2021 Aralık Anneleri

Olur olur benmde belim tutulmuştu bana da iyi geldi .

Bnde spinala soğuğum Bnm ilk geneldi
İlk doğumda normalde genele alındım ya işte ondan onu da hiç istemiyorum. Doğar doğmaz görmem lazım, normal riskine de giremiyorum en uygunu bu oluyor bana. Küçük kızımda ilk doğumumu anlatınca normal istemezsin zaten demişti doktorum duyar duymaz

Çıkışta giyilecek olanı giderken giyin
Sırtına giyip gidersin bn polar daha doğrusu kalın bişi koymadım sanırım yaz doğumu olcak Bnm
Bende aynı şeyi düşündüm hastaneye girerken giydiğimizi çıkarken giyemiyor muyuz zaten gider gitmez ameliyat onlugunu geciriyorlar ustumuze
ekstra kıyafet koymadim ben çok lazım olursa eşim evden alır getirir
Sanırım kot giyeceğim o zaman
Hamile kotu
Zaten doğum yapar yapmaz eski Fit vucut olmayacak ki sezaryanda şiş göbek kalıyor bende kalmıştı sonradan indi
şimdi bu sorumla sen ifşa olacaksın ama hangi şehirleri hangi ilçe iki saat nereden nereye gideceksin bende cok merak ettim
Kızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Benimde olduğunu dün çok rahatsız etti midem beni
Herkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Ben aldım şu üç kopcalilar varya ondan aldım birde gogus altina kadar uzanan termal taytlatdan aldim umarım ise yarar acaba owli mi alsaydım bilemedim
o yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
Yok canım bende sezaryanliyim gayet de rahattı sağlıkla sonuclandiktan sonra hepsi güzel doğumun

Kopçalılar hiç pratik durmuyo yav.

Bi de biz doğurunca ne yicez ya? Bütün kış sebzeleri gaz yapıyo.
Ben full balık yiyodum fırında patates tavuk şehriye çorbası falan sebze yemedim hiç, özellikle annem bi turşu yapmıştı karışık içim gidiyordu gözümün önünde bitirdiler lahanalar çıtır çıtırdı korkumdan çatal sürmedim ama sonuç olarak çocuk hep gazlıydı.
Bu defa balıkta yiyemicem malum denizlerin durumu

Olsun biz yine de yemeyelim. Yine gazlı olacaksa olur kendi

Yaa bn oğlanda ne çektim varya bi korkutmuyum da popta zeytin yağı mı sürmedik en son hortumla yaptırdılar çocuk çatlıyordu
Hala öyle gazı oldu mu kıvranır mahvolur dua edelim olmasın hiç bi bebek
Benimde oğlum çok gazlıydı kolikti şimdi 6 yaşında hala fena gazlı hiç durmaz totosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…