2021 Aralık Anneleri

Tamam kızlar teşekkür ederim 32+0 bugün benim pazara denk geliyor yani yarın da bir isim cikmisti ama onu erteliycem artık yarın halledicem bı sekilde

Ben 32+0 da aldım arkadaşım 32+5 de aldı ama doktoru 32+0 göstererek verdi sanırım çünkü izin başlangıcı 37+5 e denk geliyor

Selam kısçeler iki gündür kokulu akıntım var daha doğrusu akıntım vardı ara ara ama koku yoktu afedersiniz iki gündür çok pis kokuyor ağrı, kaşıntı vs yok ama. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? dr kontrolume iki gün var gidince soracam ama önce size sormak istedim :) bir de böyle bir durumda dr alttan muayene mi ediyor?

Belki enfeksiyon olabilir ilerletmeden dr sor belki erken gel der

Nerdeyse doğuracağım ben Öyle bariz hareket hissetmiyorum hiç ya
Anlayamıyorum yani gaz da olabilir bebek de
Öyle öyle derken nerdeys2 doğurma zamanı geldi
Artik dogurunca hissedersin tatlimneden oyle az hissedilirki acaba

Ben miyomların olduğu taraftan hiç hareket hissetmedim. Hep diğer tarafıma vurursa hissediyorum. Belki plasentanın oraya geliyorsa hareket onlar da mı hissedilmiyor.

Ben miyomların olduğu taraftan hiç hareket hissetmedim. Hep diğer tarafıma vurursa hissediyorum. Belki plasentanın oraya geliyorsa hareket onlar da mı hissedilmiyor.
Hiçbi fikrim yok valla
Ama öyle düzenli hissetme durumum yok benim epey zamandır
Doktora gidince de gayet normak çıkıyor her şey
O yüzden saldım ben de

Bnmkide ip atlıyor mübarek

Bende sık sık oluyordu koku. Suyu artırınca geçiyordu. En son artırdığım halde geçmemişti. O sırada perinatoloğa görünmüştüm, amnion sıvısının alt sınıra yakın olduğunu fark etmişti. Birçok tahlil istedi, içinde şeker yükleme testi ve idrar tahlili de vardı. Şeker normal çıktı, idrarda enfeksiyon çıktı. Bir toz verdi, tek seferlik. Onu suya karıştırıp içtim, gece sabaha kadar tuvalete gitmedim. Öyle içiliyor. Temizlendi.
Kaşıntı ve ağrı olmadığı için bakmıyorum demişti, olsaydı örnek almam gerekirdi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…