2021 Aralık Anneleri

Kızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğim dualarınızı esirgemeyin

Canım sağ sağlim vakitli gelir inş. Dualarımız seninle

Korkma Allahın izniyle bir şeycik olmaz.

Kafası aşagıdaysa baskıdan dolayıdır o hisler.

Hayırlısı olsun inşallah biraz daha sabreder bebis

Nasıl farkettin canım durumu? Bilerek mi gittin doktora? Belirtilerini yazarsan biz de ihmal etmeyip hemen gidelim aynı şeyleri yaşayan olursa. Rabbim yardımcın olsun inş

Dün aynı şeyi yazmıştım bende. Karnımın içi ağrıyor. Dün daha fazlaydı uyuyup uyanınca azalmış. Ama değişik bir ağrı.
Benimde acıyor ara ara. Bide dün baya göbek altım kasıldı hiç ayaga kalkamadım ne zaman kalksam hep kasıldı yatınca hafifledi ama biraz daha sürseydi gitcektim hastaneye. Stresten oldugunu düşünüyorum bi konuya cok canım sıkılıyor ve onu konustuktan sonra basladı bi önceki günde aynı şey olmuştu konustuktan sonra sinirden sanırım ama o uzun sürmemişti bi kaç defa olup geçmişti

Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci

Çok geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici iğne filan vurdular mı. Bebiş kaç kg şuan

Cok gecmis olsun. Sagsalim atlatirsiniz birsey olmaz insallah

Canım sağ sağlim vakitli gelir inş. Dualarımız seninle
Amin inşallah vaktinde gelir en azından bir 2 hafta daha sabreder ya
Korkma Allahın izniyle bir şeycik olmaz.
İnşallah Merve inşallah, insan korkuyor
Hayırlısı olsun inşallah biraz daha sabreder bebis
Amiiiin, inşallah
Nasıl farkettin canım durumu? Bilerek mi gittin doktora? Belirtilerini yazarsan biz de ihmal etmeyip hemen gidelim aynı şeyleri yaşayan olursa. Rabbim yardımcın olsun inş
Zaten 3 hafta önce rahim ağzında kısalma fark edilmişti çatı kemiklerim ağrıyordu çok. Birde fazla kasılma yaşıyordum. İçimiz rahat etsin diye muayene edelim demişti doktorum o zaman çıkmıştı. O günden beri her hafta kontrole geliyoruz. Yükselmişti uzunluk iyiye gidiyordu ama 3 gündür yatakta dönemiyodum kasıpımda baskı vardı alt karnım acıyordu. Vajinamda çok baskı vardı. Ağrım artmıştı. Birde göğsümle göbeğimin arasını elimle arda ölçüyordum göbeğimde inme var mı diye dün daha aşağı da gelmişti. Evham yapıyorum sandım ama meğerse bebek epey aşağı inmiş. Tedirgin gelmiştim zaten bugün doktora korktuğum gibi de oldu. Rutin muayenelerde bir baktırmakta fayda var bence
Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci
Amin canım amin, inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici iğne filan vurdular mı. Bebiş kaç kg şuan
3 hafta önce vurmuşlardı şimdi bir tane hatırlatma dozu vurdular. Kilosu 2378 gr çıktı. Gelişim olarak çok şükür iyi.
Cok gecmis olsun. Sagsalim atlatirsiniz birsey olmaz insallah
Çok sağol, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu süreci

Kızlar ,haftada 250 gram alması iyi midir bebeğin . Ve doğuma dek her hafta 250 gram alsa 38+ da 3400 filan oluyo ki bizim doktorun planladığı hafta o hafta doğum için

Geçmiş olsun inşallah sağ saglim bu süreç uzar ve atlatirsiniz inşallah dualarımız sizinle

ben de bugün 31+6 yım. yarın tatil diye doktorum yokmuş cumartesiye de izin almış. çalışabilir raporu için pazartesi geç olur dedi bugün yazdı. bugünü 32 hafta diye yazdı. inşallah 37 ye kadar sorun çıkmaz.

kontrol iyiydi. 2 hafta önce suyun bi tık azalmış demişti. şu an gayet iyi dedi. ama plasentam yaşlanmaya başlamış. ona canım sıkıldı biraz. doktorum sen rahat ol böyle olup 40 haftaya kadar gelen de var dedi ama artık haftalık takip edelim dedi.

Kızlar pazartesi bel çevresinde 3 hafta gelişim geriliği vardı benim oğlanın kg su da haftasına göre 200 gram kadar düşüktü boyu normal, bugün doktorun isteğiyle doplera girdim radyoloji uzmanı da 2 hafta gerilik var dedi ,3 haftaydi ilerlememi olmuş dedim cihazlarda farklılık olabilir dedi dopler sonucum normal çıktı yani plasentada sorun yokmuş beslenebilirmis, bende istirahat halindeyim soluma doğru yatıyorum takviyelerimi alıyorum, tamam evet bir gelisim geriliği var ama dopler tahlil ve nst normal olmasına ragmen bugun doktorum haftada 2 gün gel diyor sonuçta plasenta bozuk olmadigina göre başka bir sebep vardır buna rağmen her hafta tahlil yapilip dopler ve nst ye giricekmisim yani haftalık muayene dopler tahlil nst derken 800 civarı para ödeyeceğiz sizce bu kadarı fazla değil mi zaten alisverislerden iyice bütçemiz sarsıldı ne bileyim istirahat ise yariyormu ilerleme varmı diye önce bir kontrol etmesi gerekmezmi iyice bunaldık ne düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…