2021 Aralık Anneleri

Bakıldı ve hiç açıklık yok, rahim ağzı uzunluğu da 4 civarında yani hiç kısalmamıştı çok şükür. Ama dediğim gibi kasılmaya ağrı eşlik etmiyor hiç belki o yüzden açılmadı

Zıbın 3-6 varda büyükleri kıvırıp giydiririm ona çare var Allahtan
Sorma Bnde trendyol dan 2 takım aldım 6-9 güya ama anca yenidoğan sığar

Babaannenin gözüne girebilirsin
Bana da bugün biri karnın aşagı inmiş dedi

Maşallah . Ya benm de hiç ağrım olmadı rahim ağzı uzunluğu kısalmış 27 çıktı geçen gün ama kesin daha da kısaldı suyumu görebilmesi için biraz merdiven indim çıktım. birde karnım çok indi benm aşırı aşağıda

İmkan varsa sadece yat, ben ayağa kalktığım gibi kasılıyorummecbur tüm gün yatıyorum. Bide senin az haftan kalmış iki üc hafta daha sabret bence yatarak. Sen ne şikayetle gitmiştin de anladı dr bunları

Ben 10.cu haftamdan beri yatyrum zaten doğru düzgün ayaklanmadım ailemin yanındaydım, evime geldiğimde bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ondan snra kasılmalarım çıktı. Bebek toplanıyor diye gttim

Zıbın 3-6 varda büyükleri kıvırıp giydiririm ona çare var Allahtan
Sorma Bnde trendyol dan 2 takım aldım 6-9 güya ama anca yenidoğan sığar
Belki bize öyle geliyordur unuttuk ya bebek kıyafetlerini Olmadı doğunca da alırım ya iki güne geliyor zaten kargoyla.

Puset yıkadım inşallah kurumadan doğurmam
Puset dediğin araba koltuğu di mi? Komple mi yıkadın yoksa içindeki süngeri mi çıkardın? Ben nasıl yıkayacağımı bilemiyorum da. Hatta onun için ekstra puset minder, örtü, kılıf takımı aldım. Onu yıkamak daha kolay olur diye. Ama iç kısmını da yıkayabilsem iyi olurdu?

Aa ben de daha önce sevriyken son günlerde yayıldı diyordum. Demek ki ters dönmesindenmiş. Doktor da cumartesi günkü kontrolde söylemişti baş aşağı döndüğünü. Aydınlanma yaşadım birden.

Normal doğum istiyordu bu şekilde ilerleyince işte artık daha da bekleyemediler zaten tosbikimi
Ay benimki de en sonunda sezeryanlık olacak sanırım. Kilosu haftasına göre çok fazla çıktı da. 31 haftalıkken 2130 g. Doktor da öyle söyledi, böyle giderse sezeryandan başka çaremiz kalmayacak diye. Keşle normal doğurabilseydim ama artık sezeryana hazırlıyorum psikolojimi. Bebişim iyi olsun da. Geriis önemli değil.

Ay ben de ismi yazılı hastane çıkışı takımı var, o olmayacak diye ödüm patlıyordu. Bunu gördüm rahatladım

Öyle olmalı, yani ayaklar göğüs altında olmalı
Çünkü benim doktor baş aşağı dönmüş dediğinden beri en büyük darbeleri göğsümün altından alıyorum

Kılıf ve örtü var tabi ki ama sökemedim kendi pedini filan. Banyoda bildiğin açtım sıcak suyu döktüm sabun tozunu elimle fışı fışı köpürterek yıkadım.

Kılıf ve örtü var tabi ki ama sökemedim kendi pedini filan. Banyoda bildiğin açtım sıcak suyu döktüm sabun tozunu elimle fışı fışı köpürterek yıkadım.
Ya çeliği, içindeki köpüğü falan paslanır mı ya da bozulur mu ay bilemedim ya. Sen bir kuruyunca haber et

Ya çeliği, içindeki köpüğü falan paslanır mı ya da bozulur mu ay bilemedim ya. Sen bir kuruyunca haber et
Neresinde çelik? Bi kereyle paslanmaz tabi ki de. Tekstil tozu pisliği gitsin kılıfını yıkarim artık hep bundan sonra. Hem plastik plastik kokuyodu sudan gecer guzel havalanır.

Neresinde çelik? Bi kereyle paslanmaz tabi ki de. Tekstil tozu pisliği gitsin kılıfını yıkarim artık hep bundan sonra. Hem plastik plastik kokuyodu sudan gecer guzel havalanır.
Plastik de olabilir, doğru ya çelik olsa taşınmaz, halbuki çok hafif.
Ama içinde epey kalın bir köpük var, çarpma riskine karşı bebeği korusun diye. Onun ıslanması doğru olmayabilir. Seninkinde de vardır belki. Üstten sıyırınca beyaz köpük görüyor musun? Bi baksana

Canısı sıcak suyla yıkadım diyooom erimedi bi şey olmadı puseti gördün öbür topikte. Pedi var pofidik elyaf dolgu. Alt kumaşının altındaki de elyaf. Gayet yıkanabilir malzeme.

Canısı sıcak suyla yıkadım diyooom erimedi bi şey olmadı puseti gördün öbür topikte. Pedi var pofidik elyaf dolgu. Alt kumaşının altındaki de elyaf. Gayet yıkanabilir malzeme.
Kız allah seni tamamen çıkıyor o pusetin üstündeki kumaş ben söktüm de yıkadım, içindeki plastiği de bezle sadece sildim bak böyle çıkıyor. Benim pusetin markası be safe acaba sadece o mu çıkıyor diye baktım ama bu görseldeki de maxi cosi markaymış

Eklentiler

• F7CB983C-C261-44E0-B54F-03C53212A6DE.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…