2021 Aralık Anneleri

Takım takım paketlesen daha kolay olmaz mı?

Ben takım takım paketledim. Alt üst takım şapka eldiven zıbın çorap 1 paket şeklinde.
Aslında takım takım paketledim kıyafetleri. Takımların kendi zıbınları da var çorap ve mendilleri ayırdım. Bir de kilitli poşetim küçük geldi böyle yaptım olduğu kadar artık buna şükür

Battaniye kalın olsun bi tane bez pişik kremi
Yeterli kıyafetlerde
Aynen onları ayrı koyacağım bez krem biberon emzik aklımda onları da akşama bavula koyar hazırlarım bavulu bitiririm herhalde

Bezden sonra çorap giyiliyo çorabı ayrı paketten aramasınlar. Sığar sığar

Ben böyle paketledim. Cift alt koydum hatta. Belki çift kat giydiririz diye.

Allah yardimcimiz olsun insallah zamaninda gelirler biraz korktum ama en azindan erken farkedildi diye mutluyum ciger gelistirici igneye guveniyorum insallah. Siz hep yatiyormusunuz bana yat demedi yorulacak bisey yapma calisma dedi bende yemek temizlik yapmiyorum minik ev ici isler falan yapiyorum acaba hep yatmam mi gerekir

Amin inşallah . Bnce yapmayın ama tabi yine sizin bileceğiniz bişey ben riske atamadm ben bi lavbya kalkıyorum birde yemek yerken oturyrum genel olarak olarak yatyrum. Benmde 25 civarydı çok şükür 3 lere çıktı. Tabi sonra ne olacağını belli değil ama şuan en azından kıslma yok diye sevnyruz

Masallah normalde de kilo almazmiydn ben de normal yiyorum ekstra hic istah yok ama normalde de kolay alan bir tiptim:)
Zaten kiloluyum ben 75.8 le basladi hamilelik 79.5 oldum
Normal zamanda kilom hep sabitti ne verdim ne aldim ama hamilelikle aldim sadece suan
Mesela sabahlari felaket yerim ucceyrek ekmeksiz kalkmam sofradan yada 4,5 poça anca tatmin eder doymam ama

Bnm yerime de ye anacım poğaçayı 7 ye çıkar

Masallah bukdr az kilo alman harika

Günah günah kabız olursun

Ben gebeliğin başından beri 4 defa mantar enfeksiyonu geçirdim.Ucunde muayene etti dördüncü de etmedi direk ilaç reçete etti.Bi kere de fitille beraber monurol kullandım.
Şu an ilk kez oldu bende 2 gündür kaşıntıdan ölüyorum doktora yazdım cevap bekliyorum ama sen ne kullandın canım? Evde travzol var ondan verdi mi sana? Uygunsa sürerdim.

Teşekkür ederım canım bende öyle yapayım o zaman

Çocuk doğunca ingilişçe konuşacak Bnm bebeye göre mi tarak alcan

Kızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur

Sıkıntı olabılır dedıler bana tam 32+0 da aldım

32+0 da aldım bende doktor sıkıntı olur dedi

Bana da tam 32+0 da gel demişti.
Yaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…