2021 Aralık Anneleri

Söylemediği daha iyi bosver. Anormal bisey olsa söylerdi.

3 haftaydi bizim geriligimiz karin çevresindeydi bu gerilik, 2 haftaya yeni düşürdük şükür, tabi 3 hafta gerilik olunca nst Ler dopplerlar haftada 2 gün muayeneler havada uçuştu, haliyle bende panik oldum heralde ciddi bir durum diye ama hersey normal çıkıyor kan akışı güzel, bu yüzden doktor kontrol altına almisti heralde açığı kapatana kadarda birakmiycak peşini çünkü doppler nst devam dedi dün bana

Benimkide 10günde 200gr falan almış doktor normal dedi
Normal bence ya her hafta birbirini tutmaz. Bi hafta 170 alir bi hafta 200 alir birbirini tamamlar illaki yani. Kilo onemli degil sagliklari yerinde olsun yoksa premature bebisler kac gram doguyor ama cok sukur yasiyorlar yani
Doğru ama ben açığı kapatmanın peşindeyim 2.5- 3.5 arası olsun yeterli
Sen boyle dusunup kendini strese sokarsan o acik kapanir miiii? 2 ustu dogmasi gayet yeterli, 2 ye de sunun surasinda ne kaldi diye dusunup kendini rahatlatmaya bak. Sagliklari yerinde olsun kilo muhim degil. Benim esim 4 kg dogmus, simdi zayifliktan diyetisyene gidiyor kilo alamiyor dusun

Geçen gün bana da bebeğin midesi yok dedi doktorun biri ayrintilida bisey çıkmadiysa iyidir bebekler Allahın izniyle

Sağol canım içimi ferahlattin zaten ona aldiricam diye kendim alicam bu gidişle biraz dizginliyim kendimi

Geçen gün bana da bebeğin midesi yok dedi doktorun biri ayrintilida bisey çıkmadiysa iyidir bebekler Allahın izniyle
Evet ya hatırlıyorum senin durumu Ayrintilidan sonra gelişimi yavaşlaması ya da durmuş olabilir demek istedi deyince. Ama ben kendi doktorum görene kadar kafama takmamaya çalışacağım.

Ölçümler doktordan doktora değişiyor doğuma doğru da zaten ölçmek kolay olmuyormuş yanlış çıkabiliyormuş sonuçlar aynı hafta içinde 32. haftada bir doktor bebeğimin başını 34 hafta birisi neredeyse 37 haftayla uyumlu ölçtü. Bugüne kadar kendi doktorundan böyle bir şey duymadıysan şimdi hiç kafana takma. Elden ele cihazdan cihaza fark ediyor bu olay epey

Madem öyle insanı neden strese sokarlar ki Zaten ağrıyla stresle geldim bir de bunu kafama soktu. Insallah cumartesi rahatlarım. Sağolun biraz olsun endişem azaldı kızlar

Defneyi niye istemiyosun merak ettim benim de iste bu dedigim isim olmadi varsa da ailemden birileri koymus durumda onlarda sanki tapulamis gibi davraniyorlar bide ben sana isim onereyim beril ipek mira
Ya aslinda belkide sadece esim önerdiği icin Takıntılı değilimdir oglumun ismini de esim koydu hatta şimdi kendim bile secemiyorum sırf onun içine sinen olsun diye ama bi yanım da bu sefer senin istediğin olsun diyo kökeni yunancaymıs ondan bi içim ısınmadı belkide.. etrarimda tanıdığım umay'lar cok guzel ve tatlı. oyuzden o isme isinmistim ama kime sorsam kaba diyo soğuttular ondan da..
İpek ve beril iki yakin arkadasimin kizlari ki ipek ismini cok naif bulurum.. Mira da annem onerdi ama ilk akla Serenay sarikayayi getiriyo sanki medcezirden

Aylin ya da inci nasil ben inci istiyodum kardesim soguttu bide yaren soylemi guzel olan isimlerin anlami guzel degil soylemi guzel olmayanlarin da anlami guzel mesela ceylin kulaga hos geliyor ama yengec yuvasi demekmis

M Mucitpanda
O OlcayKalyon
Kızlar 34+5te 2120 gram 46 cm geldik. Bu hafta az kilo alacağını biliyorduk doktorum söylemişti dediği oldu. göbek çevresi 2 hafta geri malesef.
yani nekadar almis 2 haftada toplam minik kus yinede bence ideal gidiyo haftasına göre. 3 kilo olan bile oluyo ama sukadarini soylim benim oglum 34te 1500grdı 42de 3400 doğdu bence kilo kismini 32den sonra cok takmamaliyiz bunu anladim. esimin kuzeni de herseyi uyumlu sağlıklı ilerlemesine rağmen 41. haftada 2500 dogarak ayni gun taburcu olmus postmature deniyo ona da sanirim

Aylin ya da inci nasil ben inci istiyodum kardesim soguttu bide yaren soylemi guzel olan isimlerin anlami guzel degil soylemi guzel olmayanlarin da anlami guzel mesela ceylin kulaga hos geliyor ama yengec yuvasi demekmis
evet ceylin hos ama anlamini duymuştum. biz iste ya aylin ya defne koyariz bu gidisle siz ne koycaksiniz

Madem öyle insanı neden strese sokarlar ki Zaten ağrıyla stresle geldim bir de bunu kafama soktu. Insallah cumartesi rahatlarım. Sağolun biraz olsun endişem azaldı kızlar
Rahatlarsın rahatlarsın hiç takılma oralara. Farklı doktorlara görünmek bu açıdan hiç iyi olmuyo insanın kafasını hemen karıştırıyolar

Umay hiç kaba değil çokta güzel hatta çok güzel düşünmüşsün bence

Rahatlarsın rahatlarsın hiç takılma oralara. Farklı doktorlara görünmek bu açıdan hiç iyi olmuyo insanın kafasını hemen karıştırıyolar
Zaten basta da kendi doktorumdan önce hastanede başka bir doktora gitmiştim, onunla da şimdiki doktorum arasında hafta farkı olmuştu o ara da ona takmıştım kafayı. Dediğin gibi doktordan doktora farkediyor mecbur kalmasam hiç uğramazdım kontrole kadar da işte..

Umay bence de güzel. Vera da çift isim düşünenler için yanına eklemeye güzel bence.

Saskin25 hala hastanede misin? Keyifler nasıl
Hastanedeyim hala yatış devam . Geçenlerde kasılmam aşırı arttı 34. Haftadym diye durdurdular 3. Doz ciğer geliştirici yapıldı. Dünden beri kasılmalar yine sıklaştı dr baktı artık doğum olursa durdurmicaz bebek rahat değildir gelmek istyordur dedi 34. Haftayı geçtik dedi. Bekliyorum bakalım ne olcak sizlerde ne var ne yok keyifler nasıl

Arkadaşlar aranızda oksapar iğne kullanan var mı bugün kontrole gittik doktorumuz oksapar verdi neden diye sorduğumda kilo var pıhtı olmasın diye dedi. Benim gibi sırf kilolu olduğu İçin kullanan duydunuz öu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…