- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Zaten cuma günleri hafta atliyorsunuz araya haftasonu girer kaybınız olmazYaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak
Travazol,bı de gynomax xl verdi bana canım.Travazol kaşıntımı daha da artırdı o yüzden kullanmadım ama fitil 3.gunun sonunda tamamen bitiriodu.Zaten içinde 3 tane fitil var.Gece koyuyodum tamamı emilsin diye.Şu an ilk kez oldu bende 2 gündür kaşıntıdan ölüyorum doktora yazdım cevap bekliyorum ama sen ne kullandın canım? Evde travzol var ondan verdi mi sana? Uygunsa sürerdim.
Bakalım görmedi doktor daha ben de evde travazoldan sürdüm biraz iyi geldi, sabaha da idrar tahlili vereyim nolur nolmaz diye. Sağol canımTravazol,bı de gynomax xl verdi bana canım.Travazol kaşıntımı daha da artırdı o yüzden kullanmadım ama fitil 3.gunun sonunda tamamen bitiriodu.Zaten içinde 3 tane fitil var.Gece koyuyodum tamamı emilsin diye.
Ben yarın alacağım benim de yarın 32+3 oluyor geçen hafta cumadan almadım haftasonu kaybım olmasın diye bakalım sizi bilgilendiririm doktor ne diyorYaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak
Melike Özçay, Instagram: "HAMİLELİKTE ÇATI AĞRISINA İYİ GELEN EGZERSİZ Gebelik sürecinin başlaması, rahim duvarının genişlemesi, eklem ve bağların yumuşamasıyla beraber kalça ve pubiste bir takım ağrı ve sızlamalar başlayabilir. Bunun en başlıca çö
1,488 likes, 64 comments - melike_yoga, October 6, 2021: "HAMİLELİKTE ÇATI AĞRISINA İYİ GELEN EGZERSİZ Gebelik sürecinin başlaması, rahim duvarının genişlemesi, eklem ve bağların yumuşamasıyla beraber kalça ve pubiste bir takım ağrı ve sızlamalar başlayabilir. Bunun en başlıca çözümü egzersiz...www.instagram.com
Şöyle bi şey gördüm ama ben bacakları o kadar açamadan göbek yere değer zaten.
Yere yapışıp kalkamam net ilk gebeliğimde hareketliydim bunda wc ye gitmeye sağdan sola dönmeye üşeniyorum çünkü zorlanıyorum yogacı ablayı tebrik ediyorumMelike Özçay, Instagram: "HAMİLELİKTE ÇATI AĞRISINA İYİ GELEN EGZERSİZ Gebelik sürecinin başlaması, rahim duvarının genişlemesi, eklem ve bağların yumuşamasıyla beraber kalça ve pubiste bir takım ağrı ve sızlamalar başlayabilir. Bunun en başlıca çö
1,488 likes, 64 comments - melike_yoga, October 6, 2021: "HAMİLELİKTE ÇATI AĞRISINA İYİ GELEN EGZERSİZ Gebelik sürecinin başlaması, rahim duvarının genişlemesi, eklem ve bağların yumuşamasıyla beraber kalça ve pubiste bir takım ağrı ve sızlamalar başlayabilir. Bunun en başlıca çözümü egzersiz...www.instagram.com
Ay kaç gündür ben de çakıldım koltuğa 35. Hafta beni dibe çöküttü yav. Birden ağırlaştım sanki. Bakalım nolacak.Yere yapışıp kalkamam net ilk gebeliğimde hareketliydim bunda wc ye gitmeye sağdan sola dönmeye üşeniyorum çünkü zorlanıyorum yogacı ablayı tebrik ediyorum
Hhhhe çünkü sen bir kanguru bebesini taşıyan oturun şöylee bi aman ne gerek var türlü zorlu hareketlere olamıyorsa doğunca birlikte yerlerde yuvarlanırsınız olur biterAy kaç gündür ben de çakıldım koltuğa 35. Hafta beni dibe çöküttü yav. Birden ağırlaştım sanki. Bakalım nolacak.
Ay hiç zorlamam kendimi zaten yok öyle bi motivasyonumHhhhe çünkü sen bir kanguru bebesini taşıyan oturun şöylee bi aman ne gerek var türlü zorlu hareketlere olamıyorsa doğunca birlikte yerlerde yuvarlanırsınız olur biter
Beeeeeeen kimseyi inandiramdim :)))Kızlar iyi aksamlar. Benim sanki karnimdan su sesi geliyor. Sanki musluktaki son su damlası yere düşerse ses çıkar ya onun gibi sesben mi fazla dinliyorum inceliyorum kendimi . Böyle bir şeyi yasayan var mi
Süper olmuş bende oğlumda böyle çift kat hazırlamıştım hemşireler bu şekilde giydirmiş zaten..anne karnından dış ortama birden çıkınca sıcak tutmak zorundayızBezden sonra çorap giyiliyo çorabı ayrı paketten aramasınlar. Sığar sığar Eki Görüntüle 2939180
Ben böyle paketledim. Cift alt koydum hatta. Belki çift kat giydiririz diye.
Teşekkür ederim. Bi de sarsak sarmalasak da alttan kalın giydirmenin zararı olmaz gaza iyi gelir gibi düşünüyorum.Süper olmuş bende oğlumda böyle çift kat hazırlamıştım hemşireler bu şekilde giydirmiş zaten..anne karnından dış ortama birden çıkınca sıcak tutmak zorundayız
Melike Özçay, Instagram: "HAMİLELİKTE ÇATI AĞRISINA İYİ GELEN EGZERSİZ Gebelik sürecinin başlaması, rahim duvarının genişlemesi, eklem ve bağların yumuşamasıyla beraber kalça ve pubiste bir takım ağrı ve sızlamalar başlayabilir. Bunun en başlıca çö
mışıl mışıl uykular diliyorum çok güzeller. sağlıkla kullansın güzellikMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
aynen benim de 32+0 29 ekim e denk geliyor. doktorun sekreterine ulaştım 1 gün önce gel dedi. kaybım olur mu dedim olmaz dedi. ayarlayacaklardır heralde.Yaaaaa benim 29 ekime geliyor ama nasil olacak kesin bilgimi bu hic bir ihtimal yok mu 2 gun sonra alsak
BenımdeKızlar hepinize hayırlı güzel haftalar diliyorum , belim ve ayaklarım çok agiriyor ve magnezyum ilaçları da artık geçirmiyor ne yapacagimi şaşırdımbenim gibi olan var mı aranızda
Belim ve ayaklarım çok kötü sürekli artık agiriyor inşallah su haftaları da sağlıklı şekilde atlatiriz . İster istemez insan korkuyor çünkü acı cekiyoruzBenımde
Bılegım tutuldu telefonu tutamaz haldeydim hamılelıkten dedı başka bı doktor artık vücut doğuma hazırlanıyor kaslar kemikler gevsıyor. D vıtamını ıhtıyacı da artıyor falan dedı
Kalsiyum eksikliginden kaynaklanabilecegini konusmustuk ya benim doktorum gunde 2-3 kase ev yogurdu, 1 bardak sut ve mutlaka eski kasari tuketmem gerektigini soyledi. Bence sen de deneBelim ve ayaklarım çok kötü sürekli artık agiriyor inşallah su haftaları da sağlıklı şekilde atlatiriz . İster istemez insan korkuyor çünkü acı cekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?