İlk gebeligimde sabah 6 da esim anahtari unutmustu ise giderken tekrar döndü zile basti anahtari verdim. Tekrar yatağa giderken birden suyum geldi ama oyle boyle degil bildigin yarım kovaŞimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Ya işte derdim hijyenVallahi geçen Bnm de aklıma geliyor ayaktayken gelirse halı ev yatarken gelirse yatak batarsa kim nasıl temizleyecek diye
O may gotİlk gebeligimde sabah 6 da esim anahtari unutmustu ise giderken tekrar döndü zile basti anahtari verdim. Tekrar yatağa giderken birden suyum geldi ama oyle boyle degil bildigin yarım kova
Yarım kova mıİlk gebeligimde sabah 6 da esim anahtari unutmustu ise giderken tekrar döndü zile basti anahtari verdim. Tekrar yatağa giderken birden suyum geldi ama oyle boyle degil bildigin yarım kova
Esimi aradim hemen geldi. Gözler fal tası gibi tabi heyecan korku karisik. Ben mutluluktan ucuyorum artik dogurmak istiyordum.O may got
Valla ALez filan tmm da yine de Evde gelmesinYa işte derdim hijyenYatakta sıvı geçirmez alez var ayakta da olursa halı yıkanir sorun olamaz. Ama koltuk kış günü
Evet oyle az gelen bisey degil. Baya geldi.Yarım kova mı
Kimisinde hiç kimisinde az kimisinde çokŞimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Kokusu olmayan renksiz birsey. Benim yatak odasinda paspasima geldi. Hemen yikadi annemlerValla ALez filan tmm da yine de Evde gelmesinbn doğuma giderken ev kokar o zmn dua edelim hastanede gelsin başka yerde gelmesin
Ayyy bi de bnm okul yolunda geliyormuş
Esimi aradim hemen geldi. Gözler fal tası gibi tabi heyecan korku karisik. Ben mutluluktan ucuyorum artik dogurmak istiyordum.
Esime dedim sohbeni ac dus alayim. Suya bi girdim su buz gibi. Heyecandan sohbeni acmamisNeyse altima depent giydim. Ara ara su gelmeye devam etti. Dogumhaneye aldilar beni. Ama acilma 1 cm. Bebekte kilolu olunca sezeryan oldum.
Bilmediğimden BndeEvet oyle az gelen bisey degil. Baya geldi.
O zmn altımıza bez bağlayalım daha kolay olur gelirse de etraf batmazKimisinde hiç kimisinde az kimisinde çokben de bunu düşünüyorum, koltuk neyse de yataktaki alez su geçirmez değil bizim naparız o halde bırakıp çıkılmaz da bide arabaya da bebek bakım örtüsü serin yolda da gelebilir falan demişti biri
Belki bu planli sezeryaň olacagi icin su falan görmemBilmediğimden Bndeen iyisi hastanede gelsin suyumuz
Adamcağız da şaşırmıştır seni o halde görünce iyş donmamışsın
O an aklına gelirse ne hoşBide su geldikten sonra doğumun başlaması 3 günü bile bulabiliyormuş. Ama bebeğin herhangi zarar görmemesi için en geç 6 saat içinde hastanede takibe alınması gerekiyormuş. Bu sebeple suyumuz gelse de duşa girebiliriz panik yok
Benide ertesi gune kadar bekleteceklerdi. Kabul etmedim. Enfeksiyon riski var sonuctaBide su geldikten sonra doğumun başlaması 3 günü bile bulabiliyormuş. Ama bebeğin herhangi zarar görmemesi için en geç 6 saat içinde hastanede takibe alınması gerekiyormuş. Bu sebeple suyumuz gelse de duşa girebiliriz panik yok
Bnm ilki plansızda görmedim su filan temennim bunda da aynısı olmasıBelki bu planli sezeryaň olacagi icin su falan görmem
İnsallah. Ama korkulacak birseyde degil.Bnm ilki plansızda görmedim su filan temennim bunda da aynısı olması
Sorulmus bende aydinlattimYine panik ataklı konular açılmış bakıyorum da
Doğururken üşütçenEsimi aradim hemen geldi. Gözler fal tası gibi tabi heyecan korku karisik. Ben mutluluktan ucuyorum artik dogurmak istiyordum.
Esime dedim sohbeni ac dus alayim. Suya bi girdim su buz gibi. Heyecandan sohbeni acmamisNeyse altima depent giydim. Ara ara su gelmeye devam etti. Dogumhaneye aldilar beni. Ama acilma 1 cm. Bebekte kilolu olunca sezeryan oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?