2021 Aralık Anneleri

Biberon deterjanım daha çok onla o yüzden siliyorum

Çünkü ben temizlikten imrenip gaza gelen biri değilim
En fazla yapana maaşallah derim
Bi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.

Sizin takildiginiz alisveris topiginin adi ne beni de etiketleyin

Sil bakim
Bn daha almadım alınca bakcem
Haftaya bi ara silerim ya
Dur hemen silinmeai gerektiğini de bu akşam sizden öğrendim zayen
Bi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.
Başkası yıkayınca ben de öyle oluyorum
Bi de yardımcı abla evi kırklayınca içime bi ferahlık geliyor

Yıkama demişken bugün abla gelmişti cam silicekti ayağı takıl bi kova su yatak odasına dökül yıkandı odam dedim zaten yıkayasım vardı tam oldu
Bnde yıkamaya bayılırım

Şimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Benim ilk doğumumda suyum gelmişti gece yatarken öyle foş diye boşalma olmamıştı ilk etapta tuvaletim geldi sanıp bikaç kez tuvalete gittim ama durmuyordu doktoru aradık haftam 37 olduğu için hemen hastaneye gitmemi söylemişti doğum böylece başlamış oldu en iyi ilerleyen doğum şekli sancı inşallah ne nişan ne su gelir sancıyla başlasın hayırlıısyla doğumlar

Aman silme ya

Nasil istiyosa öyle ilerlesin sağlıkla gelsin de bebem

Bayılıyorum sizin gibi titiz hanımlara
Bn temiz olmaya çalışan biriyim
Dün de bn bi şişe yumuşatıcı döktüm kapağı yarım kapalıymış alırken devirdim ev 2 gündür buram buram yumaştıcı kokuyor

Sağlıkla gelsinler de artık gerisi dediğin gibi mih değil

Üf ben de yine ağlak Ayşe oldum imdat
Bizim hormonlar saçmalamaya devam ediyor muydu yoksa dolunay etkisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…