Çıkartamadım kemerini ki ☹ Kumaş çıkabilir gibi evet ama ben kemeri sökemedim.Kız allah senitamamen çıkıyor o pusetin üstündeki kumaş ben söktüm de yıkadım, içindeki plastiği de bezle sadece sildim bak böyle çıkıyor. Benim pusetin markası be safe acaba sadece o mu çıkıyor diye baktım ama bu görseldeki de maxi cosi markaymış
Ben 4. Aydan beri biooil kullanıyorum kasindigi zamanlarda oluyor hemen yagliyorum geçiyor yani henüz çatlamadi suanlik iyi gidiyoruz ama daha önce araştırmistim kadınlar hep son ay birdenbire catladiklarini söylemişler inşallah bizi es geçerKızlar aranızda göbeği kaşınmaya başlayanlar olmuştu. Çatlak önleyici yağ ya da krem kullanıyor muydunuz o dönem? Kullanmaya kaşınma başladıktan sonra başladıysanız, çatlama önlendi mi acaba?
Ben lierac krem alıp 14 haftalıkken sürmeye başlamıştım ama sonra erken olduğunu düşünüp bırakmıştım. Haftalar ilerledikçe de hiç renk değişimi, kaşıntı falan olmayınca herhalde bende çatlama olmayacak dedim tekrar başlamadım. Ta ki bu haftaya kadar hiç çatlamam olmadı gerçekten ama bu hafta yani 2-3 gündür göbeğimde hafif kaşıntı hissetmeye başladım ilk defa. Kaşınan yerde kuruluk da hissettim, pütürtü var çünkü. Neyse şimdi kremi tekrar sürmeye başladım. Sabah akşam birer defa.
Sizce çatlamayı durdurur mu, ne dersiniz? Yoksa eninde sonunda bu göbek çatlayacak mı?
Kemeri çıkarmak güvenlik sebebiyle çok zor benim de eşim çıkarabilmişti ama mutlaka çıkıyor yani aklında olsunÇıkartamadım kemerini ki ☹ Kumaş çıkabilir gibi evet ama ben kemeri sökemedim.
Susar mısın çıkmıyodur kesin benimkinin.Kemeri çıkarmak güvenlik sebebiyle çok zor benim de eşim çıkarabilmişti ama mutlaka çıkıyor yani aklında olsun
Yetişin a dostlar sonunda bilmediği bişey çıktı bizimkininSusar mısın çıkmıyodur kesin benimkinin.
Yaa haaayır. Keşke videolu anlatım yapabilsem burdaYetişin a dostlar sonunda bilmediği bişey çıktı bizimkinin
Keske toplu indirim yaptirsaydikTopiğin adı Aralık mustela anneleri olmalı
Burda olaya el koyuyorum Ama her pusetin ki çıkmıyorYetişin a dostlar sonunda bilmediği bişey çıktı bizimkinin
He ya olsaydı iyi olurdu öyle bişiKeske toplu indirim yaptirsaydik
Burda olaya el koyuyorum Ama her pusetin ki çıkmıyormerve haklı Bnm oğlumun ki de çıkmıyordu markada Markaya değişiyor
Ohh mis gibi olduu ooh ooohAy ben yine de komple sökmeyi deneyeceğim. Suyun altına tutup yıkayamam caaanım araba koltuğunu
Bence olayı akışına bırak genelde okuduğum kadarıyla ayaktayken birden boşalıyormuşŞimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Ama merak ediyorum napayımBence olayı akışına bırak genelde okuduğum kadarıyla ayaktayken birden boşalıyormuş
Ama bu dönemler akıntıyla çok karıştırılırmış
Bnm suyum hiç gelmedi doğum anına kadar hatta suyum mu geliyor diye dr gittim oğlumda baskıdan idrar kaçırma olabilir suda bişey yok demişti su öyle az az olmaz dedi bardaktan boşalır gibi olurmuş
Bnm fikrim biraz rahat olmak lazım napıp edip evde doğurcan bı gidişle bnden demesi çok gördüm taksi de doğuran He geçen drum anlattı hastasının suyu gelmiş evde ılık duş almış hastaneye gelene kadar kafa nerdesyse çıkmışdr diyor Bnm bile aklıma gelmez girip duş almak
Dr gittiğinde sorsana ne diyor bakim ☺ hazırlıklı otursan da ya ayaktayken gelirseAma merak ediyorum napayım
Ya benim de okuduğum her yerde doğum sancısı, suyu geldiğinde ılık duşa girin yazıyor o rahatlığı kim kaybetmiş biz bulacağız çığlık çığlığa evden çıkarız gibime geliyorBence olayı akışına bırak genelde okuduğum kadarıyla ayaktayken birden boşalıyormuş
Ama bu dönemler akıntıyla çok karıştırılırmış
Bnm suyum hiç gelmedi doğum anına kadar hatta suyum mu geliyor diye dr gittim oğlumda baskıdan idrar kaçırma olabilir suda bişey yok demişti su öyle az az olmaz dedi bardaktan boşalır gibi olurmuş
Bnm fikrim biraz rahat olmak lazım napıp edip evde doğurcan bı gidişle bnden demesi çok gördüm taksi de doğuran He geçen drum anlattı hastasının suyu gelmiş evde ılık duş almış hastaneye gelene kadar kafa nerdesyse çıkmışdr diyor Bnm bile aklıma gelmez girip duş almak
Aynn öyle dr geçen hareket etmiyor diye gittim ya diyor bn ağlayarak hastaneye geldim telaşlandım sizin bu panik normal diyorYa benim de okuduğum her yerde doğum sancısı, suyu geldiğinde ılık duşa girin yazıyor o rahatlığı kim kaybetmiş biz bulacağız çığlık çığlığa evden çıkarız gibime geliyor
Ayaktayken sorun yok koltuk batmasın.Dr gittiğinde sorsana ne diyor bakim ☺ hazırlıklı otursan da ya ayaktayken gelirse
Dur perşembe kontrole gitçem unutmazsam Bnde sorum
Vallahi geçen Bnm de aklıma geliyor ayaktayken gelirse halı ev yatarken gelirse yatak batarsa kim nasıl temizleyecek diyeAyaktayken sorun yok koltuk batmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?