2021 Aralık Anneleri

Annem bebise 1 sari tulbent 1 kizi tulbent koydu bide bana kirmizi tulbent bu konuda bi aciklamada yapmadi ortulecek dedi hepsi o kadar

Annem bebise 1 sari tulbent 1 kizi tulbent koydu bide bana kirmizi tulbent bu konuda bi aciklamada yapmadi ortulecek dedi hepsi o kadar
Sarı tülbenti de benim annem kayınvalidem aldırdı çocuk sarılık olmasın diye suratına örtülüyormuş ama kırmızıyı ilk defa duydum o ne işe yarıyor acaba

Sarı tülbenti de benim annem kayınvalidem aldırdı çocuk sarılık olmasın diye suratına örtülüyormuş ama kırmızıyı ilk defa duydum o ne işe yarıyor acaba
Bizim marasta al basmasın diye doğum yapan kadınlar kırmızı takarlar giyerler. Yelek olur tülbent olur sal olur farketmez.

Bugün çalışır raporu almaya gitmiştim ama alamadım çünkü bebeğimin 3 hafta geri olduğunu söyledi doktor, boyu 43 cm kg su 1650 gram çıktı beli ince geldi, yediklerime o kadarda dikkat ediyorum ama sanırım damarda ki akışta sorun var bol bol sol tarafına yaticaksin dedi fazla hareket etmiyceksin dedi, ultra yağlı OMEGA, d vitamini, magnezyum verdi haftada iki gün kontrol ve tahlil, şimdi nst ve dopler bekliyorum, nasıl toparlayacam ben bebişimi

Aslinda boyu çok güzel sadece kg da biraz azalma olmuş haftasına göre , doktor ne dediyse onu yap canım Allah'ın izni ile toparlarsiniz anali bebekli

Ben de bugün 32 haftalık çalışamaz raporu almaya gittim benim de 4 gün geri çıktı alamadım boyuna 41 cm kilosuna 1760 g dedi aslında neredeyse aynıyız hatta boy olarak geri ama size 3 hafta geri demiş benimki gayet iyi dedi şaşırdım şuan uygulamada yaklaşık 2000 g yazıyor +300 -300 olabilir diyor doktorlar

Çünkü benimkinin bel ölçüsü de geriydi ondan dolayı bu kadar gerilik var yoksa kg olarak bence 1 hafta gerilik var

3
32 haftalık alt sınırı 1800 gram

Kızlar bende bütün doktora gittim , bebeğim 1958gram olmuş şükür gelişimi iyiymiş ama benim Demir haplarına alerjim çıktığı için ve doktor kilo almamı istemediği için damardan Demir verdiler. Benim bu ara inanılmaz doğum korkum oluştu yani kan vermeye bile aklım çıkıyor Kaldı ki doğum Doktorum özel hastane olmasına rağmen eşleri doğuma almadıklarını söyledi eşlerin doğuma hiç bir faydası yok ,normalde olsa sezeryan da olsa eşin seni o halde görmesin seni daha çok telaş yaptırır dedi. Napacağımı bilmiyorum doktoruma güveniyorum ama kendimi de çok yalnız hissettim bu durumda

Çünkü benimkinin bel ölçüsü de geriydi ondan dolayı bu kadar gerilik var yoksa kg olarak bence 1 hafta gerilik var
Anladım inşallah sağlıkla büyüyüp gelişirler bende de gebelik tiroidi ve demir eksikliği çıktı halbuki demir için ilaç kullanıyorum günde ikiye çıkardı bir hafta içinde yükselmezse iğneye başlanıcak doğumda sıkıntı olurmuş

Bende hashimato troidi hastasıyım aslında asprin kullanıyordum 1 ay önce de kan sulandirici iğneye baslayacaktik ama doktor değişikliği olunca biraktirmisti başka doktor, sanırım ondan damar da kan düzenli dolasamadi bu doktor da kızdı zaten asprini biraktirdigi için bana öbür doktora

Evet Bazı hastanelerin politikası bu yönde oluyor normal doğumu beklerken süreçte eşlerin desteği iyi oluyor aslında hastanede kararlıysanız şimdiden düşünmeyin bunları ekip olarak belki hiç eksikliğini hissetmezseniz ben doğum yapmış olmama rağmen yine de doğumdan tedirginim bugün hastanede cuma günü doğum yapmış biri vardı başı çok ağrıyordu anesteziden kaynaklıymış bebeğini gözü görecek durumda değildi 10 güne geçer dedi doktor ama ben kötü oldum gebelik hormonları gerçekten çok acayip

32+2de 1700 gram 43 cmdi. Çok üzülmüştüm. Göbek çevresi geri çıkıyor hep.
33+3te 2 kg 44.5 cm oldu. 1 haftada 300 gram aldı baya toparladı. Bence üzülmeyin kızlar ultrason ölçümleride uymuyor birbirine. Devlete gittiğimde 2200 çıkıyor bebiş. Siz yemenize içmenize dikkat edin onlar alıyor alacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…