Hayaller hayatlar yaparım ben özelden eşgalimi heç merak etmeyin.Hayal ettigin gibi olmayinca üzülme diye şey ettim
Hayaller hayatlar yaparım ben özelden eşgalimi heç merak etmeyin.
Hep filmlerde olacak değil ya gönlüne göre olsunYa bi susar mısın belki fırt diye firtlatıcam.
Bende ne alayım diye düşünüyorum gözlerim yakma durumu nedir?Kızlar sampuani uni baby aldim. Oglumda da kullanmistim sıkıntı olmaz herhalde
Maşallah vurarak kanatmak nedir sen daha minicik bir insansın yaBebişkom 2 kilo olmuş boyu da 44 cmÇok sert tekmeler atıyordu plasentada 2 ufak yer kanatmış ama önemli değil dedi.
Bir de karnım daha sivriydi şimdi yassılaştı çok daha kolay taşıyorum sebebini sordum bebek daha önce cenin gibi bi pozisyonda yan duruyormuş şimdi doğum pozisyonunda babaannemin dediği gibi ayakta duruyor ama ters
Ogluma hala kullaniyorum. Gözü yansa kesin soylerdi.Bende ne alayım diye düşünüyorum gözlerim yakma durumu nedir?
Hepimiz mustela aldık hayin kadın. Niye kaideyi bozuyonKızlar sampuani uni baby aldim. Oglumda da kullanmistim sıkıntı olmaz herhalde
Benimde aşagıda 3 haftam mı varEvet benim doktorumda bağışıklık düştüğü için sürekli yeniler enfeksiyon demişti... Valla ben en başından beri zamnından erken gelicek gibi hissediyorum.. plesanta da aşağıda oyüzden riskli sezeryan olucakmışım.. plesanta aşağıda olanlar da genelde 36,37 hafta da doğum yapmış ..ben de kasım sonuna diye düşünüyorum ..sağlıkla gelsinler inşallahhh
Fakirim benHepimiz mustela aldık hayin kadın. Niye kaideyi bozuyon
Aman bea ayda 1 sürüyorum aklıma geldikçe bnmde 9.5 yıllık var nolmuş yaniAt kestanesi hamileler bel bölgesine sürmemeli diye biliyorum. Aynısefa çok iyi geliyor ama. Gelinimiz düzensiz kullandı çok az çatlak oldu. Düzenli kullansam o da olmazdı diyor. Benim zaten 13 yıllık çatlaklarım var çok rahatım o yüzden
Topiğin adı Aralık mustela anneleri olmalıHepimiz mustela aldık hayin kadın. Niye kaideyi bozuyon
Bn bebemi nasıl düşünüyorsam 6-9 aylık almışım 2 hastane çıkışı almışımSığdıDoğumdan sonra ödem iniyor ya, bir de sütü birkac gün gelmedi annesinin yavrum doymadı 250 gr falan vermiş. Zaten fazla ufak almadılar kıyafetleri bikac cikis dışında. Sen de hesap yapıyorsun dimiiii
Ben 3. Aydan bu yana lierac kullanıyorum sürmeyince kaşıntı bende de oluyor. Onun dışında kakao ve hindistan cevizi yağını önerdi eczacıKızlar aranızda göbeği kaşınmaya başlayanlar olmuştu. Çatlak önleyici yağ ya da krem kullanıyor muydunuz o dönem? Kullanmaya kaşınma başladıktan sonra başladıysanız, çatlama önlendi mi acaba?
Ben lierac krem alıp 14 haftalıkken sürmeye başlamıştım ama sonra erken olduğunu düşünüp bırakmıştım. Haftalar ilerledikçe de hiç renk değişimi, kaşıntı falan olmayınca herhalde bende çatlama olmayacak dedim tekrar başlamadım. Ta ki bu haftaya kadar hiç çatlamam olmadı gerçekten ama bu hafta yani 2-3 gündür göbeğimde hafif kaşıntı hissetmeye başladım ilk defa. Kaşınan yerde kuruluk da hissettim, pütürtü var çünkü. Neyse şimdi kremi tekrar sürmeye başladım. Sabah akşam birer defa.
Sizce çatlamayı durdurur mu, ne dersiniz? Yoksa eninde sonunda bu göbek çatlayacak mı?
Ben bugün nihayet İdil Hanım ın eşyalarını yıkamaya başladımher yer missss gibi bebek kokuyo Eki Görüntüle 2935776
Sanki bebişin kokusu gibi severek astım hepsini bi de kendi kokusunu aldığımızı hayal bile edemiyorum çok duygusalOyy kokusu burnuma geldi.geçen haftada ben yıkadım çok güzeldi.
Hahaha evetMaşallah vurarak kanatmak nedir sen daha minicik bir insansın ya
Yani şimdi bebişim ayakları göğsünün altında mıymış tam anlayamadımsenin karnın baya fark etti çünkü füzeydi o bikaç hafta önce
Açıklık var mu yok mu bakılmad mı peki. Benm de ağrım olmamasına ve 5 dk bir olmamasına rağmen a1 cm açıklık var dedler. Benm kasılma saat 1 yada 1 idrara sıkıştığımda oluyorduZaten doktor eğer 35-36.haftanda olsan bu kasılmaya göre doğuruyorsun derdim demişti. Ama benim hiç ağrım yok, sadece karnım 5dk da bir top gibi sertleşip toplanıyor 1 dk çyle kalıyor, yumuşuyor.
Btün gün gezdik ha geçer ha geçer diye diye 9bim adıö atmışız
Bak benim doktorum böyle bişey demedi mesela. Tam muayene esnasında kasıldı, eliyle kontrol etti karnımı ve bu ciddi bi kasılma dedi. Belden gelem ağrı vs hiçbi şey olmuyor bende. Sadece top gibi sertleşiyor o kadar.
Evet zaten antibiyotikleri bitittirmedi sadece 5 gün kullanmamı istediHijyen konusunda çok dikkatliyim ama hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş İnşallah erken doğum gibi bişey olmaz ya ben kendimi aralık ortasına fixledim, öncesine hazır değil psikolojim ayy sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah
Ben de başka bi marka aldımFakirim ben
Yalnız ben iki tane takım almıştım trendyoldan bugün geldi. 6-9 aylık var bi tanesi minicik. Bana mı öyle geliyor acaba senin hesap bunlara nasıl sığacak bu bebelerBn bebemi nasıl düşünüyorsam 6-9 aylık almışım 2 hastane çıkışı almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?