- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Bu havada pencereyi acip yatmak istiyorum yaniyorum resmen
Yazım hataları konusunda takıntım var kısaltma yapmam hayattaBn kısaltma yaptın sandım doğru anlamışım
Sizin haftalar ileri. Ben kendim ocak başı doğsa diye düşünüyorum, 3 ay sonra bahar geliyor zaten mont giyecek havalar geçiyor. O zamana kadar da bi annemlere giderim battaniye yeter. Dışarı da çıksak açık havada gezmeyiz kış günü. Kanguru da kullanabilirim o zaman hiç giydirilmiyor çok kalın zaten. Seneye alacağım ben mont sanırım.Yaza gelmeden içini doldurur canım kalıbı küçük biraz ama değiştirip kucugunu mu alsam bilemedim şimdi
Bende bırak ılığıdu tenimi yakıyordu fayda etmediYa okumuştum ılık duşa girince acilmalar hizlaniyor diye ama bende ise yaramadi
32+6 benim haftam kasım sonu doğacak ama 6 9 ay düşününce bana da büyük geldi simdiSizin haftalar ileri. Ben kendim ocak başı doğsa diye düşünüyorum, 3 ay sonra bahar geliyor zaten mont giyecek havalar geçiyor. O zamana kadar da bi annemlere giderim battaniye yeter. Dışarı da çıksak açık havada gezmeyiz kış günü. Kanguru da kullanabilirim o zaman hiç giydirilmiyor çok kalın zaten. Seneye alacağım ben mont sanırım.
1 3 aylık aldım ben o bile gözüme büyük geldi 4 aya kadar giyer sonra bahar gelir32+6 benim haftam kasım sonu doğacak ama 6 9 ay düşününce bana da büyük geldi simdilcw den almışım zaten gidip bi kucugunu alayım diyorum herhalukarda seneye zaten giyemeyecek bende hastaneye aylik kontrole aşıya giderken birde ablamizı okula bırakırken giydiririm diyordum üç beş giyse hevesimi alırım
Amaan yıkanmasa da üstten dezenfektanla silerim nolacak. Sirkeli karbonatlı su bile olur. Hem daha doğal, deterjanla temizlemekten.Ohh mis gibi olduu ooh oooh
Bence suyun gelen kadar sancıdan kıvranmaya başlarsın, koltukta öyle uslu uslu oturamazsın zatenYa işte derdim hijyenYatakta sıvı geçirmez alez var ayakta da olursa halı yıkanir sorun olamaz. Ama koltuk kış günü
Ayy tam normal doğum heyecanlıyla okuduydum ya ahahahahahEsimi aradim hemen geldi. Gözler fal tası gibi tabi heyecan korku karisik. Ben mutluluktan ucuyorum artik dogurmak istiyordum.
Esime dedim sohbeni ac dus alayim. Suya bi girdim su buz gibi. Heyecandan sohbeni acmamisNeyse altima depent giydim. Ara ara su gelmeye devam etti. Dogumhaneye aldilar beni. Ama acilma 1 cm. Bebekte kilolu olunca sezeryan oldum.
Ben de evi zeminini arada bir foşur foşur yıkayabilmek isterdim. Evlerin zemini fayans veyaz mermer olacak öncelikle ve her evin ortasında (antre) su gider yeri olacak. Odalar da yıkasan antreden akıtabileceksin. İmkansız bir şey de değil aslında ama hiçbir evde görmedim benBi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.
Ben anlamıştım zaten de ben de yazım kuralları konusunda çok hassasımdır. Çok kez yazım hatası yaptığımı fark edip süresi dolmadan düzelmişliğim var. Bazen fark etmediğim oluyor, o zaman içim yanıyor işteYazım hataları konusunda takıntım var kısaltma yapmam hayatta
Ayy tam normal doğum heyecanlıyla okuduydum ya ahahahahah
Rüyama girdi görümcem parkeleri yikamisti ruyamdaBi şeyleri foşur foşur yıkamak güzeldir. Arapların mutfak dolaplarını hortumla yıkadığı videolara hep özenirim.
Aslında güneydoğu da evler çok yıkanır çok sıcak ya arada serinletiyor aslında yerler de fayans sıcaktan ohhh missBen de evi zeminini arada bir foşur foşur yıkayabilmek isterdim. Evlerin zemini fayans veyaz mermer olacak öncelikle ve her evin ortasında (antre) su gider yeri olacak. Odalar da yıkasan antreden akıtabileceksin. İmkansız bir şey de değil aslında ama hiçbir evde görmedim ben
Bnm dün yıkandıBen anlamıştım zaten de ben de yazım kuralları konusunda çok hassasımdır. Çok kez yazım hatası yaptığımı fark edip süresi dolmadan düzelmişliğim var. Bazen fark etmediğim oluyor, o zaman içim yanıyor işte
Ozaman fizyolojik akıntıdır cnm..Tahlilde çıkmadı ama. Her gidişimde bakiyor dr. Benim hamilelikten önce de sürekli olurdu. Akışına bıraktım ben de valla. Zaten ağrı yeterince yoruyor beni. Daha da var doğuma böyle bitecek galiba görünen o ki
Plesanta previa mı cnm seninde ? Valla araştırdığım okudugum kadarıyla öyle söyledim korkma sen yinede belki zamanında doğum yaparız :)Benimde aşagıda 3 haftam mı var
Dogum pozisyonunda mideyi tekmeliyor geneldeBizim oğlan yukarı çıktı sanki ya
Aşağı inmesi gerekmiyor muydu?
Resmen mideme daha yakın artık
Karnımdaki yuvarlaklık mideme yakın ama artıkDogum pozisyonunda mideyi tekmeliyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?