- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Canım sağ sağlim vakitli gelir inş. Dualarımız seninleKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Korkma Allahın izniyle bir şeycik olmaz.Kızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Kafası aşagıdaysa baskıdan dolayıdır o hisler.Bugün internette böyle bişey arattırdım. Resmen çocuk vajinami desiyor ve igne batmasi gibi canim aciyorsizin de oluyordu sanirim naptiniz nasil gecti? Bide bugun bi hareket ettgnde belimde de cok fena bi aci hissettim, ayaginda krampon falan mi var oglusun anlamadim bide kafasi olamaz dimi vajinamda hissettigim
Hayırlısı olsun inşallah biraz daha sabreder bebisKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Nasıl farkettin canım durumu? Bilerek mi gittin doktora? Belirtilerini yazarsan biz de ihmal etmeyip hemen gidelim aynı şeyleri yaşayan olursa. Rabbim yardımcın olsun inşKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Benimde acıyor ara ara. Bide dün baya göbek altım kasıldı hiç ayaga kalkamadım ne zaman kalksam hep kasıldı yatınca hafifledi ama biraz daha sürseydi gitcektim hastaneye. Stresten oldugunu düşünüyorum bi konuya cok canım sıkılıyor ve onu konustuktan sonra basladıDün aynı şeyi yazmıştım bende. Karnımın içi ağrıyor. Dün daha fazlaydı uyuyup uyanınca azalmış. Ama değişik bir ağrı.
Onda da nefesin kesilmiyor mu?Sağima yattigimda sağ kalçam ,soluma yattigimda sol kalçam deliniyor resmen.arada sirt ustu yatiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreciKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Evet nabzim yukseliyorOnda da nefesin kesilmiyor mu?
Kızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Cok gecmis olsun. Sagsalim atlatirsiniz birsey olmaz insallahKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
o bende de var böyle hani spor yaparsın yada büyük temizlik falan etlerin kırılır ya hah işte aynı öyleBenim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?
Amin inşallah vaktinde gelir en azından bir 2 hafta daha sabreder yaCanım sağ sağlim vakitli gelir inş. Dualarımız seninle
İnşallah Merve inşallah, insan korkuyorKorkma Allahın izniyle bir şeycik olmaz.
Amiiiin, inşallahHayırlısı olsun inşallah biraz daha sabreder bebis
Zaten 3 hafta önce rahim ağzında kısalma fark edilmişti çatı kemiklerim ağrıyordu çok. Birde fazla kasılma yaşıyordum. İçimiz rahat etsin diye muayene edelim demişti doktorum o zaman çıkmıştı. O günden beri her hafta kontrole geliyoruz. Yükselmişti uzunluk iyiye gidiyordu ama 3 gündür yatakta dönemiyodum kasıpımda baskı vardı alt karnım acıyordu. Vajinamda çok baskı vardı. Ağrım artmıştı. Birde göğsümle göbeğimin arasını elimle arda ölçüyordum göbeğimde inme var mı diye dün daha aşağı da gelmişti. Evham yapıyorum sandım ama meğerse bebek epey aşağı inmiş. Tedirgin gelmiştim zaten bugün doktora korktuğum gibi de oldu. Rutin muayenelerde bir baktırmakta fayda var benceNasıl farkettin canım durumu? Bilerek mi gittin doktora? Belirtilerini yazarsan biz de ihmal etmeyip hemen gidelim aynı şeyleri yaşayan olursa. Rabbim yardımcın olsun inş
Amin canım amin, inşallahAllah yardımcın olsun inşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci
3 hafta önce vurmuşlardı şimdi bir tane hatırlatma dozu vurdular. Kilosu 2378 gr çıktı. Gelişim olarak çok şükür iyi.Çok geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici iğne filan vurdular mı. Bebiş kaç kg şuan
Çok sağol, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu süreciCok gecmis olsun. Sagsalim atlatirsiniz birsey olmaz insallah
Geçmiş olsun inşallah sağ saglim bu süreç uzar ve atlatirsiniz inşallahKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Bence cok iyi 1 ayda 1 kilo demekKızlar ,haftada 250 gram alması iyi midir bebeğin . Ve doğuma dek her hafta 250 gram alsa 38+ da 3400 filan oluyo ki bizim doktorun planladığı hafta o hafta doğum için
çok sevindim 1 haftadır olabildiğince düzgün meyve sebze protein almaya çalışıyorum gece bile uykudan uyanıp yiyorum 38 +larda doğumda 3 ten aşağı olmasın diyeBence cok iyi 1 ayda 1 kilo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?