2021 Aralık Anneleri

Maşallah vurarak kanatmak nedir sen daha minicik bir insansın ya
Yani şimdi bebişim ayakları göğsünün altında mıymış tam anlayamadım senin karnın baya fark etti çünkü füzeydi o bikaç hafta önce

Benimde aşagıda 3 haftam mı var

A
Aman bea ayda 1 sürüyorum aklıma geldikçe bnmde 9.5 yıllık var nolmuş yani

Bn bebemi nasıl düşünüyorsam 6-9 aylık almışım 2 hastane çıkışı almışım

Ben 3. Aydan bu yana lierac kullanıyorum sürmeyince kaşıntı bende de oluyor. Onun dışında kakao ve hindistan cevizi yağını önerdi eczacı

Hahaha evet poposunu göbeğime dayıyormuş galiba önceden yüzü görünmüyordu çünkü şimdi sırtını arkaya vermiş kafa aşağıda ayaklar yukarıda yüzünü dönmüş o yüzden karnım da düzleşti galiba

Açıklık var mu yok mu bakılmad mı peki. Benm de ağrım olmamasına ve 5 dk bir olmamasına rağmen a1 cm açıklık var dedler. Benm kasılma saat 1 yada 1 idrara sıkıştığımda oluyordu buna rağmen devlet hastanesi 1 cm açıklık var dedi, kendi dr bakmadı açıklığa daha erken haftada oldğm için . Sadece rahm ağzı uzunluğuna baktı. 1 haftayı geçti yüreğim ağzımda

Bn bebemi nasıl düşünüyorsam 6-9 aylık almışım 2 hastane çıkışı almışım
Yalnız ben iki tane takım almıştım trendyoldan bugün geldi. 6-9 aylık var bi tanesi minicik. Bana mı öyle geliyor acaba senin hesap bunlara nasıl sığacak bu bebeler Gidişat iri senin bi yönden iyi yapmışsın ama 3-6 al bikac da. Bizim normal gidiyor ben cok biliyorum sanki kaç tane ne alsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…