2021 Aralık Anneleri

Bebişkom 2 kilo olmuş boyu da 44 cm Çok sert tekmeler atıyordu plasentada 2 ufak yer kanatmış ama önemli değil dedi.
Bir de karnım daha sivriydi şimdi yassılaştı çok daha kolay taşıyorum sebebini sordum bebek daha önce cenin gibi bi pozisyonda yan duruyormuş şimdi doğum pozisyonunda babaannemin dediği gibi ayakta duruyor ama ters

Vay yaramaz ne derdi varmış o kadar tekmeleyecek Maşallah büyümüş

Ben acele ediyorum ya bak gör benim sıpa 40ı doldurur
Olabilir. Benim yeğen de ilerde gidiyordu tam haftasında doğdu. Annesi doğsa da sevsem deyip duruyordu senin gibi. 4250 gramla tam haftasında alındı daha da bekleyemediler

Hastane çıkışlarına sığdı mı?
Sığdı Doğumdan sonra ödem iniyor ya, bir de sütü birkac gün gelmedi annesinin yavrum doymadı 250 gr falan vermiş. Zaten fazla ufak almadılar kıyafetleri bikac cikis dışında. Sen de hesap yapıyorsun dimiiii

Ya acaba diyom ağrı eşiğim filan mı yüksek de anlamıyom. Kendi kendime doğurmak istemem.
Nedense bende böyle bi vesveseye kapıldım. Sürekli tuvalete gidiyorum ya. Acaba evde bir anda doğursam ne yaparım diyorum. Göbek kordonu kesme videosu izleyecektim korkarım diye izlemedim

Nedense bende böyle bi vesveseye kapıldım. Sürekli tuvalete gidiyorum ya. Acaba evde bir anda doğursam ne yaparım diyorum. Göbek kordonu kesme videosu izleyecektim korkarım diye izlemedim
Ben örgülerle uğraşıyorum dogurur tv battaniyesine sarar örgü makasımla da kesiveririm artık. Töbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…