2021 Aralık Anneleri

Nasıl plesantaniz yaşlanmış ? İnşallah sorunsuz devam eder

Sıkı takiple hic birsey olmaz bence.

Kızlar ,haftada 250 gram alması iyi midir bebeğin . Ve doğuma dek her hafta 250 gram alsa 38+ da 3400 filan oluyo ki bizim doktorun planladığı hafta o hafta doğum için
Gayet iyi zaten olması gereken de bu diye biliyorum. 3400 son derece sağlıklı bir kilo biz 3500i geçsin istemiyoruz rahat bir doğum olması açısından bebiş için yeterli bir miktar

Gayet iyi zaten olması gereken de bu diye biliyorum. 3400 son derece sağlıklı bir kilo biz 3500i geçsin istemiyoruz rahat bir doğum olması açısından bebiş için yeterli bir miktar
Benimde istediğim bu 3kg olsun da 500 ünde de değilim eşime geçen diyorum inşallah 3 kg olur doğunca o diyor belki kız diye zayıf olur vs ama olmasın ya en ideali 3000-500 arası . Sağlıcakla gelsin hepsi bebelerimizin

İnşallahh 38 de çok güzel bi hafta benimki 40ı bulur diye korkuyorum

İnşallahh 38 de çok güzel bi hafta benimki 40ı bulur diye korkuyorum
Doktorunuz mu 40 i bulur dedi , sağlıkla gelsinler de . Bugün dr a diyorum 38 çok erken değil mi diyo eğer eksik olan bişey olursa korkma bekletiriz. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bence kilosuda güzel canım hiç üzülme rabbim onu korur ve sağlıkla kavuşursunuz bizi habersiz bırakma yeni gelişmelerden. Dualarım seninle

Doktorunuz mu 40 i bulur dedi , sağlıkla gelsinler de . Bugün dr a diyorum 38 çok erken değil mi diyo eğer eksik olan bişey olursa korkma bekletiriz. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Demedi de kimisi ilk gebelik 40ı rahat bulur diyor Doktorla doğum işini 36.haftadan sonra konuşacakmışız
Yakın arkadaşım da ilk gebeliğinde 38.haftaya gün vermişti doktoru bebeği kendiliğinden doktorun verdiği günden bir gün önce gelmişti

Progestan fln kullanıyormuydnz Çok geçmiş olsun bu arada üzülmeyin sağsalim alacaksınız inşallah kucağınıza

geçen hafta doktorum 38 de şu tarihler deyince bütün çevreme sormaya başladım kimisi 40 nda sezeryan olmuş kimisi 36 da kimi de 38 de yani bir türlü tutturamadim ortalama artık nasip olacak desene

Canim insallah vaktinde saglikla gelecek hic merak etme dogsa bile saglikli olcak insallah guzel haberlerini alirz

İyi akşamlar kızlar. Bugün amniyon sıvı ölçüm testimi de yaptı doktorum. Negatif çıktı. Yani amniyon sıvım akmıyor çok şükür.
NST de normal çıktı. Bundan sonra her hafta Nst için kontrole gideceğim. Perşembeden perşembeye giderim diyorum. Haftam doldukça yani.
Dün vajinadan örnek de almıştı, kan ve idrar tahlili de vermiştim. Sanırım sonuçları daha çıkmadığı için doktor enfeksiyon için herhangi bir ilaç vermedi. Ben de pazartesiye kadar bekleyeceğim.

Ayrıca bu cumartesi normalde ayrıntılı ultrasonumuzu da yapan profesör perinatoloğa bir daha görünecektik, suyun alt sınırda olduğunu fark edince 2 hafta sonra tekrar gel demişti çünkü. Aradık doktoru da bir türlü cevap alamadık randevu almak için. Yarın bir daha deneyeceğiz ama sanırım özel muayenehane olmasına rağmen onlar da 3 gün tatile çıktı.

Bu arada gittiğim perinatolog aynı zamanda buradaki ünv hastanesinin de akademsiyeni bir prof. Hem de benim rutin takibimi yapan uzman doktorun da üniversiteden hocası. Doktorum özellikle hocasına görünmemden çok memnun oluyor. Takibi beraber yapınca kendinden emin ilerliyor sanırım.

Geçmiş olsun inşallah herşey yolunda devam eder sizde sanırım Erzurum'da idiniz . Hangi hoca Yakup beye mi gidiyorsunuz yoksa Metin ya da Ragıp Atakan beye mi , sanırım perinatolog olarak genelde metin beyi öneriyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…