- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Bana da bilgi verirmiisin cnm sorduktan sonra .. Acaba benim doktorum mu beni korkuttu diye merak ediyorum.Aynen previa. Yarın kontrolüm var doktora bi sorayım en iyisi
Bayılıyorum şu adamın doktorluğuna :)
Adamin muhabbeti cok iyi ya
Bnde YouTube dan sürekli izliyorum
Bide elleri baglanmamis sezeryan olanda yok videolarda da
Evet, geçen hafta cumartesi 2 3 tane gördük çatlak perşembe günü bir baktım sol tarafım komple çatlamıştı. Şuan sağ tarafa doğru gidiyor. Krem falan hiç fayda etmiyo oldu olanÇatladin mi sen
Durun ben ayarlicam o kısmıBide elleri baglanmamis sezeryan olanda yok videolarda da
Bende bi gece de catladim.Evet, geçen hafta cumartesi 2 3 tane gördük çatlak perşembe günü bir baktım sol tarafım komple çatlamıştı. Şuan sağ tarafa doğru gidiyor. Krem falan hiç fayda etmiyo oldu olan
Şaşırıyor insan bu kadar hızlı çatlayınca. Umarım doğuma kadar daha çok artmazBende bi gece de catladim.
BekliyoruzDurun ben ayarlicam o kısmı
Evet ve hic bir krem catlayacaksan fayda etmiyor aslinda..Şaşırıyor insan bu kadar hızlı çatlayınca. Umarım doğuma kadar daha çok artmaz
Ebe beni arıyor canımArkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Ebe ariyor. Kilon boyun ne diyor baska bi sey yokArkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Aylık takip için sesliyorlar sizi de değil mi ,bir öncekinde 35.hafta demişti şimdi biraz erken olunca merak ettim . Teşekkür ederim ayrıca cevabınız içinEbe beni arıyor canım
Aynen canım her ay arıyorlar. Hatta 14 kasımda yeniden takibiniz var dedi en son gittiğimdeAylık takip için sesliyorlar sizi de değil mi ,bir öncekinde 35.hafta demişti şimdi biraz erken olunca merak ettim . Teşekkür ederim ayrıca cevabınız için
Sizi seslemiyorlar mi ,1 gün geçirsem dahi ariyorlar gelmem için ve detaylı görüşüyorlar bebeğin kalp atimindan benim tansiyonum kg m ilaclarima dek bakıyorlar.Ebe ariyor. Kilon boyun ne diyor baska bi sey yok
Aynen bizimkide devamlı takip altında herşeyi soruyor.Sizi seslemiyorlar mi ,1 gün geçirsem dahi ariyorlar gelmem için ve detaylı görüşüyorlar bebeğin kalp atimindan benim tansiyonum kg m ilaclarima dek bakıyorlar.
Teşekkür ederim canım benim demek ki uygulama aynı bazıları es geçiyor neyse ki bizimki onlardan değilmişAynen bizimkide devamlı takip altında herşeyi soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?