse desin. Sen strese girince bebek de stres oluyorÇok şükür beş dakika önce bebek yeniden hareket etmeye başladı ben sakinleşince. Umarım dediğin gibi olur sağolasın, bu güne kadar hep zoru görünce direk kaçtı zaten. 4 sene tüp bebek merkezlerinde kanlı gözyaşı döktüm. Şimdi damdan düşer gibi kendini öne atmasını hazmedemiyorum, hep eşimden buluyor bu yüzleri zaten. İki saate yakın bebek hareketi kesince eşim de çok panik oldu, umarım dersini almıştır. Yarın sakin kafayla daha detaylı konuşucam, teşekkür ederim
Öyle iyi anlıyorum ki. Allah yardımcımız olsun gerçektenSizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatsam sayfalar sürer aynı şeyler sizinle. Ama konuşmaya bile gücüm kalmadı artık.Allah yardımcımız olsun.
21inde kaç haftalık oluyorsun. Öyle canım o kadar para verip 5 dk insana koyuyor yani inşallah poz verir Bnm ki hiç vermiyor. Bakalım bnm de yarın da belki erteleye bilirim yarın belli olcak durum21 inde çalışamaz raporu almaya gidicem o zaman tekrar bakar belki. Valla kadın iyi diye takılmadım yoksa 300 küsür muayene verip de 5 dk bakıp çıkmak da iş değil. İnş kontrolde resim alırız
Çok haklısın canım. Eşim çanak tuttuğu için bu güne geldik böyle zaten. Yoksa ben zamanında kusardım bin kere içimdekileri. Artık kendimden başka çok daha önemli biri var korumam gereken. Onun için çıkacak artık tırnaklarım.Geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı dediği şey 5 yıllık kaynanamı tanıyamıyorum. Herşeye karışıyor ve sürekli beni yargılıyor dedi. Babaannesi baksın diye böyle şeylere göz yumma bence boşver kreşte büyüyen çocuk çok daha başarılı oluyor. Kreş vaktine kadar sen kendin büyütürsün. Ki sen bu çoçuğu yıllardır bekliyosun senden daha iyi kimse bakamaz ona. Sen sıkma canını tavrını koy. Gerekirse kendi düşüncelerini çatır çatır söyle. Evde yer yok boşa getirme ben aldım yatağını dersin bir daha söylerse. Çok sinir bozucu gerçekten.
Çok şükür etti, telefon öncesine döndü kıpırtısı. Siz de hakkınızı helal edin lütfen hepiniz. Uzun uzun yazdım buraya rahatladım. Patlayacaktım yoksa sinirden.Aman çok iyi hareket ettiyse çok az kalmışken bişey olmasın Allah korusun. Sen kendi keyfine bak kimseyi takmaya değmez öyle kim ne derse desin. Sen strese girince bebek de stres oluyor
Ücret alıyorlar Bnm muayene olduğum hastanede nst 100₺
Helal olsun bazen insan yazdıkça anlattıkça rahatlar bizde burda arkadaş gibi olduk bebişler sayesinde herkes az çok derdini anlatıyor. Rahatladıysan daha iyiÇok şükür etti, telefon öncesine döndü kıpırtısı. Siz de hakkınızı helal edin lütfen hepiniz. Uzun uzun yazdım buraya rahatladım. Patlayacaktım yoksa sinirden.
Neresi burası sanırımEn çok beni mi kazıklamışlar 200 lira aldı Nts den
Nst ye girdin mi21 inde çalışamaz raporu almaya gidicem o zaman tekrar bakar belki. Valla kadın iyi diye takılmadım yoksa 300 küsür muayene verip de 5 dk bakıp çıkmak da iş değil. İnş kontrolde resim alırız
32-0 oluyor sanırım canım işte tam rapor gününe göre ayarladık. Sen de haber ver bana gidersen bakalım ne dicek21inde kaç haftalık oluyorsun. Öyle canım o kadar para verip 5 dk insana koyuyor yani inşallah poz verir Bnm ki hiç vermiyor. Bakalım bnm de yarın da belki erteleye bilirim yarın belli olcak durum
Tmmdır sabah belli olacak gidip gitmeyeceğim32-0 oluyor sanırım canım işte tam rapor gününe göre ayarladık. Sen de haber ver bana gidersen bakalım ne dicek
Yok beybi dedim yorulunca sinirlenince kasılma oluyor, yatınca geçiyorsa sorun yok dedi. Zaten bizimki nst istemiyor kolay kolay diye biliyorum arkadaşımdanNst ye girdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?