Belde degil benimki göbekte üstte o acı. Baskı bence normaldir ya. Benim kafa orda olmadığı halde mesaneye inanılmaz baskı var. Bi kere wc gidiyom 5 dk dolanıyom tekrar gidiyom.Normal mi baski olmasi yabide beldeki o aci ne sence, hep degil bazi hareketlerinde oluyor boyle nefesimi kesercesine bi simsek gibi
Senin de ayakları vuruyordurBelde degil benimki göbekte üstte o acı. Baskı bence normaldir ya. Benim kafa orda olmadığı halde mesaneye inanılmaz baskı var. Bi kere wc gidiyom 5 dk dolanıyom tekrar gidiyom.
Evet dün tam yatakda bi kez çok kötü vurdu. Hiç çiş gelmiş hissi yoktu. Zor tuttum valla.Senin de ayakları vuruyordur
Valla bugün eve zor attım kendimi nerdeyse gidiyorduidrar yolu enfeksiyonu okursunuz sık sık gelir ya şuan Bnm mod öyle
Doğurdum diyeceksin diye ödüm koptugiggles nirdesinnnnnn doğurdun mu? Sesin çıkmıyor
Görmeyince merak ettimDoğurdum diyeceksin diye ödüm koptu
Buralardayım ya
Anlatacak ni şeyim yok diye izliyorum sadece
Hiç de düzenli bi insan değildirim aslındaGörmeyince merak ettim
Yok daha doğurmadım
Doğurunca pankart yapcam
Bu yazım şekli de sana özel senden alıştım herşeyi alt alta
Aynn direnecez başka çaremiz yokHiç de düzenli bi insan değildirim aslında
Ama anlattıklarım kolay okunsun diye herhalde öyle yaptım
Senin 2-3 haftan var dayan biraz
Benim de 4-5 haftam var
Direneceğiz
16 kasıma söz verememAynn direnecez başka çaremiz yok
16 kasımda randevum var o zamana kadar gelmemelisenin ne zaman
Bana 3 hafta dedi bn 3,5 hafta sonra gitçem16 kasıma söz veremem
Gelmezse de eli kulağında olur
Ben daha erken gitmem gerekmwzse gelecek cumartesi gitmeyi düşünüyorum
3 haftam dolmuş oluyor
34 hafta bitmiş oluyorum
Sonra 36da bi kere daha giderim sonra 38de doğururum herhalde
Bazı gebelikte ayak yanması olurmuş sor belki bi önerisi olurIyi aksamlar kizlar. Haftaya 37 bitiyor iş yerinde son haftam diye epey yogun calisiyorum pek bakamadim buralara herkes iyidir umarim ❤ son 1 haftadir gunduz hic yokken geceleri bacaklarim ve kollarimda huzursuzluk basladi sicak basiyor devamli soguk taşa basmak istiyorum sabaha kadar ustum acik yatiyorum başına gelen oldu mu dr a sorsam mi
Beni de 3 haftalık sürede çağırıyorBana 3 hafta dedi bn 3,5 hafta sonra gitçemgeçen perşembe gittim zaten sonra bide doğumda gittim mi Tmmdır
Gün verdi ya diyelim sabah 8e örnek bi gün önceden kan tahlilleri yapılıyor sonra ameliyat günü direk ameliyathaneye kesimeBeni de 3 haftalık sürede çağırıyor
Ama 34ten sonra belki sıklaşır dedim
Bilemedim de
Geçen yine aklıma hiç bana lazım olmayan bi spru geldi
Sezaryenden önce son bi kez ultrasonla bakıyorlar mı çocuk nerde tam olarak diye
Ama çocuğun nerde durduğunu nasıl biliyorlarGün verdi ya diyelim sabah 8e örnek bi gün önceden kan tahlilleri yapılıyor sonra ameliyat günü direk ameliyathaneye kesime
Bnm hastane tahlilleri öyle yapıyor
Benim de uukuda öyle normalde ayaklarımı hiç ısıtamam. Uyuyunca hep yorgandan dışardalar. Ustümü de çok açıyorum.Iyi aksamlar kizlar. Haftaya 37 bitiyor iş yerinde son haftam diye epey yogun calisiyorum pek bakamadim buralara herkes iyidir umarim ❤ son 1 haftadir gunduz hic yokken geceleri bacaklarim ve kollarimda huzursuzluk basladi sicak basiyor devamli soguk taşa basmak istiyorum sabaha kadar ustum acik yatiyorum başına gelen oldu mu dr a sorsam mi
Kız nerde olduğu neresi önemli sezeryan zatenAma çocuğun nerde durduğunu nasıl biliyorlar
Belki açacak ama çocuk daha aşağıda filan
Cahilliğim açığa çıktı
Herkesin aynı yeri mi kesiyorlarKız nerde olduğu neresi önemli sezeryan zatenha kafa ha ayak keskinle ne varsa o çıkacak
Kesilen yer standart
Ben hep öyleyim son 2 aydır ama bacak ta sorunum var bacağımın ağrısından uyuyamıyorum geceleri özellikle oluyor gündüz yokken ,doktorunuza sorun tabiIyi aksamlar kizlar. Haftaya 37 bitiyor iş yerinde son haftam diye epey yogun calisiyorum pek bakamadim buralara herkes iyidir umarim ❤ son 1 haftadir gunduz hic yokken geceleri bacaklarim ve kollarimda huzursuzluk basladi sicak basiyor devamli soguk taşa basmak istiyorum sabaha kadar ustum acik yatiyorum başına gelen oldu mu dr a sorsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?