2021 Aralık Anneleri

Kızlar dünden beri çok kasılma vardı doktorum gel deyince gittim bebeğim dönmediği için ağrı hissediyorsun erken dogum belirtin yok dedi doktorum nst de gerek duymadı 31+1 bugün bebeğim 43 cm 1900 gr bidahaki kontrol 3 hafta sonra ve yine yüzünü göstermedi

Hep konustugumuz kasilmadan mi yoksa agrili kasilmadan mi oluyordu bebek donmedigi icin neden kasilma yapiyor anlamadim ama

Hep konustugumuz kasilmadan mi yoksa agrili kasilmadan mi oluyordu bebek donmedigi icin neden kasilma yapiyor anlamadim ama
Kasiklarimda adet ağrısı karnımda sertlik bebek hareket ettikçe hafif ağrım oluyordu doktorum idrar yaparken yanma varmi dedi yok dedim tahlile filan gerek duymadı magnezyum hapını ikiye çıkardı

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum düzenli olarak kremleri. 2 gün sürmesem kaşıntı acı hissediyordum ondan hiç aksatmamaya çalıştım. Derim çatlamaya müsait zaten. Ama bu son bir hafta da sanki hiç kullanmıyormuşum gibi çatladım. Günde 3 defa sürüyorum üstelik. 1 hafta içinde o kadar çok çatlağım oldu ki anlatamam o yüzden yapına bağlı diye düşünüyorum ben

Benim oglumdayken 38. Haftada çatladi

Kızlar ya. Kolesterolüm normal. Tansiyonum normal. Şekerim yok. Tuzlu yeniyorum. Bol su tüketiyorum. Ama benim her iki ayağımda bilekten aşağısı şişiyor. Sizde de oluyor mu bu durum

Kızlar ya. Kolesterolüm normal. Tansiyonum normal. Şekerim yok. Tuzlu yeniyorum. Bol su tüketiyorum. Ama benim her iki ayağımda bilekten aşağısı şişiyor. Sizde de oluyor mu bu durum
Bnmde şişiyor
Kovaya su doldurup bekletiyorum biraz iniyor

Ayy tam son zaman da çatlamışş. Hiç belli olmuyor ne zaman nerenin çatlayacağı ya. Benim minnacık memelerim bile çatlamış sorsan doğru düzgün büyümedi bile
Evet hemde cok fena catladi. Rengi solana kadar 1 yil gecti nerdeyse

Ben şişmiyorum hiç yazın bir hafta izne ilk gidince şiştim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…