- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sen nereyi istersin güzel kızım diye sorar sanaHerkesin aynı yeri mi kesiyorlar
Ameliyatta bireysellik yok mu?
Bi değişiklik olsun yaa bıhtık dersin. Dikey şeyapsınlar sana.Herkesin aynı yeri mi kesiyorlar
Ameliyatta bireysellik yok mu?
Eskiden dikeymiş biliyon mu 30 yıl önce filan bi abla vardı onun öyleydiBi değişiklik olsun yaa bıhtık dersin. Dikey şeyapsınlar sana.
O kadar eski sezaryenli tanıdığım yok.Eskiden dikeymiş biliyon mu 30 yıl önce filan bi abla vardı onun öyleydi
Et bakayımSen nereyi istersin güzel kızım diye sorar sana
Maalesef eşit davranıyorlar herkesle aynı
Yerini de tarif edem mi
Dikey olmasın hep aklıma dikişlerim patladı kocam içimi gördü diyen üye geliyorBi değişiklik olsun yaa bıhtık dersin. Dikey şeyapsınlar sana.
İkk zamanlar muayene ettikleri yer varya rahim olarak adlandırılan yerEt bakayım
Görebilirsem bakarım ben de nasıl görünüyor diye son bi kez
Dikey olmasın hep aklıma dikişlerim patladı kocam içimi gördü diyen üye geliyor
Kursa gidiyordum Bulgaristan’da doğurmuş doğumdan konu açıldı Valla kadın bi gösterdi bn şok göbek deliği altından dikey yapılmıştı ilk onda gördümO kadar eski sezaryenli tanıdığım yok.
Ohoo kaç ay öncesiİkk zamanlar muayene ettikleri yer varya rahim olarak adlandırılan yer
Allah korusun dikiş patlaması o kadar da olmaz sanırım hop diye açılsın
Orası değilOhoo kaç ay öncesi
Benim göbeğimin altında bi çizgi var
Bence orası sinyal veriyor
Bilmiyorum artık o üye ne yaptı da patlattıysa dikişleri
Bazen aklıma gelince gülesim geliyor
Tesekkur ederimBen hep öyleyim son 2 aydır ama bacak ta sorunum var bacağımın ağrısından uyuyamıyorum geceleri özellikle oluyor gündüz yokken ,doktorunuza sorun tabiaz kalmış sağlıcakla gelsin
Daha mı yukarda daha mı aşağıdaOrası değil
Nette vardır görsel bak anlarsın
Kız işte göbek altı genital üstü Rahime baktıkları yer varya orası o ara noktaDaha mı yukarda daha mı aşağıda
E tamam benim çizgi var dediğim yer orası işteKız işte göbek altı genital üstü Rahime baktıkları yer varya orası o ara nokta
Valla ben de doguruyorum saniyorum bu bel agrisi yuzunden yaBelki yavaş yavaş doğum kanalına giriyor ya o dur
Kafa aşagı da bnmde çok baskı hissediyorum. Yani gerin çıkacak hissi oluyor özellikle yürürken
Bak cis konusunda oyle sureklilik yok bence mesaneye baski yapmiyoBelde degil benimki göbekte üstte o acı. Baskı bence normaldir ya. Benim kafa orda olmadığı halde mesaneye inanılmaz baskı var. Bi kere wc gidiyom 5 dk dolanıyom tekrar gidiyom.
Açılan yer sabit canım vajina üstü herkesin aynıAma çocuğun nerde durduğunu nasıl biliyorlar
Belki açacak ama çocuk daha aşağıda filan
Cahilliğim açığa çıktı
Bende de yanma var hem de kansız olmama rağmen özellikle ellerim yanıyor ve uyuyamıyorum resmen sormadım doktora sürekli ellerimi ayaklarımı yıkıyorum yok soğuk maden suyu şişesi ve buz küpleriyle rahatlayıp öyle uykuya dalıyorumIyi aksamlar kizlar. Haftaya 37 bitiyor iş yerinde son haftam diye epey yogun calisiyorum pek bakamadim buralara herkes iyidir umarim ❤ son 1 haftadir gunduz hic yokken geceleri bacaklarim ve kollarimda huzursuzluk basladi sicak basiyor devamli soguk taşa basmak istiyorum sabaha kadar ustum acik yatiyorum başına gelen oldu mu dr a sorsam mi
Estetik yapıyorlar çizgi gibi kenarlarında dikiş izi bile yok ve yatayE tamam benim çizgi var dediğim yer orası işte
Ben hiç doğurmadım amaEstetik yapıyorlar çizgi gibi kenarlarında dikiş izi bile yok ve yatay
Ben hiç doğurmadım ama
Dümdüz bi çizgi Bnm ki çoook az kalmıştı uzun süre olduğundanEstetik yapıyorlar çizgi gibi kenarlarında dikiş izi bile yok ve yatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?