2021 Aralık Anneleri

Canım boy konusuna takılma bencede yanlış ölçüm yapmıştır benim doktorum her defasinda diyor boy ölçümü kesin değil durusuna göre değişir diye o yüzden boya hiç takilmiyorum ben
Çok geçmiş olsun inşallah cabucak toparlarsin

İnşallah canım. Cok fark var deyince şok oldum. 4-5 gün en fazla 1 hafta fark oluyordu ona da doktorum gerilik denmez demişti. Down falan da karıştırdı arada. Zaten kanama var diye stresliydim bir de bunlar eklenince tümden moralim sıfırlandı.

Ayrıntılıyı ben de dedim, yaptıralı ne kadar zaman geçti dedi. Biliyorum böyle korkutup sonra sorunsuz doğan bir sürü bebek oluyor. İnsan kendi başına gelince serin kanlı dusunemiyor kızlar. Sizlerden biri olsa ben de aynı cümleleri kurardım. Belki de duymak istediğimiz için bunları içimizi döküyoruz. İyi ki varsınız ❤

Teşekkür ederim canım inşallah

Tabi ki canım benim insan başına gelmeden bilmiyor hepimiz yaşadık o tarz korkular, duymak iyi geliyor güzel haberleri. Hiç sıkma canını ölçüm alamamış adam. Yaşlıymış zaten artık hacca filan gitsin söyle emekli olsun

Kizlar bana isim konusunda yardımcı olun lütfen erken doğum riskim var demiştim ya bugün eve geldim ama çarşamba tekrar gdecegim ..Zamanını stres yapmamaya çalışıyorum her an gelecek gibi hazırlanıyorum..
Babasi Berat koyacak ben de yanına bir isim arıyorum ama nedense hiç uyduramadim içime sinen bisi olmadi gibi Alp Aras ve Kayra düşündüm ama yine de tam karar veremedim lutfen yardımcı olun bu iş bitsin :)) ne zormuş isim bulmak..şimdiden teşekkürler herkese

İki isim koyacaksan ikisi de baskın olmasın bence. O yüzden oyumu berat alp e veriyorum

Deme öyle. Benim doktor da yaşı var gibi ama yeniden evlendi, 2. Baharını yaşıyor inşallah öyle olmuştur canım ya bu hamileliklerde teknoloji arttıkça stres çoğalıyor. Herseyi bilmek görmek de iyi değil galiba.

İkinciye evlendiyse onda iş vardır daha sen kendi doktoruna güven canım 1 haftada çocuk değişmez. Her makine farklı zaten.

Ne akıntısı kanaması rahat ol çok mu ?
Birkac gündür koyu renk akıntım vardı, bu sabah lavaboya gittiğimde kanamaya döndü ama bebekle alakalı bir kanama değilmiş. Durdurmak için yatış verdiler iğne ve fitil uygulandı şu an için.

Birkac gündür koyu renk akıntım vardı, bu sabah lavaboya gittiğimde kanamaya döndü ama bebekle alakalı bir kanama değilmiş. Durdurmak için yatış verdiler iğne ve fitil uygulandı şu an için.
İlişki filan mı

Dr sebep olarak ne dedi canm
Ben 4 gün yattım kanama durduruldu sancidan dolayı 4 gün sürdü sen de kısa zamanda çıkarsın inşallah kuzm

İkinciye evlendiyse onda iş vardır daha sen kendi doktoruna güven canım 1 haftada çocuk değişmez. Her makine farklı zaten.
1 hafta değil kız 3 hafta oldu kontrole geleli. Valla benim dr çok ılımlı ya. Bir kez daha sevdim kendisini. Ben de ne aksiyim tam olmadığı zamanı buldum. Bir de bugün kızlarımın dr randevusu vardı. Sabah ona kalkmistim aslında. Randevuyu da zor bulmuştum. Var bende bi garabetlik Diğer kelimeyi kullanmak istemiyorum

Benim de 32. Haftada kanama olmuştu. Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi. Ayni gun kendiliğinden geçti zaten. Geçmiş olsun.

İlişki filan mı

Dr sebep olarak ne dedi canm
Ben 4 gün yattım kanama durduruldu sancidan dolayı 4 gün sürdü sen de kısa zamanda çıkarsın inşallah kuzm
Yok ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilişki olmadı. Sebep olarak rahimde ufak bi damar kanaması olabilir dedi. Ultrasonda ufak bişey gördü. Nst bağlandı simdi ama, ultrasonda bebek ve plasenta normal pozisyonda dedi. Erken doğum belirtisi yokmuş. Proluton iğne yaptılar simdi bir de progestan fitil. Yarına çıkarsın durursa kanama dedi ama benim sürekli bir kanama yok, lavaboya gittikçe oluyor. Insallah canim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…