2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Ben büyük kızımda almıştım, çok memnun kaldım, bu bebektede kullanmayı düşünüyorum inşallah.

Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim

Ben bunu aldım ama kullanmadan sevdim memnun kalırmıyım bilmem.

Bizim kiyafetlerinin çogu abimizden. Bi kac parca oyuncak oyun halisi da var tabi
Bizim kıyafet hiç yok desem tek bi şortlu takım ve ayakkabı hatıra diye saklıyordum kardeşine de nasip olucak oyuncaklarda bunlar sağlam kalanlar

Bizim kıyafet hiç yok desem tek bi şortlu takım ve ayakkabı hatıra diye saklıyordum kardeşine de nasip olucak oyuncaklarda bunlar sağlam kalanlar
Ben cok lekeli kiyafetleri atmistim. Ama oyle kravatli papyonlu gomlek tarzi seyleri kaldirdim. Ortak giyilebilecek kiyafetleri cikardim. Ben hep oglum olur diye dusunmustum niyeyse benim kizimin olmasi bana ütopik geliyordu

Ben cok lekeli kiyafetleri atmistim. Ama oyle kravatli papyonlu gomlek tarzi seyleri kaldirdim. Ortak giyilebilecek kiyafetleri cikardim. Ben hep oglum olur diye dusunmustum niyeyse benim kizimin olmasi bana ütopik geliyordu
Bn uzun süre kardeş düşünmediğimde herşeyi vermiştim
Valla ne yalan söyleyeyim Bnde kızım olmaz diye düşünüyordum kız olunca çok sevindim

Gunaydinnn bugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??
Bence olunmaz cnm gecmis olsun cokk

Yürümekle ilgisi yoktu bence yatmak lazım bize bol bol bence. Gündüz yürümüştüm.
Bn çok Yatıncada heryerim ağrıyor bünye yatmaya alışık değil sanırım ondan
Arayı bulmak lazım herşeyi kararında

Dün yürürken çok kasılmadım. Eşım de yürü diye tembihliyo bugün. ☹ Sanki yürüsem nolcak bu kafanın döneceği yok aşağı. ☹
Çok biliyor bu adamlar döneceği varsa otururken bile döner
Bnmkide yürüme diye tembihliyor

Valla bence donmedigi icin aci cekiyorsun. Benimkide 26. Haftada döndü normal dogursam dönmez eşoleşek
Olabilir yaa. Yan duruyo bence benimki şu an yanda tee sırtıma yakın ayak mayak bi şey çıkıyo dışarı. Bu ne şimdi annecim diyorum.

Olabilir yaa. Yan duruyo bence benimki şu an yanda tee sırtıma yakın ayak mayak bi şey çıkıyo dışarı. Bu ne şimdi annecim diyorum.
Benimki de dönmedigi zamanda aci cekiyordum.Donunce rahatladim. Artik nerden neyi cikiyor anliyorum. Sabitlendi artik

Bugün internette böyle bişey arattırdım. Resmen çocuk vajinami desiyor ve igne batmasi gibi canim aciyor sizin de oluyordu sanirim naptiniz nasil gecti? Bide bugun bi hareket ettgnde belimde de cok fena bi aci hissettim, ayaginda krampon falan mi var oglusun anlamadim bide kafasi olamaz dimi vajinamda hissettigim

Eklentiler

• 79FA91C5-C721-4723-A193-2178FE42ACF9.webp
    46 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…