2021 Aralık Anneleri

Ya kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama benim kafam öyle rahat ki. Eşim kardeşleriyle görüşmüyor. Kayınvalidem de 3.5 sene önce vefat etti. Onlardan etrafımda kimse yok. 10 sene stresle yaşamışım şimdi karışan yok, fikirsiz görgüsüz hareketler yapıp canımı sıkan yok. Çok şükür diyorum valla Tabi iyi olsalardı da böyle olmasaydı keşke ama aile olmayı bilmeyen insanlar uzak olunca daha iyi bu bir gerçek.

Bende grip değil ama burnum çok tıkanıyor hatte genelde tıkalı. Geniz eti büyüyormuş onunla alakalı olabilir senin gribinde
Hadi ya :s ama.benim tam grip 3 hafta once olmustuk agir gecmisti bugun tat koku gitti bi de covid olmim Allah korusun ben de anlamadm

Mesafe ıyidir bazi insanlar imtihan

Ayy tat koku gittiyse biraz şüphelisin senin kız okula gidiyor mu ordan filan mı geldi acaba. Aşı olmuşmuydun?
Yok cnm evdeydim hep boz hepimiz sorayla grip olduk once ben sonra annem kardesim esim simdi yine ben boyle bir döngü ama baska belirtim olmasin aman hic gecirmedik hic birimiz covid bi de

Benim buyuk bebegim hala uyumadi bir turlu uyutamadim kendini pusette salliyor suan cok komik kendi haline biraktim

Emziren anneler de emzirmenin çok güzel bir duygu olduğundan bahşediyor bilmiyorum ki belkide bizde hayran kalırız

Benim eşimin tarafı kötü insanlar değildir yardım ederler. Ama lohusalık döneminde evin kalabalık olacak olması bile sinirlendiriyor beni. Sadece kayınvalide annem gelse sorun değil bana yardımcı olurlar. Ama evde erkek istemiyorum. Düşününce sinirleniyorum ben de. İnşallah kayınvalide kayınpeder Doğumdan 10-15 gün sonra gelirler.

Aynı adama gidin . Bu durumda5 gün fazla izin kullanmış olmuyor musunuz ?
Tam tersi 5 gün eksik kullanmış oldum
Çok önemli değil de sıkıntı yaşar mıyım diye tereddüt ettim, aynı adamla muhatap olmak istemiyorum çünkü. Bir araştırayım gerekirse yine ona gideyim madem mecbur

Bana ödenek yattıktan sonra idari izne ayrıldım.
Ders programımız yok, Ek ders yatmıyor
Ben sene başı gelmeden 1 gün önce 24 haftayı dolsurmuştum diye idari izne en baştan ayrıldım, yine de ödenek yattı. Şaşırdım ama olması gereken buymuş.

Emziren anneler de emzirmenin çok güzel bir duygu olduğundan bahşediyor bilmiyorum ki belkide bizde hayran kalırız
Ben sütten kesince aglamistim. Artik bana ihtiyaci yok diye farkli birsey ya. Benimki 19-20 ay emdi bu arada

Kayinpederim benim oglum dogdugunda geldi. Hatta beni ameliyattan cikana kadar bekledi. Öptü ve gitti Birde hastaneden cikarken geldi o zamanlar arabamiz yoktu. Bizi eve götürdü benim odam ayriydi zaten. Ben bebekle odaya gectim. Onlar mutfakta takildi Herseyi simdiden düsünmeyin lohusa depresyonuna girersiniz ..Ben girdim cikmasi uzun sürdü. Kocami bosuyordum

Mesafe gerekiyor bazen karşılıklı herşey gelini el kızı olarak görenler el olur. Bizim de sorunlar oluyor artık herşeyi oluruma bıraktık imtihan diyorum bn yine de şükür halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…