- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Haklısın biraz kırıcı olmuş gerçekten şart koşması insan hevesle gelsin isterEvet hepiniz şaşirmişsiniz ama malesef ben çok üzüldüm. Gelme de diyemedim çünkü evde bir çocuğum daha olacak. Ama zorumada gitmedi değil. Aklimdan çikmiyor
Annem parasi olsa da yok der genel anlamda pinti.Belki durumu el vermiyordur annen senin daha iyi taniyorsun hic boyle seylere iclenme simdi belki sorsan uzuldum desen aman ben sana saka yaptim der
Evet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadiHaklısın biraz kırıcı olmuş gerçekten şart koşması insan hevesle gelsin isterBelki maddi durumu el verişli değildir şu an,senin sıkışıklığının da farkında değilse
Karışmak gibi olmasın ama yani kızının en anlamlı özel gününde gelsin bı zahmet yok gelmiyosa keyfi bilir, annem pinti demişsin canım o yüzden bence çok indirip kaldırma çok gelmek istiyorsa ,gelsin seninde oyle ki borcun harcın var ki hepimiz şu durumda sıkıntılar yaşıyoruz maddi anlamda istem uzak kalmış olacaz vs . Üzülme deEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Üzüldüm ya. Olsun ama canı sağolsun.Evet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Gerçekten üzüldüm benim babamda böyle malesef geçen kış kızımla kalmıştık hamileydim düşük tehlikesi vardı annem gelmeyince boz gitmiştik babam bizden dogalgaz parası almıştı.Bebegimi kaybettim lohusa halimle eşime dedim hemen gel bizi götür.Cok zoruna gidiyor insanınAnnem parasi olsa da yok der genel anlamda pinti.
Buna rağmen hala tamam dediyse gelmese mi acaba gerçekten?Evet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
O zaman hiç gelmesin insan evladını darda koyar mi durumu el veriyorsa parası varsa bunun lafı bile edilmez ben olsam gelme o zaman derdim evdeki çocuğumu da hastaneye gotururdum yanımda ne bileyimEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Cok uzuldumEvet hepiniz şaşirmişsiniz ama malesef ben çok üzüldüm. Gelme de diyemedim çünkü evde bir çocuğum daha olacak. Ama zorumada gitmedi değil. Aklimdan çikmiyor
Canim seni uzmek istemiyorum ama gercekten gelmese daha mi iyi olur yani bi anne nasil bu kadar bencil olabilirkiEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Bence açık bir şekilde söylemelisin kırgınlığını ya da sinirini. Hamile halinle kendi kendine dert edip kuracaksın diğer türlüEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Borç alayım demene rağmen tamam demesi beni bile incitti. Gerçekten başka biri yokmu bir iki gün idare edecek. Kayınvalide görümce yada kız kardeşin filan. Bi arkadaşım özelde doğum yaptı aynı odada kocası ve oğluyla kaldılar. Kimseye muhtaç olmadı onunda ailevi problemleri vardı. 2 gün sonra evlerine geldiler eşide izinliydi 1 hafta. Tüm düzenlerini kurdular. Böyle birşey düşünebilirsin sendeEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Anne ya da babadan bu tür tepkiler gelince insan daha çok üzülüyor. Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum o yüzden. Ailen de olsa mecbur kalmak çok üzüyor insanıEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Ben de olsam böyle yapardım. Evde çocuk var diye düşünüp herseye razı olmaya gerek yok. BuBorç alayım demene rağmen tamam demesi beni bile incitti. Gerçekten başka biri yokmu bir iki gün idare edecek. Kayınvalide görümce yada kız kardeşin filan. Bi arkadaşım özelde doğum yaptı aynı odada kocası ve oğluyla kaldılar. Kimseye muhtaç olmadı onunda ailevi problemleri vardı. 2 gün sonra evlerine geldiler eşide izinliydi 1 hafta. Tüm düzenlerini kurdular. Böyle birşey düşünebilirsin sende
Allah nasipbedersi biz böyle yapacağız annem geleceğim diyor Ama kızımın doğumunda sabaha kadar uyuduğu gibi birde eşime laf sokmuştu huzur kaçırmışti bizde eşimle karar aldık haber vermicezBorç alayım demene rağmen tamam demesi beni bile incitti. Gerçekten başka biri yokmu bir iki gün idare edecek. Kayınvalide görümce yada kız kardeşin filan. Bi arkadaşım özelde doğum yaptı aynı odada kocası ve oğluyla kaldılar. Kimseye muhtaç olmadı onunda ailevi problemleri vardı. 2 gün sonra evlerine geldiler eşide izinliydi 1 hafta. Tüm düzenlerini kurdular. Böyle birşey düşünebilirsin sende
Tam konuyu anlamadım ama hiç üzülme sağlık olsun eşin yanında kalsın kv oğlunun yanında kalsın herşey hallolurEvet hepiniz şaşirmişsiniz ama malesef ben çok üzüldüm. Gelme de diyemedim çünkü evde bir çocuğum daha olacak. Ama zorumada gitmedi değil. Aklimdan çikmiyor
Kızlar aslında sarı tülbent daha çok sarı yapıyor çocuğu. Yalnış anlamayın tecrübe konuşuyor. Bende ilk bebeğimide örtüüm ki sarılı 23 dereceye kadar yükseldi. sonrasında doktorumdan azar işittim. Sarı ztn yüze daha çok sarılık verir. Beyaz örtün dedi bende 2. De beyaz örttüm bunda da beyaz örtecem. Doktorun dediği mantıklı bence ışık Beyaz olsa bile sarı örtrüğümüzde sarı rnk yüzüne sinecwk ve daha çok sarı olacak bebekAn itibariyle hastane çantam hazır artık doğurabilirimbunlar dışında bir şey konulması gerekiyor mu ?
Bebek için;
3 tane hastane çıkışı
3 tane uzun kollu zıbın
3 tane iç zıbın
2 tane sarı tülbent
2 tane kalın battaniye
2 tane ince battaniye
2 tane yelek
4 tane çorap
6 tane ağız mendili
12 tane bez
2 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Anne için;
Gecelik takımı
Terlik
2 tane emzirme sütyeni
1 tane lohusa çamaşırı
1 paket depend lohusa pedi
Emzirme örtüsü
Yelek
Patik
Kalın çorap
32. Haftada benim de 1780 gr çıktı. Gelişimi normal dedi
9 çıktı gebelikte en az 11 üzeri olması gerekiyormuş Allah korusun doğumda kanama olursa sıkıntı olur dedi doğuma kadar toparlamamız lazım dediKac çıkıyor demirin?
Yok estağfurullah ne yanlış anlamasıKızlar aslında sarı tülbent daha çok sarı yapıyor çocuğu. Yalnış anlamayın tecrübe konuşuyor. Bende ilk bebeğimide örtüüm ki sarılı 23 dereceye kadar yükseldi. sonrasında doktorumdan azar işittim. Sarı ztn yüze daha çok sarılık verir. Beyaz örtün dedi bende 2. De beyaz örttüm bunda da beyaz örtecem. Doktorun dediği mantıklı bence ışık Beyaz olsa bile sarı örtrüğümüzde sarı rnk yüzüne sinecwk ve daha çok sarı olacak bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?