- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Olabilir. Yok yok o kadar da olmaz endişe etmeYa acaba diyom ağrı eşiğim filan mı yüksek de anlamıyom. Kendi kendime doğurmak istemem.
Kuzum maşallah önde olup rahat olanımız sensin. Süpriz yapmazsa bebiton doğurmazsınPuset yıkadım inşallah kurumadan doğurmam
Diye diye doğurcan sonunda MervePuset yıkadım inşallah kurumadan doğurmam
Yapar mı yaparKuzum maşallah önde olup rahat olanımız sensin. Süpriz yapmazsa bebiton doğurmazsın
Vay yaramaz ne derdi varmış o kadar tekmeleyecekBebişkom 2 kilo olmuş boyu da 44 cmÇok sert tekmeler atıyordu plasentada 2 ufak yer kanatmış ama önemli değil dedi.
Bir de karnım daha sivriydi şimdi yassılaştı çok daha kolay taşıyorum sebebini sordum bebek daha önce cenin gibi bi pozisyonda yan duruyormuş şimdi doğum pozisyonunda babaannemin dediği gibi ayakta duruyor ama ters
Ben acele ediyorum ya bak gör benim sıpa 40ı doldururDiye diye doğurcan sonunda Merve
Olabilir. Benim yeğen de ilerde gidiyordu tam haftasında doğdu. Annesi doğsa da sevsem deyip duruyordu senin gibi. 4250 gramla tam haftasında alındı daha da bekleyemedilerBen acele ediyorum ya bak gör benim sıpa 40ı doldurur
Oy onu daha da ne bekleyecekler abovvOlabilir. Benim yeğen de ilerde gidiyordu tam haftasında doğdu. Annesi doğsa da sevsem deyip duruyordu senin gibi. 4250 gramla tam haftasında alındı daha da bekleyemediler
Normal doğum istiyordu bu şekilde ilerleyince işte artık daha da bekleyemediler zaten tosbikimiOy onu daha da ne bekleyecekler abovv
Hastane çıkışlarına sığdı mı?Normal doğum istiyordu bu şekilde ilerleyince işte artık daha da bekleyemediler zaten tosbikimi
SığdıHastane çıkışlarına sığdı mı?
E beklerse görecek galiba 4üSığdıDoğumdan sonra ödem iniyor ya, bir de sütü birkac gün gelmedi annesinin yavrum doymadı 250 gr falan vermiş. Zaten fazla ufak almadılar kıyafetleri bikac cikis dışında. Sen de hesap yapıyorsun dimiiii
Nedense bende böyle bi vesveseye kapıldım. Sürekli tuvalete gidiyorum ya. Acaba evde bir anda doğursam ne yaparım diyorum. Göbek kordonu kesme videosu izleyecektim korkarım diye izlemedimYa acaba diyom ağrı eşiğim filan mı yüksek de anlamıyom. Kendi kendime doğurmak istemem.
Ben örgülerle uğraşıyorum dogurur tv battaniyesine sarar örgü makasımla da kesiveririm artık. TöbeeeeNedense bende böyle bi vesveseye kapıldım. Sürekli tuvalete gidiyorum ya. Acaba evde bir anda doğursam ne yaparım diyorum. Göbek kordonu kesme videosu izleyecektim korkarım diye izlemedim
Keske o kadar kolay olsaBen örgülerle uğraşıyorum dogurur tv battaniyesine sarar örgü makasımla da kesiveririm artık. Töbeeee
Ya bi susar mısın belki fırt diye firtlatıcam.Keske o kadar kolay olsa
Hayal ettigin gibi olmayinca üzülme diye şey ettimYa bi susar mısın belki fırt diye firtlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?