- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Tam sana göre seçim koşşşşYine panik ataklı konular açılmış bakıyorum da
Ben ya evdeyken gelir ya market yollarındayken gelir gelirse.Valla ALez filan tmm da yine de Evde gelmesinbn doğuma giderken ev kokar o zmn dua edelim hastanede gelsin başka yerde gelmesin
Ayyy bi de bnm okul yolunda geliyormuş
Yok bu bana göre değilTam sana göre seçim koşşşş
Ya okumuştum ılık duşa girince acilmalar hizlaniyor diye ama bende ise yaramadiDoğururken üşütçenAy hayırla yasayalım o günleri
Gelmez inşallah yaaaBen ya evdeyken gelir ya market yollarındayken gelir gelirse.
Aman olsun zaten tosuncuk. Sağlıkla gelsinler de gerçekten hiç takılmıyorum.Ya okumuştum ılık duşa girince acilmalar hizlaniyor diye ama bende ise yaramadi
Sen ılık duş değil soğuk duş almışsın ondan olmamışYa okumuştum ılık duşa girince acilmalar hizlaniyor diye ama bende ise yaramadi
Ayyy markette gelirse koşarak uzaklaşGelmez inşallah yaaasiyah giyin hep fazla belli olmaz
Bi tane gri eşofmanım var hep onu giyiyom mahallede hapı yuttuk.Gelmez inşallah yaaasiyah giyin hep fazla belli olmaz
Bnde ki bu rahatlıkla sancı su beni biraz zor tınlarYok bu bana göre değil
Benim favorim sancılı konular
Zaten okudum su geldikten sonra 6 saatimiz varmış
Bu beni korkutmaz
Bana 2 saat yetiyor
Hijyen derdim de hiç yoktur biliyorsunuz beni zaten
Kiz oyle dus alirmiyim ocak ayinda hemen isittik yarim saat durdum ama cıks olmadiSen ılık duş değil soğuk duş almışsın ondan olmamış
Kadin altina işemiş derlerBi tane gri eşofmanım var hep onu giyiyom mahallede hapı yuttuk.
Herkesin rahatlığı başka konuda işteBnde ki bu rahatlıkla sancı su beni biraz zor tınlarhijyen ama sorun işte
Gri risk yavrum giyme bn siyah giyiniyomBi tane gri eşofmanım var hep onu giyiyom mahallede hapı yuttuk.
artık yola çıkarken bez bağlıcamAyyy markette gelirse koşarak uzaklaş
Malsalar desinlerKadin altina işemiş derler
Çamaşır deterjanıyla da olur ya da oto yıkama ya götürHerkesin rahatlığı başka konuda işte
Sizi okurken puseti yıkamamaya da karar verdim zaten
Emzik/biberon deterjanıyla silerim en fazla
Neden ben yıkadım diye motive olmuyosun?Herkesin rahatlığı başka konuda işte
Sizi okurken puseti yıkamamaya da karar verdim zaten
Emzik/biberon deterjanıyla silerim en fazla
Biberon deterjanım daha çok onla o yüzden siliyorumÇamaşır deterjanıyla da olur ya da oto yıkama ya götür
Bn bebek arabası kirlenince yıkatırdım
Çünkü ben temizlikten imrenip gaza gelen biri değilimNeden ben yıkadım diye motive olmuyosun?
Sil bakimBiberon deterjanım daha çok onla o yüzden siliyorum
Çünkü ben temizlikten imrenip gaza gelen biri değilim
En fazla yapana maaşallah derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?