2021 Aralık Anneleri

lonely bird randevu nasıl geçti büyümüş mü bebiş ne yaptın
Canım doktor ameliyata giricekti biraz acele baktık ölçüm aldı sdc iyi dedi ama 3 hafta çok yorma 35 e kadar dinlen sonra yürü dicem dedi. Oğlan 30+6 1718 gr 41 cm haftasıyla uyumlu çok iri gitmiyor sanırım hep önde çıkardı, bu sefer adete göre çıktı günü. Totosu dönüktü zaten resim de alamadık öyle yani

Allah kolaylık ve sabır versin. Annesi için huzurunuzu bozmayın ben bakarım demeyle olmuyor her iş zora gelince kaçar merak etme. Sen bu dönemi olabildiğince sakin geçirmeye çalış az kaldı zaten bebiş de etkilemesin eşinize de tatlı dille anlatın yapması gerektiğini söyleyin demezse de hiç moralini bozma. Zaten bebek bu dönemde ne yünde yatar ne de kullanılır eski kafayla hareket ediyorsa sen yeri geldiğinde tmm dersin yine bildiğini yaparsın dr en güzel şekilde yönlendirir eşin de yanında duysun olmayacağını anlasın
Bebiş içinde sabaha kadar takip et sakinleş dinlen hareketsizlik devam ederse dr görün

Yaa şansına desene ameliyat olacağı zaman arayıp erteliyorlar randevuyu
Olsun sağlıklı olsun da olmadı kontrole gidesin bi daha ne zmn çağırdı

Annem rahatsız kendine hayrı az zaten. Ben de sonuçta 6-8-10 ay neyse işe dönücem. Bakıcıya vermektense babaannesi baksın diye hep alttan alma, ortalığı hoş tutma eğilimindeydim. Ama son iki ayda anladım ki gerçekten olmayacakmış. Şu güne kadar kaynanam bana iyi kötü hiç karışmadı hep kendini çekti. O nedenle idare ederim gelecekte sanıyordum. Ama bebek girince işin içine kadının içinden adeta şeytan çıktı. Gerçekten çok haklısınız. Uzak durmam gerekiyor bi ayar yapıp. Gerekirse iki sene ücretsiz izin alır bebeği bu cehalete emanet etmem.

Çok şükür beş dakika önce bebek yeniden hareket etmeye başladı ben sakinleşince. Umarım dediğin gibi olur sağolasın, bu güne kadar hep zoru görünce direk kaçtı zaten. 4 sene tüp bebek merkezlerinde kanlı gözyaşı döktüm. Şimdi damdan düşer gibi kendini öne atmasını hazmedemiyorum, hep eşimden buluyor bu yüzleri zaten. İki saate yakın bebek hareketi kesince eşim de çok panik oldu, umarım dersini almıştır. Yarın sakin kafayla daha detaylı konuşucam, teşekkür ederim

Yaa şansına desene ameliyat olacağı zaman arayıp erteliyorlar randevuyu
Olsun sağlıklı olsun da olmadı kontrole gidesin bi daha ne zmn çağırdı
21 inde çalışamaz raporu almaya gidicem o zaman tekrar bakar belki. Valla kadın iyi diye takılmadım yoksa 300 küsür muayene verip de 5 dk bakıp çıkmak da iş değil. İnş kontrolde resim alırız

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatsam sayfalar sürer aynı şeyler sizinle. Ama konuşmaya bile gücüm kalmadı artık.Allah yardımcımız olsun.

Geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı dediği şey 5 yıllık kaynanamı tanıyamıyorum. Herşeye karışıyor ve sürekli beni yargılıyor dedi. Babaannesi baksın diye böyle şeylere göz yumma bence boşver kreşte büyüyen çocuk çok daha başarılı oluyor. Kreş vaktine kadar sen kendin büyütürsün. Ki sen bu çoçuğu yıllardır bekliyosun senden daha iyi kimse bakamaz ona. Sen sıkma canını tavrını koy. Gerekirse kendi düşüncelerini çatır çatır söyle. Evde yer yok boşa getirme ben aldım yatağını dersin bir daha söylerse. Çok sinir bozucu gerçekten.

Aman çok iyi hareket ettiyse çok az kalmışken bişey olmasın Allah korusun. Sen kendi keyfine bak kimseyi takmaya değmez öyle kim ne derse desin. Sen strese girince bebek de stres oluyor

21 inde çalışamaz raporu almaya gidicem o zaman tekrar bakar belki. Valla kadın iyi diye takılmadım yoksa 300 küsür muayene verip de 5 dk bakıp çıkmak da iş değil. İnş kontrolde resim alırız
21inde kaç haftalık oluyorsun. Öyle canım o kadar para verip 5 dk insana koyuyor yani inşallah poz verir Bnm ki hiç vermiyor. Bakalım bnm de yarın da belki erteleye bilirim yarın belli olcak durum

Çok haklısın canım. Eşim çanak tuttuğu için bu güne geldik böyle zaten. Yoksa ben zamanında kusardım bin kere içimdekileri. Artık kendimden başka çok daha önemli biri var korumam gereken. Onun için çıkacak artık tırnaklarım.

Aman çok iyi hareket ettiyse çok az kalmışken bişey olmasın Allah korusun. Sen kendi keyfine bak kimseyi takmaya değmez öyle kim ne derse desin. Sen strese girince bebek de stres oluyor
Çok şükür etti, telefon öncesine döndü kıpırtısı. Siz de hakkınızı helal edin lütfen hepiniz. Uzun uzun yazdım buraya rahatladım. Patlayacaktım yoksa sinirden.

Çok şükür etti, telefon öncesine döndü kıpırtısı. Siz de hakkınızı helal edin lütfen hepiniz. Uzun uzun yazdım buraya rahatladım. Patlayacaktım yoksa sinirden.
Helal olsun bazen insan yazdıkça anlattıkça rahatlar bizde burda arkadaş gibi olduk bebişler sayesinde herkes az çok derdini anlatıyor. Rahatladıysan daha iyi bebişi de üzme. Üzmeye değmez bn ilk gebelikten tecrübeyle bu gebelikte ne duysam aman diyip unutuyorum hiç kimseyi takmıyorum tavsiyemdir rahat hamilelik rahat bebişler sorun çıkaran illa ki olacak sorunsuz zaman insan yok çünkü

Nst ye girdin mi

21inde kaç haftalık oluyorsun. Öyle canım o kadar para verip 5 dk insana koyuyor yani inşallah poz verir Bnm ki hiç vermiyor. Bakalım bnm de yarın da belki erteleye bilirim yarın belli olcak durum
32-0 oluyor sanırım canım işte tam rapor gününe göre ayarladık. Sen de haber ver bana gidersen bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…