Benim de bacaklar mosmordu. Bu ara göbekteyim. Çok yakıyor yav. Bacağa dönecem biraz daha idare edipGöbekten igne yapan arkadaslarim, gobegime igne girerken artik canim aciyor. Bacağa gectim. Ama o da cok morardi . Siz nasil yapiyorsunuz
Seninki tariflere uyuyo ya.Kasılma mı bilmiyorum ama dün 4 5 kere belimden kasıklarıma ve bacaklarıma doğru bi sancı oldu. Aynı adet sancısı gibiydi. Ara ara yokladı. Dinlenince geçti ama.
Ne için kız göbek iğnesiGöbekten igne yapan arkadaslarim, gobegime igne girerken artik canim aciyor. Bacağa gectim. Ama o da cok morardi . Siz nasil yapiyorsunuz
Pihtilasma ignesiNe için kız göbek iğnesi
Ya sanki iğneler dahada sivrildi de daha çok canimi acitiyor gibi. Yapamiyor muyum acaba diyecem 8 ay yaptinda simdi mi yapamiyorsun diyo esimdeBenim de bacaklar mosmordu. Bu ara göbekteyim. Çok yakıyor yav. Bacağa dönecem biraz daha idare edip
Amin canım. Çok gerildi kaslar artık. Sanki ilk kez yapıyoz gibi oluyo valla.Ya sanki iğneler dahada sivrildi de daha çok canimi acitiyor gibi. Yapamiyor muyum acaba diyecem 8 ay yaptinda simdi mi yapamiyorsun diyo esimdeAllah yardimcimiz olsun
Zaten doktor eğer 35-36.haftanda olsan bu kasılmaya göre doğuruyorsun derdim demişti. Ama benim hiç ağrım yok, sadece karnım 5dk da bir top gibi sertleşip toplanıyor 1 dk çyle kalıyor, yumuşuyor.E 5 dkda bir kasılıyosan doğurman lazım değil mi? O öyle olmuyo muydu?
Btün gün gezdik ha geçer ha geçer diye diye 9bim adıö atmışızYoruyorsun o zmn 1 hafta bekleme ara bnce belki gel der o kadar sık kasılma normal değil yanş
Avm de ne kadar gezdiysen
Bak benim doktorum böyle bişey demedi mesela. Tam muayene esnasında kasıldı, eliyle kontrol etti karnımı ve bu ciddi bi kasılma dedi. Belden gelem ağrı vs hiçbi şey olmuyor bende. Sadece top gibi sertleşiyor o kadar.Kasılma karnın top gibi olup adet sancısı gibi sancı olmasıymış belden vuruyor olmalı
Bnm genelde kasık ağrım var o da eğil kalk yürümekten diyorum
Evet zaten antibiyotikleri bitittirmedi sadece 5 gün kullanmamı istediBelki de geçmiştir cnm hemen benimki geçmedi diye öyle düşünme..
Benim doktorum bana şunu açıklamıştı '' verdiğim antibiyotik ve fitil tamamıyla geçirmez sadece hafifletir,hamile olduğun için de yüksek doz kullanamazsın.. '' dedi..
Ve benim akıntım hep var hiç geçmedi.. şu ana kadar 4,5 kutu fitilde bitirdim nafile..
Enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş bunu doktorumda söyledi ama olucak diye bişey yok çok dikkatli olmamız lazım hijyen konusunda.. Gerçi ben aşırı uyuzum bu konuda aşırı dikkatliyim ona rağmen geçmiyor..
Bn dr özellikle sordum işte böyle olursa gel dedi. Bi ara konuş aksatma artık son günler ne olur olmazZaten doktor eğer 35-36.haftanda olsan bu kasılmaya göre doğuruyorsun derdim demişti. Ama benim hiç ağrım yok, sadece karnım 5dk da bir top gibi sertleşip toplanıyor 1 dk çyle kalıyor, yumuşuyor.
Btün gün gezdik ha geçer ha geçer diye diye 9bim adıö atmışız
Bak benim doktorum böyle bişey demedi mesela. Tam muayene esnasında kasıldı, eliyle kontrol etti karnımı ve bu ciddi bi kasılma dedi. Belden gelem ağrı vs hiçbi şey olmuyor bende. Sadece top gibi sertleşiyor o kadar.
