2021 Aralık Anneleri

İyi akşamlar kızlar. Ben 5 gündür griptim. Dünden beri koku almam azaldı. Tamamen almıyorum diyemem ama almak için burnumun dibine yanaştırmam gerekli. Bu bir covid belirtisi biliyorum ama onun dışında başka hiçbirşey yok. Halsizlik vücut ağrısı hiçbirşey yok. Kimseylede görüşmüyorum çektim kendimi eve. Test versem pozitif çıksam ne yapacaklar? Birde covit kan pıhtılaşması yaparsa coraspirini da yeni bıraktım aklımda deli sorular. covit geçirenler koku sizde %100 mü gitmişti.

Bana yaptıkları zaman araştırmıştım 6-10 kere yaptıkları oluyormuş
.20. Haftadan itibaren başlayanlar varmış

Bana 2 ye 1 yapıldı canım. Ama bu sancı devam ederse dozlarını düşürerek fazlalaştırılabilir miş. Ebe arkadaşım öyle demişti

Canım bir anda gitmiyor ama gün gün azalarak gidiyor. Mesela limon kolonyası kokusunu ben ilk gün net alırken 2. Gün koku azaldı 3. Gün sadece burnumu yaktı. Şimdi test verme diyemem. Çünkü sen iğne vuruluyordun. Bence testini ver. Ztn herhangibir ilaç tedavisi vermiyorlar ama en azından corasprin kullanıp kullanmicağını öğrenmiş olursun. Geçmiş olsun

Doktoruna sor test ver pozitifsen negatif olana kadar belki hapı tekrar kullandırır

Covidsen asprin kullan çünkü kanı çok koyulastiriyor test vermen de yarar ver takip altında olursun

Bence hemen test yaptırmalısın pozitifse ona göre bişeyler yapılır. Eğer yaptırmazsan ve pozitifse bide son anda dogum için hastaneden olma bazı hastaneler pozitif kabul etmiyor riske atma bence

Evet koku tat sıfırdı

Merhaba 37.haftanız bitip 38 mi başlıyor? Ben çalışabilir raporu aldım ama son tarih 37.haftanın başlangıcı. Kafam karıştı yani. Tam olarak hangi haftada izne ayrılıyoruz?

Kızlar sizce montesorili yatak mı yoksa büyüyen beşik dedikleri mi? Çok kararsız kaldım modeller bunlar bi baksanıza

Eklentiler

• 2542B526-3CFD-4D9A-B00B-B94B3DA15D3A.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 2942148 Kızlar sizce montesorili yatak mı yoksa büyüyen beşik dedikleri mi? Çok kararsız kaldım modeller bunlar bi baksanıza
Direkt montessori denene mi yatırcan. Bu tip olanlar bana hiç montessori gelmiyo ya. Bazayla aynı yükseklikte. Montessoride çocuğun yürümeye basladıkdan sonra gidip yatağına yatabilmesi önemli. Bunda kocaman olana kadar sen yatırcan. Büyüyen beşik de yeterince derin gelmiyo hiç güvenilir değil. Ya ahşap beşik ya park yatak olmalı bence.

Veeee en önemlisi
Uykusuz her gece
2 saatte bi emzirme gaz çıkarma altını açma bu yani
Belki uyur yaaaa benim kızım hiç uyanmiyord bir ayda 4 kere doktora koştuk bu çocuk uyanmiyor diye doktor dedi yeter artik gelmeyin bu çocuk doğuştan uyku eğitimli doğmuş uykuda emer geri uyurdu hala bile gece su icmeye felan kalkmaz çok nadir wc için kalkar Allahım kardeşi de inşallah ablasına benzer yoksa hapı Çifter Çifter yuttuk
Dr um erken olur hazırlıklı ol dedi ://

Sanci sıfırlanır mi acaba tedavi ile aklım başımda degil
Geçmiş olsun canım stres yapma doktorun dediklerine dikkat et inşallah kalabildigi kadar içerde kalır ama erken dogsa da gelişim açısından sıkıntı olmaz suan kaç Kilo bebis

Maşallah maşallah
Bnm oğlan da çok uykuyu severdi kış uykusuna yatan ayıcık misali

Bu arada bu takımlardan oda yapıp yatak odamıza anne yanı beşik alıcaz kızlar
Bnde aynı şekil yaptım
Yanıma küçük beşik
Bnm monteserri yere sıfır gibi emekleyerek bile çıkar sende öyle alçak olanlardan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…