2021 Aralık Anneleri

Normal mi baski olmasi ya bide beldeki o aci ne sence, hep degil bazi hareketlerinde oluyor boyle nefesimi kesercesine bi simsek gibi
Belde degil benimki göbekte üstte o acı. Baskı bence normaldir ya. Benim kafa orda olmadığı halde mesaneye inanılmaz baskı var. Bi kere wc gidiyom 5 dk dolanıyom tekrar gidiyom.

Belde degil benimki göbekte üstte o acı. Baskı bence normaldir ya. Benim kafa orda olmadığı halde mesaneye inanılmaz baskı var. Bi kere wc gidiyom 5 dk dolanıyom tekrar gidiyom.
Senin de ayakları vuruyordur
Valla bugün eve zor attım kendimi nerdeyse gidiyordu idrar yolu enfeksiyonu okursunuz sık sık gelir ya şuan Bnm mod öyle

Aslında riskli bi durum yoksa sezeryan da olsa doğumu bebeğin başlatmasının çok kıymetli olduğu söyleniyor okuduğum kitaplarda ve katıldığım seminerlerde ve hep söylenen bebeğin anne karnında 1 gün bile kalması çok önemlidir diye bence gerçekten de öyle ben 37 haftalık doğum yaptım arkadaşım benden tam 3 ay sonra 42 haftalık doğum yaptı gerçekten de çocuğu gelişim olarak hep önden gitti bilemiyorum hepsi sağlıkla doğsun da artık keşkesiz doğumlarımız olsun

Doğurdum diyeceksin diye ödüm koptu
Buralardayım ya
Anlatacak ni şeyim yok diye izliyorum sadece
Görmeyince merak ettim
Yok daha doğurmadım
Doğurunca pankart yapcam
Bu yazım şekli de sana özel senden alıştım herşeyi alt alta

Görmeyince merak ettim
Yok daha doğurmadım
Doğurunca pankart yapcam
Bu yazım şekli de sana özel senden alıştım herşeyi alt alta
Hiç de düzenli bi insan değildirim aslında
Ama anlattıklarım kolay okunsun diye herhalde öyle yaptım

Senin 2-3 haftan var dayan biraz
Benim de 4-5 haftam var
Direneceğiz

Hiç de düzenli bi insan değildirim aslında
Ama anlattıklarım kolay okunsun diye herhalde öyle yaptım

Senin 2-3 haftan var dayan biraz
Benim de 4-5 haftam var
Direneceğiz
Aynn direnecez başka çaremiz yok
16 kasımda randevum var o zamana kadar gelmemeli senin ne zaman

Aynn direnecez başka çaremiz yok
16 kasımda randevum var o zamana kadar gelmemeli senin ne zaman
16 kasıma söz veremem
Gelmezse de eli kulağında olur

Ben daha erken gitmem gerekmwzse gelecek cumartesi gitmeyi düşünüyorum
3 haftam dolmuş oluyor
34 hafta bitmiş oluyorum
Sonra 36da bi kere daha giderim sonra 38de doğururum herhalde

Iyi aksamlar kizlar. Haftaya 37 bitiyor iş yerinde son haftam diye epey yogun calisiyorum pek bakamadim buralara herkes iyidir umarim ❤ son 1 haftadir gunduz hic yokken geceleri bacaklarim ve kollarimda huzursuzluk basladi sicak basiyor devamli soguk taşa basmak istiyorum sabaha kadar ustum acik yatiyorum başına gelen oldu mu dr a sorsam mi

Bana 3 hafta dedi bn 3,5 hafta sonra gitçem geçen perşembe gittim zaten sonra bide doğumda gittim mi Tmmdır

Bazı gebelikte ayak yanması olurmuş sor belki bi önerisi olur

Bana 3 hafta dedi bn 3,5 hafta sonra gitçem geçen perşembe gittim zaten sonra bide doğumda gittim mi Tmmdır
Beni de 3 haftalık sürede çağırıyor
Ama 34ten sonra belki sıklaşır dedim
Bilemedim de

Geçen yine aklıma hiç bana lazım olmayan bi spru geldi
Sezaryenden önce son bi kez ultrasonla bakıyorlar mı çocuk nerde tam olarak diye

Gün verdi ya diyelim sabah 8e örnek bi gün önceden kan tahlilleri yapılıyor sonra ameliyat günü direk ameliyathaneye kesime
Bnm hastane tahlilleri öyle yapıyor

Gün verdi ya diyelim sabah 8e örnek bi gün önceden kan tahlilleri yapılıyor sonra ameliyat günü direk ameliyathaneye kesime
Bnm hastane tahlilleri öyle yapıyor
Ama çocuğun nerde durduğunu nasıl biliyorlar
Belki açacak ama çocuk daha aşağıda filan

Cahilliğim açığa çıktı

Benim de uukuda öyle normalde ayaklarımı hiç ısıtamam. Uyuyunca hep yorgandan dışardalar. Ustümü de çok açıyorum.

Ama çocuğun nerde durduğunu nasıl biliyorlar
Belki açacak ama çocuk daha aşağıda filan

Cahilliğim açığa çıktı
Kız nerde olduğu neresi önemli sezeryan zaten ha kafa ha ayak keskinle ne varsa o çıkacak
Kesilen yer standart

Ben hep öyleyim son 2 aydır ama bacak ta sorunum var bacağımın ağrısından uyuyamıyorum geceleri özellikle oluyor gündüz yokken ,doktorunuza sorun tabi az kalmış sağlıcakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…