Bi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.Biberon deterjanım daha çok onla o yüzden siliyorum
Çünkü ben temizlikten imrenip gaza gelen biri değilim
En fazla yapana maaşallah derim
Haftaya bi ara silerim yaSil bakim
Bn daha almadım alınca bakcem
Başkası yıkayınca ben de öyle oluyorumBi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.
Haftaya bi ara silerim ya
Dur hemen silinmeai gerektiğini de bu akşam sizden öğrendim zayen
Başkası yıkayınca ben de öyle oluyorum
Bi de yardımcı abla evi kırklayınca içime bi ferahlık geliyor
Yıkama demişken bugün abla gelmişti cam silicekti ayağı takıl bi kova su yatak odasına dökül yıkandı odamBi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.
Benim ilk doğumumda suyum gelmişti gece yatarken öyle foş diye boşalma olmamıştı ilk etapta tuvaletim geldi sanıp bikaç kez tuvalete gittim ama durmuyordu doktoru aradık haftam 37 olduğu için hemen hastaneye gitmemi söylemişti doğum böylece başlamış oldu en iyi ilerleyen doğum şekli sancı inşallah ne nişan ne su gelir sancıyla başlasın hayırlıısyla doğumlarŞimdi bir sorum var su gelince gelen su miktarı nedir? Bundan sonra hep sabit bi koltuğa oturmalı oraya da koruyucu ped sermeli miyiz? Yoksa yine ben abartıyor muyumdur?
Aman silme yaHaftaya bi ara silerim ya
Dur hemen silinmeai gerektiğini de bu akşam sizden öğrendim zayen
Başkası yıkayınca ben de öyle oluyorum
Bi de yardımcı abla evi kırklayınca içime bi ferahlık geliyor
Bayılıyorum sizin gibi titiz hanımlaraYıkama demişken bugün abla gelmişti cam silicekti ayağı takıl bi kova su yatak odasına dökül yıkandı odamdedim zaten yıkayasım vardı tam oldu
Bnde yıkamaya bayılırım
Nasil istiyosa öyle ilerlesin sağlıkla gelsin de bebemBenim ilk doğumumda suyum gelmişti gece yatarken öyle foş diye boşalma olmamıştı ilk etapta tuvaletim geldi sanıp bikaç kez tuvalete gittim ama durmuyordu doktoru aradık haftam 37 olduğu için hemen hastaneye gitmemi söylemişti doğum böylece başlamış oldu en iyi ilerleyen doğum şekli sancı inşallah ne nişan ne su gelir sancıyla başlasın hayırlıısyla doğumlar
Bn temiz olmaya çalışan biriyimBayılıyorum sizin gibi titiz hanımlara
Evet vakti zamanında sağlıkla gelsin hepsiNasil istiyosa öyle ilerlesin sağlıkla gelsin de bebem
Sağlıkla gelsinler de artık gerisi dediğin gibi mih değilAy benimki de en sonunda sezeryanlık olacak sanırım. Kilosu haftasına göre çok fazla çıktı da. 31 haftalıkken 2130 g. Doktor da öyle söyledi, böyle giderse sezeryandan başka çaremiz kalmayacak diye. Keşle normal doğurabilseydim ama artık sezeryana hazırlıyorum psikolojimi. Bebişim iyi olsun da. Geriis önemli değil.
Giyer giyer en azından hastanede giymiş olur amacını halletmiş olurAy ben de ismi yazılı hastane çıkışı takımı var, o olmayacak diye ödüm patlıyordu. Bunu gördüm rahatladım
Yine yanginlar mi?Bu havada pencereyi acip yatmak istiyorum yaniyorum resmen
Bn kısaltma yaptın sandım doğru anlamışım
Yaza gelmeden içini doldurur canım kalıbı küçük biraz ama değiştirip kucugunu mu alsam bilemedim şimdiYaza gelmez mi o zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?