- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Peki azaldı mı senin ağrılar , bende en iyisi tuketeyim giderek artmaya başladı , çok sağol teşekkür ederim canımKalsiyum eksikliginden kaynaklanabilecegini konusmustuk ya benim doktorum gunde 2-3 kase ev yogurdu, 1 bardak sut ve mutlaka eski kasari tuketmem gerektigini soyledi. Bence sen de dene
Ben evde dinlendigim gunlerde hic agri yasamiyorum ne zamanki disari cikarim yarim saat bir saatten uzun ayakta kalayim ya da oturayim o zaman basliyor. Yani yarim saatte bir uzanip vucudu dinlendiricem onu kesfettimPeki azaldı mı senin ağrılar , bende en iyisi tuketeyim giderek artmaya başladı , çok sağol teşekkür ederim canım
Amin hepimizin ki inşallahmışıl mışıl uykular diliyorum çok güzeller. sağlıkla kullansın güzellik
Çok fena bana oluyordu anlatılmaz bi acıDün gece ilk defa uykumdayken bacağıma kramp girdi resmen bağırarak uyandım uyku sersemi hayatımda böyle acı yaşamadımeşime uzattım bacağımı masaj yapsın diye ama dokununca iyice canım acıdı, hala topallıyorum kramp giren yer acıyor çok fenayım
Kalsiyum kulanımına dikkat etKızlar hepinize hayırlı güzel haftalar diliyorum , belim ve ayaklarım çok agiriyor ve magnezyum ilaçları da artık geçirmiyor ne yapacagimi şaşırdımbenim gibi olan var mı aranızda
Çıkma dışarı ayakta kalma çok bende yeni yeni oldu sinirlerim aşırı bozuldu rahatsız ediyor ciddenBen evde dinlendigim gunlerde hic agri yasamiyorum ne zamanki disari cikarim yarim saat bir saatten uzun ayakta kalayim ya da oturayim o zaman basliyor. Yani yarim saatte bir uzanip vucudu dinlendiricem onu kesfettim
Devam ediyor mu ağrıların , çok sinir bozucu. Bende yoğurt yiyim zorla bariKalsiyum kulanımına dikkat et
Bn iki doz alıyorum süt içemiyorum yoğurt aklıma gelirse kaşarda sade yiyemiyorum anca tost olcak o yüzden ilaç alıyorum
Çok şükür geçti dr dedi zaten kesin yoğurt filan tüketmiyorsun edin evetDevam ediyor mu ağrıların , çok sinir bozucu. Bende yoğurt yiyim zorla bari
Yaa çok sukurBeeeeeeen kimseyi inandiramdim :)))
KesinlikleeKalsiyum eksikliginden kaynaklanabilecegini konusmustuk ya benim doktorum gunde 2-3 kase ev yogurdu, 1 bardak sut ve mutlaka eski kasari tuketmem gerektigini soyledi. Bence sen de dene
Maşallah sanaKesinlikleeBen neredeyse en başından beri her gün birer dilim ezine ve eski kaşar, kahvaltıyla birlikte 1 bardak süt gün içinde 1 bardak kefir ve bir kase ev yoğurdu yiyorum akşamları herhangi bir kemik ağrım olmadı kalsiyumla alakalı olabilir gerçekten
Ben hep düşük tansiyonluyum o kısmını hiç düşünmemiştimMaşallah sana
Bn iki gün evine yedim tansiyon fırladısüzme yiyorum tek yoğurt da aklıma gelirse işte
Idare ediyorum senin nasıl canmYaa çok sukurnaslsn nasıl gidiyor canim
Ben hep düşük tansiyonluyum o kısmını hiç düşünmemiştimBir de annemin hamileliklerinde dişleri çok zarar görmüş ona korkumdan dikkat ettim hep kemik ağrısı aklıma gelmemişti
Dur sen senden önce biz doğurcezAn itibariyle hastane çantam hazır artık doğurabilirimbunlar dışında bir şey konulması gerekiyor mu ?
Bebek için;
3 tane hastane çıkışı
3 tane uzun kollu zıbın
3 tane iç zıbın
2 tane sarı tülbent
2 tane kalın battaniye
2 tane ince battaniye
2 tane yelek
4 tane çorap
6 tane ağız mendili
12 tane bez
2 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Anne için;
Gecelik takımı
Terlik
2 tane emzirme sütyeni
1 tane lohusa çamaşırı
1 paket depend lohusa pedi
Emzirme örtüsü
Yelek
Patik
Kalın çorap
Evet canım devam ediyorum . 4 kasımda kontrolüm unutmazsam ozaman soracağım. 33+1im hala 2 haftada bire inmedi kontrollerin. 3 haftada bir gidiyorum dahaIdare ediyorum senin nasıl canm
Bugün 32+2 yim
Semihe devam mı ediosun sesi sordun mu :)
Valla benden önce siz varsınız da bu çocuk hiç zamanında gelmeyecek erken gelecek gibi geliyor banaDur sen senden önce biz doğurcez
Hırka da koyabilirsin kolların üşümesin yelek var ama gerçi
Güle güle giyinin
Dursun dursun senin ki için çoook erken sırasını beklesinValla benden önce siz varsınız da bu çocuk hiç zamanında gelmeyecek erken gelecek gibi geliyor banainşallah zamanında sağlıkla gelir. Yazmayı unutmuşum kalın şal aldım bir de kendim için üşürsem sarılırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?