Evet zaten antibiyotikleri bitittirmedi sadece 5 gün kullanmamı istediHijyen konusunda çok dikkatliyim ama hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş İnşallah erken doğum gibi bişey olmaz ya ben kendimi aralık ortasına fixledim, öncesine hazır değil psikolojim ayy sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah
Doğurmuyon daha var ☺Belde bi şey yok. iki kez sancı gibi oldu.
Doguma hazirlik yapiyordur plates flnKizlar benimki icerde nefes egzersizi yapiyor sanki degisik bir hareketi var bugun
Birdaha olursa doktoruna danisirsin cnm oyle seyler onemli olablrKasılma mı bilmiyorum ama dün 4 5 kere belimden kasıklarıma ve bacaklarıma doğru bi sancı oldu. Aynı adet sancısı gibiydi. Ara ara yokladı. Dinlenince geçti ama.
BeNim kalcalarim oyle oluyor sabah kalkinca falanGünaydınn kızlarbenim bacaklarımın yanları ağrımaya başladı sanırım hep yan yatmaktan sanki etimi sıkıp sıkıp bırakmışlar da o acıyormuş gibi
Hareket ettiği sürece sorun yoktur ya
Allah bilir napıyo içerde
Güzel düşünelim
Bnm göğüs kasık Allah verdiyse dalıyor dün akşam elim bacağımdan göbekten dürtme geliyor Çek elini rahatsız ediyorsun diyor sanırımKizlar benimki icerde nefes egzersizi yapiyor sanki degisik bir hareketi var bugun
Göbek deliginin alt kısmına hiç iğne girmiyor ve aşırı canım yanıyor ben göbek deliginin üst kısmına yapıyorum bide kollar bacakta aşırı ödem var iğneyi sokamiyorumGöbekten igne yapan arkadaslarim, gobegime igne girerken artik canim aciyor. Bacağa gectim. Ama o da cok morardi . Siz nasil yapiyorsunuz
Haa sizde pıhtılaşma var ondan tamam canım bende biz nie kullanmıyor diyom Rabbim yardımcınız olsun inşPihtilasma ignesi
Canım ben 12 haftadan sonra kola geçtim direk. Göbeğim çok acımaya başlamıştı. Doktora sordum nerden vurduğun hiç farketmez etkinlik açısından dedi. Kol başlardan çok morarıyordu ve beze oluşuyordu. Doktor 45 derece açıyla vur dedi, bi de çok yavaş vuruyorum artık olmuyor.Göbekten igne yapan arkadaslarim, gobegime igne girerken artik canim aciyor. Bacağa gectim. Ama o da cok morardi . Siz nasil yapiyorsunuz
Geceden beri benim de öyle korktum hatta doğuracammı diye strese soktular beni sinir ettiler beni galiba o yansıdıKizlar benimki icerde nefes egzersizi yapiyor sanki degisik bir hareketi var bugun
Evet benim doktorumda bağışıklık düştüğü için sürekli yeniler enfeksiyon demişti... Valla ben en başından beri zamnından erken gelicek gibi hissediyorum.. plesanta da aşağıda oyüzden riskli sezeryan olucakmışım.. plesanta aşağıda olanlar da genelde 36,37 hafta da doğum yapmış ..ben de kasım sonuna diye düşünüyorum ..sağlıkla gelsinler inşallahhhZaten doktor eğer 35-36.haftanda olsan bu kasılmaya göre doğuruyorsun derdim demişti. Ama benim hiç ağrım yok, sadece karnım 5dk da bir top gibi sertleşip toplanıyor 1 dk çyle kalıyor, yumuşuyor.
Btün gün gezdik ha geçer ha geçer diye diye 9bim adıö atmışız
Bak benim doktorum böyle bişey demedi mesela. Tam muayene esnasında kasıldı, eliyle kontrol etti karnımı ve bu ciddi bi kasılma dedi. Belden gelem ağrı vs hiçbi şey olmuyor bende. Sadece top gibi sertleşiyor o kadar.
Evet zaten antibiyotikleri bitittirmedi sadece 5 gün kullanmamı istediHijyen konusunda çok dikkatliyim ama hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş İnşallah erken doğum gibi bişey olmaz ya ben kendimi aralık ortasına fixledim, öncesine hazır değil psikolojim ayy sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?