2021 Aralık Anneleri

Benmde bu şekildeydi ama rapor verdi dr normal dedi 1 hafta geride önde bişey olmaz dedi

Maşallah sana
Bn iki gün evine yedim tansiyon fırladı süzme yiyorum tek yoğurt da aklıma gelirse işte
Ben de senin gibiyim. Süt nefret ederim denedim içemedim. Yoğurt da kırk yılda bir bi kase. Kaşar desen özellikle dilim dilim yemem. Iyiydim yeni takviye başlayalı iki gündür yine başladı kalcama giren kramp. Kendime nazar ettim galiba yazmıştım buraya. 2ye çıkaracağım onu da içim hiç almıyor

Ben zaten çok dikkat ediyordum balığı kuruyemisi yumurtası balı tereyağı pekmezi meyvesi vs ona rağmen yani, tabi geçen ay çok hareketliydim çok yoğun geçti sadece akşamlari Dinleniyordum bebeğin alışverişi vs şimdi dinlenicem bakalım ne kadar etki edicek

Hastane sıcak olur ya ne temkinlisiniz

Kac çıkıyor demirin?

Doktorum hep diyor. 2.5 kg doğan bebekte sağlıklı. 4 kg doğan bebekte sağlıklı. Siz elinizden geleni yapın o zaten alacağını alır diyor. Bizimkilerde minyon olsun ne yapalım

Kızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
ben oyle yaptim 32+3te gidebildim, 32+3 olarak verdiler raporu ama, 32 olarak verirler demislerdi oysa gitmeden once. calistigim kuruma gönderdim bi sıkıntı olmadi sanırım cuma gondermistim

Boyu gayet güzel kilosu da toparlar doktorun dediklerine dikkat et kefir kaşar peyniri maden suyu muz bunlar bebeğe Kilo aldıran şeyler sık sık tüketmeye bak
Seninki de toparlar canım inşallah
Bebekler geriden gelince çalışmaz mi veriyor doktorlar
Bende demiri damardan alıyorum değerlerim hapla yukselmedigi için
Doğum konusuna gelince korkma hersey güzel olacak telaş yapmaya gerek yok anné olunca hepsi unutulacak
Doktoruna güven allahın izniyle biseycik olmaz

Gerçekten hakkımızda hayırlısı olur inşallah korkmamak elde değil sanki bazen bi cesarete geliyorum ama ben damar yolu açılırken bile ürperiyorum nasıl doğurayım diyorum

İnşalalh canım benim rabbim hepimize yardım etsin

Benmde bu şekildeydi ama rapor verdi dr normal dedi 1 hafta geride önde bişey olmaz dedi
Bence önemli 1-2 gün bile olsa sonrasına eklenmesi iznin erkenden başlaması doğumdan sonrasına daha az kalması demek oluyor bilemiyorum ben 3-4 günün hesabını yapıyorum bana da yazayım dedi 4 gün sonra gelirim dedim tamam dedi ‍♀

Bi de kızlar 3 haftadır anneeminn yanındaydım hazır mısınıııııx söylüyoruuum 1ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı. Artık hamur işine son veriyoruz yürüyüşe başlıyoruz . Sen toplamda şimdiye kadar 5-6 kilo almıştın bir ayda birden 5 kilo daha almak nedir dedi

Benimki de tam 32+0da yazalım dedi hatta cumartesiye denk geliyordu pazartesi gel bir kaç gün bile olsa sıkıntıya sokarlar sonra seni dedi

Benm için sorun olmadı zaten evden çalşyrum eşimde gündüzleri evde olunca o yüzden erken geç başlamayı pek önemsemdm

32. Haftada benim de 1780 gr çıktı. Gelişimi normal dedi

Evet hepiniz şaşirmişsiniz ama malesef ben çok üzüldüm. Gelme de diyemedim çünkü evde bir çocuğum daha olacak. Ama zorumada gitmedi değil. Aklimdan çikmiyor
Belki durumu el vermiyordur annen senin daha iyi taniyorsun hic boyle seylere iclenme simdi belki sorsan uzuldum desen aman ben sana saka yaptim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…