2021 Aralık Anneleri

Bana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracam nolur peşimden gelen yahut peşinden beni 38 e götüren olsun
Benim 37-38 gibi sezaryen olcak. inşallah 38i görürüz dedi doktor ama benim riskli oldugu için belki onu bile beklemeyecek pzt kontrol var bakalım ne dicek bu sefer

Benim 37-38 gibi sezaryen olcak. inşallah 38i görürüz dedi doktor ama benim riskli oldugu için belki onu bile beklemeyecek pzt kontrol var bakalım ne dicek bu sefer
38 39 lari beklemeye bende korkuyorum 10 kasımda kortizon u bırakacağız ödüm kopuyor Allahim korusun.

38 39 lari beklemeye bende korkuyorum 10 kasımda kortizon u bırakacağız ödüm kopuyor Allahim korusun.
Bende tedirginim bu hafta kan sulandırıcıyı bırakcam. Ama gönlümden geçen 38.hafta tabiki 22sinden sonra herhangi bigün

Geçmiş olsun inşallah sağ saglim bu süreç uzar ve atlatirsiniz inşallah dualarımız sizinle
Amiiin inşallah, en azından 2 haftacık daha dursa karnımda çok iyi olacak.
Bence kilosuda güzel canım hiç üzülme rabbim onu korur ve sağlıkla kavuşursunuz bizi habersiz bırakma yeni gelişmelerden. Dualarım seninle
İnşallah böyle iyi devam eder ya, inşallah Rabbim ona sağlık sıhhat, uzun ömür nasip etsin. Tabi tabi bilgilendiririm çok sağol
Progestan fln kullanıyormuydnz Çok geçmiş olsun bu arada üzülmeyin sağsalim alacaksınız inşallah kucağınıza
Evet kullanıyordum ama bu hafta sanırım evin içinde de olsa ayakta kaldım biraz. Fazla oturdum yatmadım belki de onlar tetikledi. Ah inşallah inşallah. En azından 34'ü görelim istiyorum ayrılmaya daha hazır değilim
Canim insallah vaktinde saglikla gelecek hic merak etme dogsa bile saglikli olcak insallah guzel haberlerini alirz
Amiiin canım inşallah yaa, inşallah iyi olur sağlıklı olur minik adam.

Bazı kadınlar hep erken doğum yapıyor işte
Küvezde filan kalınıyor
Evet canım maalesef ama bebek enfeksiyon sebebiyle küvözde kalmış .
Ben varım canım 38 de 37+ mi 38 +mi bilmiyorum doktorum bu konuda çok ketum inşallah 38 i görürüz dedi en son
Yani daha mı erken demeye çalıştı
Erzurum'da mı yaşıyor bu arkadaşın? Hani havasından suyundansa biz de hazır bekleyelim
Hayır canım ama bir başka arkadaşım burada ilk bebeğini 38 de ikinciyi ise 36 da sezeryanla dünyaya getirmiş .
Riskli diye demek ki inşallah Allah'ın izni ile görürsünüz canım

İnşallah sağlıcakla gelsinler bebelerimiz ,kıymetlilerimiz.

Yani o zamana kadar durur anlamında söyledi sanırım sezeryan olacağım için açılma sancı olursa mecbur doğuma alacak

Ya öyle diyolar da dönmedi diyelim 38 39 da mı sezaryen için gün verir acep?
Benim kızda üniversite ye gidiyordum son ana kadar doğum şekline karar veremediler 37 ye kadar sezeryan dediler sonra 10 gün sonra gel gün verelim dediler gittim bebek dönmüş normal doğumu zorlucaz olmazsa sezeryana alicaz dediler ama benim 10 cm miuomum vardı ve doğum kanalını kapatmıştı bizde bebeğe bisey olacak diye korktuk 39+4 du özel hastanede ünlü bi doktora gittik oda bana 40+1 e gün verdi çünkü gittiğim gün perşembe idi doktor yurt dışına gidecekti eğer acil şancin olursa gel diğer doktorları bilgilendirdim dedi kızım bekledi 40+ da sezeryan oldum aynı zamanda miyom alındı.Ozel böyle zorlamaz en iyisini doktor bilir ama ben özellikle devlet hastanelerinde normal doğuma karşıyım

Özeldeyiz bence de zorlamaz.

Belki yavaş yavaş doğum kanalına giriyor ya o dur
Kafa aşagı da bnmde çok baskı hissediyorum. Yani gerin çıkacak hissi oluyor özellikle yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…