- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Ya kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama benim kafam öyle rahat ki. Eşim kardeşleriyle görüşmüyor. Kayınvalidem de 3.5 sene önce vefat etti. Onlardan etrafımda kimse yok. 10 sene stresle yaşamışım şimdi karışan yok, fikirsiz görgüsüz hareketler yapıp canımı sıkan yok. Çok şükür diyorum vallaHelal olsun bazen insan yazdıkça anlattıkça rahatlar bizde burda arkadaş gibi olduk bebişler sayesinde herkes az çok derdini anlatıyor. Rahatladıysan daha iyibebişi de üzme. Üzmeye değmez bn ilk gebelikten tecrübeyle bu gebelikte ne duysam aman diyip unutuyorum hiç kimseyi takmıyorum tavsiyemdir rahat hamilelik rahat bebişler sorun çıkaran illa ki olacak sorunsuz zaman insan yok çünkü
Hadi ya :s ama.benim tam grip 3 hafta once olmustuk agir gecmisti bugun tat koku gitti bi de covid olmim Allah korusun ben de anlamadmBende grip değil ama burnum çok tıkanıyor hatte genelde tıkalı. Geniz eti büyüyormuş onunla alakalı olabilir senin gribinde
Mesafe ıyidir bazi insanlar imtihanYa kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama benim kafam öyle rahat ki. Eşim kardeşleriyle görüşmüyor. Kayınvalidem de 3.5 sene önce vefat etti. Onlardan etrafımda kimse yok. 10 sene stresle yaşamışım şimdi karışan yok, fikirsiz görgüsüz hareketler yapıp canımı sıkan yok. Çok şükür diyorum vallaTabi iyi olsalardı da böyle olmasaydı keşke ama aile olmayı bilmeyen insanlar uzak olunca daha iyi bu bir gerçek.
Hadi ya :s ama.benim tam grip 3 hafta once olmustuk agir gecmisti bugun tat koku gitti bi de covid olmim Allah korusun ben de anlamadm
Yok cnm evdeydim hep boz hepimiz sorayla grip olduk once ben sonra annem kardesim esim simdi yine ben boyle bir döngü ama baska belirtim olmasin aman hic gecirmedik hic birimiz covid bi deAyy tat koku gittiyse biraz şüphelisinsenin kız okula gidiyor mu ordan filan mı geldi acaba. Aşı olmuşmuydun?
Asi da dogumdan sonra olayim diye olmadm esim olmustu:sAyy tat koku gittiyse biraz şüphelisinsenin kız okula gidiyor mu ordan filan mı geldi acaba. Aşı olmuşmuydun?
Aynen
Emziren anneler de emzirmenin çok güzel bir duygu olduğundan bahşediyor bilmiyorum ki belkide bizde hayran kalırızbu kesinlikle ben
Bende Allah günah yazmasin beni kimse kinamasin ama çok huylaniyorum emzirme olayından kimsenin yanında o işi yapamam kesinlikle annem kaynana Vs... çok da ölüp bitmiyorum emzirmek için tamamen ihtiyaç olduğundan emsin istiyorum o yüzden nerde Trak orda bırak yapıcam
Yiğit mi olacak ismi
Bizde yiğit emir koyacağız
Bana da kızdan sonra oğlum demek tuhaf geliyor alışamadım
Tam tersi 5 gün eksik kullanmış oldumAynı adama gidin . Bu durumda5 gün fazla izin kullanmış olmuyor musunuz ?
Bana ödenek yattı ama ek ders ücreti almıyorumOgretmen arkadaslardan 24.hafta izne ayrilip ek ders yada odenek alan var mi
Ben sene başı gelmeden 1 gün önce 24 haftayı dolsurmuştum diye idari izne en baştan ayrıldım, yine de ödenek yattı. Şaşırdım ama olması gereken buymuş.Bana ödenek yattıktan sonra idari izne ayrıldım.
Ders programımız yok, Ek ders yatmıyor
Ben sütten kesince aglamistim. Artik bana ihtiyaci yok diye farkli birsey ya. Benimki 19-20 ay emdi bu aradaEmziren anneler de emzirmenin çok güzel bir duygu olduğundan bahşediyor bilmiyorum ki belkide bizde hayran kalırız
Kayinpederim benim oglum dogdugunda geldi. Hatta beni ameliyattan cikana kadar bekledi. Öptü ve gittiBenim eşimin tarafı kötü insanlar değildir yardım ederler. Ama lohusalık döneminde evin kalabalık olacak olması bile sinirlendiriyor beni. Sadece kayınvalide annem gelse sorun değil bana yardımcı olurlar. Ama evde erkek istemiyorum. Düşününce sinirleniyorum ben de. İnşallah kayınvalide kayınpeder Doğumdan 10-15 gün sonra gelirler.
AmiinEgehan da güzelmiş cnm. Rabbim sağ salim kucağımıza alıp isimlerini koymayı nasip etsin
Mesafe gerekiyor bazen karşılıklı herşey gelini el kızı olarak görenler el olur. Bizim de sorunlar oluyor artık herşeyi oluruma bıraktık imtihan diyorum bn yine de şükür halimizeYa kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama benim kafam öyle rahat ki. Eşim kardeşleriyle görüşmüyor. Kayınvalidem de 3.5 sene önce vefat etti. Onlardan etrafımda kimse yok. 10 sene stresle yaşamışım şimdi karışan yok, fikirsiz görgüsüz hareketler yapıp canımı sıkan yok. Çok şükür diyorum vallaTabi iyi olsalardı da böyle olmasaydı keşke ama aile olmayı bilmeyen insanlar uzak olunca daha iyi bu bir gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?