2021 Aralık Anneleri

Kizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba
Bana da demişti. Erkek bebeklerde olabilirmiş önemsiz dedi dr. Kendi doktorum da aynı şekilde yorumladı.

Ben zaten yakında doğururum gibi geliyor. Yüksek tansiyon, kordon filan derken
Aman doğur da bitsin nu hasretlik bee dün 26 haftalık doğurttu doktorum. Çocuk doktoru da gayet güzel reelsler cekmiş muayene ederken. Tamam küvözde ama maşallah demek ki iyi durumu

Ben büyük kızıma böyle bisey almıştım ama yatak hali hiç rahat olmadi ve kullanamadik. Alacaksanız yatak olmuş halini dikkatli inceleyin. Beşik olarak kullanışlı ama yatak olarak yatiramadim. Küçük kızıma yatak yani beşik haline getirdik sonra bunu birkaç tadilatla. Simdi de kardeşlerine yatak yani olacak inşallah

Yaza gelmez mi o zaman da

Hamileliğin başından beri bende de karın ağrısı var. Akıntı da var geçmiyor. İdrarda enfeksiyon çıkmadı en son ama hala kasiklarda karnımda ağrı, akıntı sürekli var. Bu ara bulantı da olmaya başladı. Evin içinde yürümek bile zor geliyor bana

Sürekli akıntı varsa vajinal enfeksiyonun vardır cnm.. Bende de sürekli var ve nezaman yürüsem ağrım olsa illaki o an akıntım geliyor hissedilcek derecede.. oyüzden yürüyesim gelmiyor hiç :)

At kestanesi hamileler bel bölgesine sürmemeli diye biliyorum. Aynısefa çok iyi geliyor ama. Gelinimiz düzensiz kullandı çok az çatlak oldu. Düzenli kullansam o da olmazdı diyor. Benim zaten 13 yıllık çatlaklarım var çok rahatım o yüzden

Sürekli akıntı varsa vajinal enfeksiyonun vardır cnm.. Bende de sürekli var ve nezaman yürüsem ağrım olsa illaki o an akıntım geliyor hissedilcek derecede.. oyüzden yürüyesim gelmiyor hiç :)
Tahlilde çıkmadı ama. Her gidişimde bakiyor dr. Benim hamilelikten önce de sürekli olurdu. Akışına bıraktım ben de valla. Zaten ağrı yeterince yoruyor beni. Daha da var doğuma böyle bitecek galiba görünen o ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…