Nasıl plesantaniz yaşlanmış ? İnşallah sorunsuz devam ederben de bugün 31+6 yım. yarın tatil diye doktorum yokmuş cumartesiye de izin almış. çalışabilir raporu için pazartesi geç olur dedi bugün yazdı. bugünü 32 hafta diye yazdı. inşallah 37 ye kadar sorun çıkmaz.
kontrol iyiydi. 2 hafta önce suyun bi tık azalmış demişti. şu an gayet iyi dedi. ama plasentam yaşlanmaya başlamış. ona canım sıkıldı biraz. doktorum sen rahat ol böyle olup 40 haftaya kadar gelen de var dedi ama artık haftalık takip edelim dedi.
Şuan kac haftaliksin beybi kac kilo senin niye takvimin yok yaçok sevindim 1 haftadır olabildiğince düzgün meyve sebze protein almaya çalışıyorum gece bile uykudan uyanıp yiyorum 38 +larda doğumda 3 ten aşağı olmasın diye
Sıkı takiple hic birsey olmaz bence.ben de bugün 31+6 yım. yarın tatil diye doktorum yokmuş cumartesiye de izin almış. çalışabilir raporu için pazartesi geç olur dedi bugün yazdı. bugünü 32 hafta diye yazdı. inşallah 37 ye kadar sorun çıkmaz.
kontrol iyiydi. 2 hafta önce suyun bi tık azalmış demişti. şu an gayet iyi dedi. ama plasentam yaşlanmaya başlamış. ona canım sıkıldı biraz. doktorum sen rahat ol böyle olup 40 haftaya kadar gelen de var dedi ama artık haftalık takip edelim dedi.
Şuan 33+1 bebe geçen hafta bugün 1960 idi ,şimdi olmuş 2250 gram sevindim yaniŞuan kac haftaliksin beybi kac kilo senin niye takvimin yok ya
Gayet iyi zaten olması gereken de bu diye biliyorum. 3400 son derece sağlıklı bir kilo biz 3500i geçsin istemiyoruz rahat bir doğum olması açısından bebiş için yeterli bir miktarKızlar ,haftada 250 gram alması iyi midir bebeğin . Ve doğuma dek her hafta 250 gram alsa 38+ da 3400 filan oluyo ki bizim doktorun planladığı hafta o hafta doğum için
Benimde istediğim buGayet iyi zaten olması gereken de bu diye biliyorum. 3400 son derece sağlıklı bir kilo biz 3500i geçsin istemiyoruz rahat bir doğum olması açısından bebiş için yeterli bir miktar
İnşallahh 38 de çok güzel bi hafta benimki 40ı bulur diye korkuyorumBenimde istediğim bu3kg olsun da 500 ünde de değilim eşime geçen diyorum inşallah 3 kg olur doğunca o diyor belki kız diye zayıf olur vs ama olmasın ya en ideali 3000-500 arası . Sağlıcakla gelsin hepsi bebelerimizin
Doktorunuz mu 40 i bulur dedi , sağlıkla gelsinler de . Bugün dr a diyorum 38 çok erken değil miİnşallahh 38 de çok güzel bi hafta benimki 40ı bulur diye korkuyorum
Cok iyi bence .. Masallah. Bende beni 38 de alsin istiyorum yaŞuan 33+1 bebe geçen hafta bugün 1960 idi ,şimdi olmuş 2250 gram sevindim yaniçünkü doktorum inşallah herşey böyle giderse 38+1 de sezeryana alacak
Amin inşallah vaktinde gelir en azından bir 2 hafta daha sabreder ya
İnşallah Merve inşallah, insan korkuyor
Amiiiin, inşallah
Zaten 3 hafta önce rahim ağzında kısalma fark edilmişti çatı kemiklerim ağrıyordu çok. Birde fazla kasılma yaşıyordum. İçimiz rahat etsin diye muayene edelim demişti doktorum o zaman çıkmıştı. O günden beri her hafta kontrole geliyoruz. Yükselmişti uzunluk iyiye gidiyordu ama 3 gündür yatakta dönemiyodum kasıpımda baskı vardı alt karnım acıyordu. Vajinamda çok baskı vardı. Ağrım artmıştı. Birde göğsümle göbeğimin arasını elimle arda ölçüyordum göbeğimde inme var mı diye dün daha aşağı da gelmişti. Evham yapıyorum sandım ama meğerse bebek epey aşağı inmiş. Tedirgin gelmiştim zaten bugün doktora korktuğum gibi de oldu. Rutin muayenelerde bir baktırmakta fayda var bence
Amin canım amin, inşallah
3 hafta önce vurmuşlardı şimdi bir tane hatırlatma dozu vurdular. Kilosu 2378 gr çıktı. Gelişim olarak çok şükür iyi.
