- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Takım takım paketlesen daha kolay olmaz mı?
Aslında takım takım paketledim kıyafetleri. Takımların kendi zıbınları da var çorap ve mendilleri ayırdım. Bir de kilitli poşetim küçük geldi böyle yaptım olduğu kadar artık buna şükürBen takım takım paketledim. Alt üst takım şapka eldiven zıbın çorap 1 paket şeklinde.
Aynen onları ayrı koyacağım bez krem biberon emzik aklımdaBattaniye kalın olsun bi tane bez pişik kremi
Yeterli kıyafetlerde
Bezden sonra çorap giyiliyo çorabı ayrı paketten aramasınlar. Sığar sığarAslında takım takım paketledim kıyafetleri. Takımların kendi zıbınları da var çorap ve mendilleri ayırdım. Bir de kilitli poşetim küçük geldi böyle yaptım olduğu kadar artık buna şükür
Aynen onları ayrı koyacağım bez krem biberon emzik aklımdaonları da akşama bavula koyar hazırlarım bavulu bitiririm herhalde
Ooooo benim istah felaket otesi...4,5-5 kilo civari aldim bende...Bende 6 kg aldım 34 haftada çok almadım. Çok iştahım yok ama benim.
Masallah normalde de kilo almazmiydn ben de normal yiyorum ekstra hic istah yok ama normalde de kolay alan bir tiptim:)Ooooo benim istah felaket otesi...4,5-5 kilo civari aldim bende...
Allah yardimcimiz olsun insallah zamaninda gelirler biraz korktum ama en azindan erken farkedildi diye mutluyum ciger gelistirici igneye guveniyorum insallah. Siz hep yatiyormusunuz bana yat demedi yorulacak bisey yapma calisma dedi bende yemek temizlik yapmiyorum minik ev ici isler falan yapiyorum acaba hep yatmam mi gerekir
Amin inşallah . Bnce yapmayın ama tabi yine sizin bileceğiniz bişey ben riske atamadm ben bi lavbya kalkıyorum birde yemek yerken oturyrum genel olarak olarak yatyrum. Benmde 25 civarydı çok şükür 3 lere çıktı. Tabi sonra ne olacağını belli değil ama şuan en azından kıslma yok diye sevnyruzAllah yardimcimiz olsun insallah zamaninda gelirler biraz korktum ama en azindan erken farkedildi diye mutluyum ciger gelistirici igneye guveniyorum insallah. Siz hep yatiyormusunuz bana yat demedi yorulacak bisey yapma calisma dedi bende yemek temizlik yapmiyorum minik ev ici isler falan yapiyorum acaba hep yatmam mi gerekir
Zaten kiloluyum benMasallah normalde de kilo almazmiydn ben de normal yiyorum ekstra hic istah yok ama normalde de kolay alan bir tiptim:)
Bnm yerime de ye anacımZaten kiloluyum ben75.8 le basladi hamilelik 79.5 oldum
Normal zamanda kilom hep sabitti ne verdim ne aldim ama hamilelikle aldim sadece suan
Mesela sabahlari felaket yerim ucceyrek ekmeksiz kalkmam sofradan yada 4,5 poça anca tatmin eder doymam ama
Masallah bukdr az kilo alman harikaZaten kiloluyum ben75.8 le basladi hamilelik 79.5 oldum
Normal zamanda kilom hep sabitti ne verdim ne aldim ama hamilelikle aldim sadece suan
Mesela sabahlari felaket yerim ucceyrek ekmeksiz kalkmam sofradan yada 4,5 poça anca tatmin eder doymam ama
Günah günah kabız olursunZaten kiloluyum ben75.8 le basladi hamilelik 79.5 oldum
Bize yarim yeter puahahBnm yerime de ye anacımpoğaçayı 7 ye çıkar
Şu an ilk kez oldu bende 2 gündür kaşıntıdan ölüyorum doktora yazdım cevap bekliyorum ama sen ne kullandın canım? Evde travzol var ondan verdi mi sana? Uygunsa sürerdim.Ben gebeliğin başından beri 4 defa mantar enfeksiyonu geçirdim.Ucunde muayene etti dördüncü de etmedi direk ilaç reçete etti.Bi kere de fitille beraber monurol kullandım.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam bi de ishalden şikayetçiydi sen ne diyonGünah günah kabız olursun
Teşekkür ederım canım bende öyle yapayım o zaman@aybige8585 eşime sordum da sigorta evraklarını işyerinin muhasebesine vermiş. Geriye dönük olur mu bilmiyorum dedi belki olur bence görüş bunu sigorta şirketiyle. Evet vergiden düşüyor maaşa yansıyor iadeler. Burdan cevapladım ama görünce yazayım dedim A Asyaseyit
Nasıl güzelmiş. Sağlıkla giysinBezden sonra çorap giyiliyo çorabı ayrı paketten aramasınlar. Sığar sığar Eki Görüntüle 2939180
Ben böyle paketledim. Cift alt koydum hatta. Belki çift kat giydiririz diye.
Hepimizin bebesi inşallahNasıl güzelmiş. Sağlıkla giysin
Yani ne kadar erken o kadar avantajlıBen 32+0 da aldım arkadaşım 32+5 de aldı ama doktoru 32+0 göstererek verdi sanırım çünkü izin başlangıcı 37+5 e denk geliyor
37+6 da bırakman gerekiyor o zamanda dimi off çalışırken doğuracaz nerdeyse32+6 da gelsen gecmise yonelik yazarim dedi
Çocuk doğunca ingilişçe konuşacakBnm bebeye göre mi tarak alcan
Kızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
Sıkıntı olabılır dedıler bana tam 32+0 da aldım
32+0 da aldım bende doktor sıkıntı olur dedi
Yaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsakBana da tam 32+0 da gel demişti.
Bi gün öncesi gidebilirsinYaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak
1 gün sonra alırsınız artık 37+1 de de çalışırsınız anladığım kadarıyla böyle olacakYaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?