Sağol canım.Rabbim şifa versin
Sanki benim yerime de o doğuracak gibi hissediyorum rahatlıyorumAynısını bende Dİyorum oh ne güzel az kaldıdarısı başımıza
Bize özgüven aşılıyor demi ,sende öyle mi hissediyorsun bize de gelecek günler yakın diyeSanki benim yerime de o doğuracak gibi hissediyorum rahatlıyorum
Olur olur benmde belim tutulmuştu bana da iyi geldi .Migren ataklarim olur normalde hep acile gittim hamileliğin ilk 5 ayında da orda da parol verdiler damardan en ağır migren ilaclarim geçirmiyordu ama hamilelikte ise mi yarıyor ,yoksa Allah mı müsade ediyor ise ataklarima tek çözüm oldu . Şimdide hapindan aynı tesiri bekliyorum
Ya kahkaha attım merve allah seni ne yapmasın
Bundan niye almıyoz da owli alıyoz bunda bedenler tek tek hem de.
Cevap verin zenginler @asabiyimben5 @jijikalp
Ahahahah tam olarak böyleBize özgüven aşılıyor demi ,sende öyle mi hissediyorsun bize de gelecek günler yakın diye
Anaaaam geliyor mu yoksa bizim kızçeeeeeAy vajinada bi batma oldu. Çocuum mu çıkmaya çalışıyo.
İlk doğumda normalde genele alındım ya işte ondan onu da hiç istemiyorum. Doğar doğmaz görmem lazım, normal riskine de giremiyorum en uygunu bu oluyor bana. Küçük kızımda ilk doğumumu anlatınca normal istemezsin zaten demişti doktorum duyar duymazBnde spinala soğuğum Bnm ilk geneldi
Tansiyonum da normal çıktı. Bulantı bilekliği almıştım yarın bide onu deneyim. Sonradan çıkınca insanın siniri bozuluyor geçti gitti iştahım yerine geldi derkenBenim hiç bitmedi
Bende aynı şeyi düşündüm hastaneye girerken giydiğimizi çıkarken giyemiyor muyuzÇıkışta giyilecek olanı giderken giyin
Sırtına giyip gidersinbn polar daha doğrusu kalın bişi koymadım sanırım yaz doğumu olcak Bnm
Zaten doğum yapar yapmaz eski Fit vucut olmayacak kiSanırım kot giyeceğim o zaman
Hamile kotu
İnce alt üstü kazak son kombinim bu
Kalın çorap olur
Zaten dediğim gibi araba var sonuçta
Yürüyemeyeceğiz kış günü
Giggles üzgün
Ama kaliteli bi doğuma tek ulaşım yolum
Yoksa ebeler azarlıyor devlette
Benimde olduğunu dün çok rahatsız etti midem beniKızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Ben aldım şu üç kopcalilar varya ondan aldım birde gogus altina kadar uzanan termal taytlatdan aldim umarım ise yarar acaba owli mi alsaydım bilemedimHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Yok canım bende sezaryanliyim gayet de rahattı sağlıkla sonuclandiktan sonra hepsi güzel doğumuno yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
Kopçalılar hiç pratik durmuyo yav.Bende aynı şeyi düşündüm hastaneye girerken giydiğimizi çıkarken giyemiyor muyuzzaten gider gitmez ameliyat onlugunu geciriyorlar ustumuze
ekstra kıyafet koymadim ben çok lazım olursa eşim evden alır getirir
Zaten doğum yapar yapmaz eski Fit vucut olmayacak kisezaryanda şiş göbek kalıyor bende kalmıştı sonradan indi
şimdi bu sorumla sen ifşa olacaksın ama hangi şehirleri hangi ilçe iki saat nereden nereye gideceksin bende cok merak ettim ☻
Benimde olduğunu dün çok rahatsız etti midem beni
Ben aldım şu üç kopcalilar varya ondan aldım birde gogus altina kadar uzanan termal taytlatdan aldim umarım ise yarar acaba owli mi alsaydım bilemedim
Yok canım bende sezaryanliyim gayet de rahattı sağlıkla sonuclandiktan sonra hepsi güzel doğumun
Hoşgeldiiin.Ay ben geldim kaç aydır şifremi unutmuştum falan denedim ve girebildim şimdi şükürler olsunnn
Hoşbuldummm büyütmüşüz bebişleri iyice, az kaldı desene MerveHoşgeldiiin.
Inşallah sağlıkla gelsinler.Hoşbuldummm büyütmüşüz bebişleri iyice, az kaldı desene MerveSağlıkla gelsinler inşallah
Ben full balık yiyodum fırında patates tavuk şehriye çorbası falan sebze yemedim hiç, özellikle annem bi turşu yapmıştı karışık içim gidiyordu gözümün önünde bitirdiler lahanalar çıtır çıtırdı korkumdan çatal sürmedimBi de biz doğurunca ne yicez ya? Bütün kış sebzeleri gaz yapıyo.
Olsun biz yine de yemeyelim. Yine gazlı olacaksa olur kendiBen full balık yiyodum fırında patates tavuk şehriye çorbası falan sebze yemedim hiç, özellikle annem bi turşu yapmıştı karışık içim gidiyordu gözümün önünde bitirdiler lahanalar çıtır çıtırdı korkumdan çatal sürmedimama sonuç olarak çocuk hep gazlıydı.
Bu defa balıkta yiyemicem malum denizlerin durumu
Benimde oğlum çok gazlıydı kolikti şimdi 6 yaşında hala fena gazlı hiç durmaz totosuYaa bn oğlanda ne çektim varya bi korkutmuyum da popta zeytin yağı mı sürmedik en son hortumla yaptırdılar çocuk çatlıyordu
Hala öyle gazı oldu mu kıvranır mahvolur dua edelim olmasın hiç bi bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?