Prilam değil farklı bi ilaç etkili bisey adını yazmak istemiyorum zorlanıyorum ama dayanacagimPrilam mi? Ben başlarda kullandım ama simdi takviyeler çoğaldı diye içmek de istemiyorum. Gecen annem bisey atmış. Çiğ kahveyi bir tutam çiğneyip yutuyorsun. Biraz hafifledi ama hergun de yenmiyor ki ağzında çoğalıyor insanın. Bir de bugün bayagi arttı şiddeti. Ondan bi sebebi mi var acaba yeniden hortladı dedim
Maşallah30 haftalik dogum yapan arkadasimin bebegi dün taburcu oldu
Bilemiyorum işte. Hemen sonra kullanmaya başlayan da varmış. Ben doktoruma soracam.Güzelmiş doğumdan kac gün sonra kullanılmaya başlanıyor?
Oh sağlıkla büyüsün30 haftalik dogum yapan arkadasimin bebegi dün taburcu oldu
Doktorlar genelde onermiyorlar. Ama ben 5 gun sonra baslamistim bel agrima da iyi geldiBilemiyorum işte. Hemen sonra kullanmaya başlayan da varmış. Ben doktoruma soracam.
Önermezse takmam ben deDoktorlar genelde onermiyorlar. Ama ben 5 gun sonra baslamistim bel agrima da iyi geldi
Sen sor bize de yazÖnermezse takmam ben de
Daha kontrol haftaya yav ☹Sen sor bize de yaz
Normal doğurursam slingler ya da o tarz bir kumaşla sararım hemen dedim, sezaryen olursa da bir hafta 10 gün sonra takılıcak duruma göre bedenime bakıp owli almayı düşündüm. Kimisinin göbeği hemen iniyor kimi kalıyor bünye meselesi sanırım. Bedeni tutmazsa ziyan olma durumu varÖnermezse takmam ben de
Bence de sormak lazım ama ben kullanamam biraz sikintiliyim darlanirim onun içinde ben tayt şeklinde almayı düşünüyorumBilemiyorum işte. Hemen sonra kullanmaya başlayan da varmış. Ben doktoruma soracam.
Tayt gibi olan daha sıkıntı olir bende de tam tersi. Wcde filan sorun. Zaten lohusa olcaz.Bence de sormak lazım ama ben kullanamam biraz sikintiliyim darlanirim onun içinde ben tayt şeklinde almayı düşünüyorum
Canim tayt olani kullanman sikinti olabilir. Ben 40 gun ped kullandim nerdeyse onun dahada sıkışıp tenine degmesi hic hos olmaz sanirimBence de sormak lazım ama ben kullanamam biraz sikintiliyim darlanirim onun içinde ben tayt şeklinde almayı düşünüyorum
Bazen yarıyor bence içmende sakınca olmayacaktırKızlar baş ağrısı için parol içsem mi biliyorum parol biseye yaramiyo diyeceksiniz ama şuan yapacağım başka ne var bilmiyorum
Korseye ne zaman baslicaksin merveecHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Önce doktora soracam canım.Korseye ne zaman baslicaksin merveec
Kızlar baş ağrısı için parol içsem mi biliyorum parol biseye yaramiyo diyeceksiniz ama şuan yapacağım başka ne var bilmiyorum
Iç mecbur ☹Kızlar baş ağrısı için parol içsem mi biliyorum parol biseye yaramiyo diyeceksiniz ama şuan yapacağım başka ne var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?