- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bana da demişti. Erkek bebeklerde olabilirmiş önemsiz dedi dr. Kendi doktorum da aynı şekilde yorumladı.Kizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba
Neyle denedin çok merak ettimGevşetmeyi dene bakim
Benden biri dahaNasil denedin oyuncak bebeklemi
Biraz bastırırsın üstüne olmadı otur sıkıştır olur elbetPofuduk tulumu olan varsa hayrına bi pusetle denesin
En kötü normal kıyafetleriyle yatırır üstüne battaniye örterim ne yapayım
Aman doğur da bitsin nu hasretlik bee dün 26 haftalık doğurttu doktorum. Çocuk doktoru da gayet güzel reelsler cekmiş muayene ederken. Tamam küvözde ama maşallah demek ki iyi durumuBen zaten yakında doğururum gibi geliyor. Yüksek tansiyon, kordon filan derken
Bizim 10 dakika sürüyor. Arabayla üşümez sen de çok düşünmeDalga geçmeyin
Siz hastaneden eve nasıl götüreceksiniz
Ben mi fazla düşündüm vu olayı
Gerçi bizim yol 2 saat nerdeyse
Bn demedim dene dedim de olmamışNeyle denedin çok merak ettim
Ben büyük kızıma böyle bisey almıştım ama yatak hali hiç rahat olmadi ve kullanamadik. Alacaksanız yatak olmuş halini dikkatli inceleyin. Beşik olarak kullanışlı ama yatak olarak yatiramadim. Küçük kızıma yatak yani beşik haline getirdik sonra bunu birkaç tadilatla. Simdi de kardeşlerine yatak yani olacak inşallahMerhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ay sana yazmışım zaten sonradan farkettimBn demedim dene dedim de olmamış
Monttan işteAy sana yazmışım zaten sonradan farkettimBoş denemiş okudum sonra. Boş sığmadiysa bebeyle imkansız ayarı var mı bilmiyorum ama. Ben bunaldım o şişme montaj yalnız okurken giggles
Yaza gelmez mi o zaman daBenim kizimda olmuştu doğduğunda takip edildi kendiliğinden düzeldi genelde bebeklerde olabiliyormuş
Puset nasıl gevşer kız
Bir penye bir nohut birde örme battaniye koydum onlara sarar cikaririiz hastaneden diye düşünüyorum inşallah kar yagmaz zaten arabada da klima açık olur
Astronot aldım ben ama 6 9 ay aldim yenidogana büyük gelir
Biraz bastırırsın üstüne olmadı otur sıkıştır olur elbet
Sıkışırsa ilk günden başıma dert almayayımAy sana yazmışım zaten sonradan farkettimBoş denemiş okudum sonra. Boş sığmadiysa bebeyle imkansız ayarı var mı bilmiyorum ama. Ben bunaldım o şişme montaj yalnız okurken giggles
Hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤İnşallah ,hepimiz için
Hamileliğin başından beri bende de karın ağrısı var. Akıntı da var geçmiyor. İdrarda enfeksiyon çıkmadı en son ama hala kasiklarda karnımda ağrı, akıntı sürekli var. Bu ara bulantı da olmaya başladı. Evin içinde yürümek bile zor geliyor banaCnm o durum bende de var hiç yürüyemiyorum bu yüzden sürekli bi ağrı hali .. Enfeksiyon dendi antibiyotik falan da kullandım ama o enfeksiyon hep var..
Şuan yürü deseler 10 dkka zor yürürüm yine bi ağrım olur.. Yürürkende dikkatimi çeken şey bebek göbek deliği hizasına toplanıyor taş gibi oluyoor..
Benim plesanta aşağıda biraz da bu ağrıyı ona bağladım ben..
Bende hep ağrı var dogursam anlamam belkiBelde bi şey yok. iki kez sancı gibi oldu.
Sürekli akıntı varsa vajinal enfeksiyonun vardır cnm.. Bende de sürekli var ve nezaman yürüsem ağrım olsa illaki o an akıntım geliyor hissedilcek derecede.. oyüzden yürüyesim gelmiyor hiç :)Hamileliğin başından beri bende de karın ağrısı var. Akıntı da var geçmiyor. İdrarda enfeksiyon çıkmadı en son ama hala kasiklarda karnımda ağrı, akıntı sürekli var. Bu ara bulantı da olmaya başladı. Evin içinde yürümek bile zor geliyor bana
Ya acaba diyom ağrı eşiğim filan mı yüksek de anlamıyom. Kendi kendime doğurmak istemem.Bende hep ağrı var dogursam anlamam belki
At kestanesi hamileler bel bölgesine sürmemeli diye biliyorum. Aynısefa çok iyi geliyor ama. Gelinimiz düzensiz kullandı çok az çatlak oldu. Düzenli kullansam o da olmazdı diyor. Benim zaten 13 yıllık çatlaklarım var çok rahatım o yüzdenAslında başladığın dönem erken de değilmiş devan etseydin keşke
Büyük ihtimal bebişler hatıra olacak sanaya vücut öyle bişey ki genetiği çatlamakta müsaitse be yaparsan yap çatlamazsa da çatlamıyor
Bnm oğlumdan hatıra var belimde göbekte yokbunda arada at kestanesi sürüyorum
Tahlilde çıkmadı ama. Her gidişimde bakiyor dr. Benim hamilelikten önce de sürekli olurdu. Akışına bıraktım ben de valla. Zaten ağrı yeterince yoruyor beni. Daha da var doğuma böyle bitecek galiba görünen o kiSürekli akıntı varsa vajinal enfeksiyonun vardır cnm.. Bende de sürekli var ve nezaman yürüsem ağrım olsa illaki o an akıntım geliyor hissedilcek derecede.. oyüzden yürüyesim gelmiyor hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?