2021 Aralık Anneleri

Şimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
İlk gebeligimde sabah 6 da esim anahtari unutmustu ise giderken tekrar döndü zile basti anahtari verdim. Tekrar yatağa giderken birden suyum geldi ama oyle boyle degil bildigin yarım kova

İlk gebeligimde sabah 6 da esim anahtari unutmustu ise giderken tekrar döndü zile basti anahtari verdim. Tekrar yatağa giderken birden suyum geldi ama oyle boyle degil bildigin yarım kova
O may got

Yarım kova mı

Esimi aradim hemen geldi. Gözler fal tası gibi tabi heyecan korku karisik. Ben mutluluktan ucuyorum artik dogurmak istiyordum.
Esime dedim sohbeni ac dus alayim. Suya bi girdim su buz gibi. Heyecandan sohbeni acmamis Neyse altima depent giydim. Ara ara su gelmeye devam etti. Dogumhaneye aldilar beni. Ama acilma 1 cm. Bebekte kilolu olunca sezeryan oldum.

Ya işte derdim hijyen Yatakta sıvı geçirmez alez var ayakta da olursa halı yıkanir sorun olamaz. Ama koltuk kış günü
Valla ALez filan tmm da yine de Evde gelmesin bn doğuma giderken ev kokar o zmn dua edelim hastanede gelsin başka yerde gelmesin
Ayyy bi de bnm okul yolunda geliyormuş

Şimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Kimisinde hiç kimisinde az kimisinde çok ben de bunu düşünüyorum, koltuk neyse de yataktaki alez su geçirmez değil bizim naparız o halde bırakıp çıkılmaz da bide arabaya da bebek bakım örtüsü serin yolda da gelebilir falan demişti biri

Evet oyle az gelen bisey degil. Baya geldi.
Bilmediğimden Bnde en iyisi hastanede gelsin suyumuz
Adamcağız da şaşırmıştır seni o halde görünce iyş donmamışsın

O zmn altımıza bez bağlayalım daha kolay olur gelirse de etraf batmaz

Bide su geldikten sonra doğumun başlaması 3 günü bile bulabiliyormuş. Ama bebeğin herhangi zarar görmemesi için en geç 6 saat içinde hastanede takibe alınması gerekiyormuş. Bu sebeple suyumuz gelse de duşa girebiliriz panik yok

O an aklına gelirse ne hoş

Benide ertesi gune kadar bekleteceklerdi. Kabul etmedim. Enfeksiyon riski var sonucta

Doğururken üşütçen Ay hayırla yasayalım o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…