2021 Aralık Anneleri

Çıkartamadım kemerini ki ☹ Kumaş çıkabilir gibi evet ama ben kemeri sökemedim.

Ben 4. Aydan beri biooil kullanıyorum kasindigi zamanlarda oluyor hemen yagliyorum geçiyor yani henüz çatlamadi suanlik iyi gidiyoruz ama daha önce araştırmistim kadınlar hep son ay birdenbire catladiklarini söylemişler inşallah bizi es geçer

Ay ben yine de komple sökmeyi deneyeceğim. Suyun altına tutup yıkayamam caaanım araba koltuğunu

Şimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?

Şimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Bence olayı akışına bırak genelde okuduğum kadarıyla ayaktayken birden boşalıyormuş
Ama bu dönemler akıntıyla çok karıştırılırmış
Bnm suyum hiç gelmedi doğum anına kadar hatta suyum mu geliyor diye dr gittim oğlumda baskıdan idrar kaçırma olabilir suda bişey yok demişti su öyle az az olmaz dedi bardaktan boşalır gibi olurmuş
Bnm fikrim biraz rahat olmak lazım napıp edip evde doğurcan bı gidişle bnden demesi çok gördüm taksi de doğuran He geçen drum anlattı hastasının suyu gelmiş evde ılık duş almış hastaneye gelene kadar kafa nerdesyse çıkmış dr diyor Bnm bile aklıma gelmez girip duş almak

Ama merak ediyorum napayım

Ya benim de okuduğum her yerde doğum sancısı, suyu geldiğinde ılık duşa girin yazıyor o rahatlığı kim kaybetmiş biz bulacağız çığlık çığlığa evden çıkarız gibime geliyor

Aynn öyle dr geçen hareket etmiyor diye gittim ya diyor bn ağlayarak hastaneye geldim telaşlandım sizin bu panik normal diyor ılık duş Bnm aklıma gelmez ki gelse bile alamam telaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…