O cikacagi yolu bulur kafana takmaKarnımdaki yuvarlaklık mideme yakın ama artık
O da mı doğum
Ağzımdan çıkacak o zaman
Yani yakında doğuruyor muyumO cikacagi yolu bulur kafana takma
SanmamYani yakında doğuruyor muyum
Oh iyi bariSanmam
Hep konustugumuz kasilmadan mi yoksa agrili kasilmadan mi oluyorduKızlar dünden beri çok kasılma vardı doktorum gel deyince gittim bebeğim dönmediği için ağrı hissediyorsun erken dogum belirtin yok dedi doktorum nst de gerek duymadı 31+1 bugün bebeğim 43 cm 1900 gr bidahaki kontrol 3 hafta sonra ve yine yüzünü göstermedi
Kasiklarimda adet ağrısı karnımda sertlik bebek hareket ettikçe hafif ağrım oluyordu doktorum idrar yaparken yanma varmi dedi yok dedim tahlile filan gerek duymadı magnezyum hapını ikiye çıkardıHep konustugumuz kasilmadan mi yoksa agrili kasilmadan mi oluyordubebek donmedigi icin neden kasilma yapiyor anlamadim ama
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum düzenli olarak kremleri. 2 gün sürmesem kaşıntı acı hissediyordum ondan hiç aksatmamaya çalıştım. Derim çatlamaya müsait zaten. Ama bu son bir hafta da sanki hiç kullanmıyormuşum gibi çatladım. Günde 3 defa sürüyorum üstelik. 1 hafta içinde o kadar çok çatlağım oldu ki anlatamam o yüzden yapına bağlı diye düşünüyorum benKızlar aranızda göbeği kaşınmaya başlayanlar olmuştu. Çatlak önleyici yağ ya da krem kullanıyor muydunuz o dönem? Kullanmaya kaşınma başladıktan sonra başladıysanız, çatlama önlendi mi acaba?
Ben lierac krem alıp 14 haftalıkken sürmeye başlamıştım ama sonra erken olduğunu düşünüp bırakmıştım. Haftalar ilerledikçe de hiç renk değişimi, kaşıntı falan olmayınca herhalde bende çatlama olmayacak dedim tekrar başlamadım. Ta ki bu haftaya kadar hiç çatlamam olmadı gerçekten ama bu hafta yani 2-3 gündür göbeğimde hafif kaşıntı hissetmeye başladım ilk defa. Kaşınan yerde kuruluk da hissettim, pütürtü var çünkü. Neyse şimdi kremi tekrar sürmeye başladım. Sabah akşam birer defa.
Sizce çatlamayı durdurur mu, ne dersiniz? Yoksa eninde sonunda bu göbek çatlayacak mı?
Benim oglumdayken 38. Haftada çatladiBen 12. Haftadan beri kullanıyorum düzenli olarak kremleri. 2 gün sürmesem kaşıntı acı hissediyordum ondan hiç aksatmamaya çalıştım. Derim çatlamaya müsait zaten. Ama bu son bir hafta da sanki hiç kullanmıyormuşum gibi çatladım. Günde 3 defa sürüyorum üstelik. 1 hafta içinde o kadar çok çatlağım oldu ki anlatamam o yüzden yapına bağlı diye düşünüyorum ben
Ayy tam son zaman da çatlamışş. Hiç belli olmuyor ne zaman nerenin çatlayacağı ya. Benim minnacık memelerim bile çatlamış sorsan doğru düzgün büyümedi bileBenim oglumdayken 38. Haftada çatladi
Bnmde şişiyorKızlar ya. Kolesterolüm normal. Tansiyonum normal. Şekerim yok. Tuzlu yeniyorum. Bol su tüketiyorum. Ama benim her iki ayağımda bilekten aşağısı şişiyor. Sizde de oluyor mu bu durum
Evet hemde cok fena catladi. Rengi solana kadar 1 yil gecti nerdeyseAyy tam son zaman da çatlamışş. Hiç belli olmuyor ne zaman nerenin çatlayacağı ya. Benim minnacık memelerim bile çatlamış sorsan doğru düzgün büyümedi bile
Kocalar Çok biliyorlar bazenEşim puset kılıfını sökmeye çalıştı. Benim sökemediğim yerde takıldı tamam böyle dursun dedi bıraktı.
Ben şişmiyorum hiç yazın bir hafta izne ilk gidince şiştim sadece.Kızlar ya. Kolesterolüm normal. Tansiyonum normal. Şekerim yok. Tuzlu yeniyorum. Bol su tüketiyorum. Ama benim her iki ayağımda bilekten aşağısı şişiyor. Sizde de oluyor mu bu durum
Umarım erken solar renkleri gördükçe mpralim bozuluyorEvet hemde cok fena catladi. Rengi solana kadar 1 yil gecti nerdeyse
Çatladin mi senUmarım erken solar renkleri gördükçe mpralim bozuluyor
Aynen previa. Yarın kontrolüm var doktora bi sorayım en iyisiPlesanta previa mı cnm seninde ? Valla araştırdığım okudugum kadarıyla öyle söyledim korkma sen yinede belki zamanında doğum yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?