- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Sıkıntı olabılır dedıler bana tam 32+0 da aldım
32+0 da aldım bende doktor sıkıntı olur dedi
Tamam kızlar teşekkür ederim 32+0 bugün benim pazara denk geliyor yani yarın da bir isim cikmisti ama onu erteliycem artık yarın halledicem bı sekildeBana da tam 32+0 da gel demişti.
Tamam kızlar teşekkür ederim 32+0 bugün benim pazara denk geliyor yani yarın da bir isim cikmisti ama onu erteliycem artık yarın halledicem bı sekilde
Belki enfeksiyon olabilir ilerletmeden dr sor belki erken gel derSelam kısçeleriki gündür kokulu akıntım var daha doğrusu akıntım vardı ara ara ama koku yoktu afedersiniz iki gündür çok pis kokuyor ağrı, kaşıntı vs yok ama. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? dr kontrolume iki gün var gidince soracam ama önce size sormak istedim :) bir de böyle bir durumda dr alttan muayene mi ediyor?
Üstünde Forever Calcium yazıyor benimkinin.Magnezyum kullaniyorum ama icinde kalsiyum yok, sana ne vermisti
Dışardan görünüyo hareketleri özellikle yatarken.Nerdeyse doğuracağım ben Öyle bariz hareket hissetmiyorum hiç ya
Anlayamıyorum yani gaz da olabilir bebek de
Öyle öyle derken nerdeys2 doğurma zamanı geldi
Artik dogurunca hissedersin tatlimNerdeyse doğuracağım ben Öyle bariz hareket hissetmiyorum hiç ya
Nerdeyse doğuracağım ben Öyle bariz hareket hissetmiyorum hiç ya
O eskiden çok oluyorduDışardan görünüyo hareketleri özellikle yatarken.
Benimki bence epey derindeArtik dogurunca hissedersin tatlimneden oyle az hissedilirki acaba
Hiçbi fikrim yok vallaBen miyomların olduğu taraftan hiç hareket hissetmedim. Hep diğer tarafıma vurursa hissediyorum. Belki plasentanın oraya geliyorsa hareket onlar da mı hissedilmiyor.
Senin plasenta da önde mi acaba birinin daha öyleydi.O eskiden çok oluyordu
Artık o kadar çok değil
Elimi koyarsam hissediyorum
Benimki bence epey derinde
Hissedemiyorum o yüzden
Sirti donukse icerde olablrO eskiden çok oluyordu
Artık o kadar çok değil
Elimi koyarsam hissediyorum
Benimki bence epey derinde
Hissedemiyorum o yüzden
Bn aşk olsun nasıl unutursunSenin plasenta da önde mi acaba birinin daha öyleydi.
Senin içerisi derin yaHiçbi fikrim yok valla
Ama öyle düzenli hissetme durumum yok benim epey zamandır
Doktora gidince de gayet normak çıkıyor her şey
O yüzden saldım ben de
Bnmkide ip atlıyor mübarekNerdeyse doğuracağım ben Öyle bariz hareket hissetmiyorum hiç ya
Önde olsa doktor demez miydiSenin plasenta da önde mi acaba birinin daha öyleydi.
OlabilirSenin içerisi derin yaondandır
Derdi demez mi Bnm detaylıda ilk söylendi görüntü bile alamıyor plsentadan o derece bariz bişiÖnde olsa doktor demez miydi
Olabilir
Bence de öyle
Bende sık sık oluyordu koku. Suyu artırınca geçiyordu. En son artırdığım halde geçmemişti. O sırada perinatoloğa görünmüştüm, amnion sıvısının alt sınıra yakın olduğunu fark etmişti. Birçok tahlil istedi, içinde şeker yükleme testi ve idrar tahlili de vardı. Şeker normal çıktı, idrarda enfeksiyon çıktı. Bir toz verdi, tek seferlik. Onu suya karıştırıp içtim, gece sabaha kadar tuvalete gitmedim. Öyle içiliyor. Temizlendi.Selam kısçeleriki gündür kokulu akıntım var daha doğrusu akıntım vardı ara ara ama koku yoktu afedersiniz iki gündür çok pis kokuyor ağrı, kaşıntı vs yok ama. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? dr kontrolume iki gün var gidince soracam ama önce size sormak istedim :) bir de böyle bir durumda dr alttan muayene mi ediyor?
Derdi demedi miÖnde olsa doktor demez miydi
Olabilir
Bence de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?