- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Ben büyük kızımda almıştım, çok memnun kaldım, bu bebektede kullanmayı düşünüyorum inşallah.Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Bizim kiyafetlerinin çogu abimizden. Bi kac parca oyuncak oyun halisi da var tabiAbimizden kalma bi kaç parça oyuncak kızıma
Bizim kıyafet hiç yok desem tek bi şortlu takım ve ayakkabı hatıra diye saklıyordum kardeşine de nasip olucakBizim kiyafetlerinin çogu abimizden. Bi kac parca oyuncak oyun halisi da var tabi
Ben cok lekeli kiyafetleri atmistim. Ama oyle kravatli papyonlu gomlek tarzi seyleri kaldirdim. Ortak giyilebilecek kiyafetleri cikardim. Ben hep oglum olur diye dusunmustum niyeyse benim kizimin olmasi bana ütopik geliyorduBizim kıyafet hiç yok desem tek bi şortlu takım ve ayakkabı hatıra diye saklıyordum kardeşine de nasip olucakoyuncaklarda bunlar sağlam kalanlar
Bn uzun süre kardeş düşünmediğimde herşeyi vermiştimBen cok lekeli kiyafetleri atmistim. Ama oyle kravatli papyonlu gomlek tarzi seyleri kaldirdim. Ortak giyilebilecek kiyafetleri cikardim. Ben hep oglum olur diye dusunmustum niyeyse benim kizimin olmasi bana ütopik geliyordu
Bence olunmaz cnm gecmis olsun cokkGunaydinnnbugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??
Gece hiç uyumadım ağrıdanBn doğurmadıysam sende daha dur
Valla sağ sağlim doğsun göreyim sinirim geçer diyom ama bakalım ne zormuş hamilelik psikolojik anlamda…Kız dur daha doğunca sinirlencen erken başlama
Yürümekle ilgisi yoktu bence yatmak lazım bize bol bol bence. Gündüz yürümüştüm.Arada iki tur ataydın yageçmiş ola
Anlamadım ama bi bende yoksa normaladir herhaldeDün aynı şeyi yazmıştım bende. Karnımın içi ağrıyor. Dün daha fazlaydı uyuyup uyanınca azalmış. Ama değişik bir ağrı.
Bn çok Yatıncada heryerim ağrıyor bünye yatmaya alışık değil sanırım ondanYürümekle ilgisi yoktu bence yatmak lazım bize bol bol bence. Gündüz yürümüştüm.
Dün yürürken çok kasılmadım. Eşım de yürü diye tembihliyo bugün. ☹ Sanki yürüsem nolcak bu kafanın döneceği yok aşağı. ☹Bn çok Yatıncada heryerim ağrıyor bünye yatmaya alışık değil sanırım ondan
Arayı bulmak lazım herşeyi kararında
Çok biliyor bu adamlarDün yürürken çok kasılmadım. Eşım de yürü diye tembihliyo bugün. ☹ Sanki yürüsem nolcak bu kafanın döneceği yok aşağı. ☹
Valla bence donmedigi icin aci cekiyorsun. Benimkide 26. Haftada döndü normal dogursam dönmez eşoleşekDün yürürken çok kasılmadım. Eşım de yürü diye tembihliyo bugün. ☹ Sanki yürüsem nolcak bu kafanın döneceği yok aşağı. ☹
Olabilir yaa. Yan duruyo bence benimki şu an yanda tee sırtıma yakın ayak mayak bi şey çıkıyo dışarı.Valla bence donmedigi icin aci cekiyorsun. Benimkide 26. Haftada döndü normal dogursam dönmez eşoleşek
Benimki de dönmedigi zamanda aci cekiyordum.Donunce rahatladim. Artik nerden neyi cikiyor anliyorum. Sabitlendi artikOlabilir yaa. Yan duruyo bence benimki şu an yanda tee sırtıma yakın ayak mayak bi şey çıkıyo dışarı.Bu ne şimdi annecim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?