2021 Aralık Anneleri

Kız anam kapanmaz filan ziyan olur yorumlara da baktım xs s alanlar kalıbı hep küçük bulmuş zor tutturduk filan demişler. Hele biri 40 kilo değilseniz almayın yazmış.
Bnce sen m al riske atma küçüğe çare yok büyüğe var yine

Bence de sormak lazım ama ben kullanamam biraz sikintiliyim darlanirim onun içinde ben tayt şeklinde almayı düşünüyorum
Doğumda tayt olan çok zor olur ki en iyisi göbek için olanlar

Kız anam kapanmaz filan ziyan olur yorumlara da baktım xs s alanlar kalıbı hep küçük bulmuş zor tutturduk filan demişler. Hele biri 40 kilo değilseniz almayın yazmış.
Ben 157 boy 45 kg ile hamile kaldim, o yuzden bana uygun bence s beden hatta 20 li haftalarimda taktigimda gayet olmustu. Bide soyle dusundum korsenin bol olani hicbi ise yaramiyo ama dar olanini kullanabiliosun en azindan aralikli da olsa kiii o kadar dar olur mu bilmiyorum senin bedenini bende bebek cikinca pek bisey kalmicak gibi, cnku tum kiyafetlerim hala oluyo

Bundan niye almıyoz da owli alıyoz bunda bedenler tek tek hem de.

Cevap verin zenginler A asabiyimben5 J jijikalp
Ah gitmis bulmus yine uygununu valla ben hic gormedim bunu, owliyle ayni kapanislari aslinda gayet guzel ama elastikiyeti ayni mi kalinligi ayni mi elleyip gormek lazim bilemedim

Sana s olur ya. Ben riske atmayacam sanırım m alacam. Bu ucuzundan alırsam daha iyi olur gibi incelince s de alırım. Daha hesaplı. Ben senden çok fazla kiloyla hamile kaldım 58 59 boy aynı. Ama belim inceydi hep.

Sana s olur ya. Ben riske atmayacam sanırım m alacam. Bu ucuzundan alırsam daha iyi olur gibi incelince s de alırım. Daha hesaplı. Ben senden çok fazla kiloyla hamile kaldım 58 59 boy aynı. Ama belim inceydi hep.
O zaman m al sen, ben boyumuz ayni kilo da ayni gibi dusunmustum

Bazen yarıyor bence içmende sakınca olmayacaktır
Migren ataklarim olur normalde hep acile gittim hamileliğin ilk 5 ayında da orda da parol verdiler damardan en ağır migren ilaclarim geçirmiyordu ama hamilelikte ise mi yarıyor ,yoksa Allah mı müsade ediyor ise ataklarima tek çözüm oldu . Şimdide hapindan aynı tesiri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…