Çok sağol, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu süreci
Aslında sizin 2.Cok iyi bence .. Masallah. Bende beni 38 de alsin istiyorum ya
Demedi de kimisi ilk gebelik 40ı rahat bulur diyorDoktorunuz mu 40 i bulur dedi , sağlıkla gelsinler de . Bugün dr a diyorum 38 çok erken değil midiyo eğer eksik olan bişey olursa korkma bekletiriz. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Progestan fln kullanıyormuydnz Çok geçmiş olsun bu arada üzülmeyin sağsalim alacaksınız inşallah kucağınızaKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
geçen hafta doktorum 38 de şu tarihler deyince bütün çevreme sormaya başladımDemedi de kimisi ilk gebelik 40ı rahat bulur diyorDoktorla doğum işini 36.haftadan sonra konuşacakmışız
Yakın arkadaşım da ilk gebeliğinde 38.haftaya gün vermişti doktoru bebeği kendiliğinden doktorun verdiği günden bir gün önce gelmişti
36. Haftada gun verecem tahlillerini yapacagiz dediAslında sizin 2.Doktor demedi mi bisey
Canim insallah vaktinde saglikla gelecek hic merak etme dogsa bile saglikli olcak insallah guzel haberlerini alirzKızlar galiba doğurucam. Rahim ağzı uzunluğu 9 mm düşmüş. Açıklıkta 3 cm olmuş. Doktor çok umutlu konuşmuyor çantan burda olsun her şeyini getir hazırlıklı ol diye konuştu, hastaneye yatırdı. Daha 32 haftalık miniğimdualarınızı esirgemeyin
Az kaldı inşallah36. Haftada gun verecem tahlillerini yapacagiz dedi
İyi akşamlar kızlar. Bugün amniyon sıvı ölçüm testimi de yaptı doktorum. Negatif çıktı. Yani amniyon sıvım akmıyor çok şükür.
NST de normal çıktı. Bundan sonra her hafta Nst için kontrole gideceğim. Perşembeden perşembeye giderim diyorum. Haftam doldukça yani.
Dün vajinadan örnek de almıştı, kan ve idrar tahlili de vermiştim. Sanırım sonuçları daha çıkmadığı için doktor enfeksiyon için herhangi bir ilaç vermedi. Ben de pazartesiye kadar bekleyeceğim.
Ayrıca bu cumartesi normalde ayrıntılı ultrasonumuzu da yapan profesör perinatoloğa bir daha görünecektik, suyun alt sınırda olduğunu fark edince 2 hafta sonra tekrar gel demişti çünkü. Aradık doktoru da bir türlü cevap alamadık randevu almak için. Yarın bir daha deneyeceğiz ama sanırım özel muayenehane olmasına rağmen onlar da 3 gün tatile çıktı.
Bu arada gittiğim perinatolog aynı zamanda buradaki ünv hastanesinin de akademsiyeni bir prof. Hem de benim rutin takibimi yapan uzman doktorun da üniversiteden hocası. Doktorum özellikle hocasına görünmemden çok memnun oluyor. Takibi beraber yapınca kendinden emin ilerliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?