2021 Aralık Anneleri

Durmak istemiyor senin bebe artık büyüdü zaten sağlıkla gelsin
İyilik çok şükür

Durmak istemiyor senin bebe artık büyüdü zaten sağlıkla gelsin
İyilik çok şükür
Özledi annesini ondan ya bu şekilde eve gitmeye de korkyrum ya yolda doğurursam diye hem kalasım var hem gidesim. kendi ilimde özel yok farklı bi ile gelyrum 45 dk fln sürüyor yol korkuyor beni. İyi olun hep

Arkadaşlar aranızda oksapar iğne kullanan var mı bugün kontrole gittik doktorumuz oksapar verdi neden diye sorduğumda kilo var pıhtı olmasın diye dedi. Benim gibi sırf kilolu olduğu İçin kullanan duydunuz öu?
Oksapar kullaniyorum. Ama kilo icin degil genimde pihtilasma var.düsüklerim var

Özledi annesini ondan ya bu şekilde eve gitmeye de korkyrum ya yolda doğurursam diye hem kalasım var hem gidesim. kendi ilimde özel yok farklı bi ile gelyrum 45 dk fln sürüyor yol korkuyor beni. İyi olun hep
Yol uzakmış iyiysen kal bişi olmaz bebişin çantası hazır yanındaysa sorun olmaz inşallah
Duramıyor baksana nasıl özlediyse pek aceleci

Yol uzakmış iyiysen kal bişi olmaz bebişin çantası hazır yanındaysa sorun olmaz inşallah
Duramıyor baksana nasıl özlediyse pek aceleci
Herşey yanımda çok şükür eşimde 3 4 güne Bi gidip geliyor zaten . İnşallah . Zor kavuştuk hemen gelesi geliyor ondan

Arkadaşlar aranızda oksapar iğne kullanan var mı bugün kontrole gittik doktorumuz oksapar verdi neden diye sorduğumda kilo var pıhtı olmasın diye dedi. Benim gibi sırf kilolu olduğu İçin kullanan duydunuz öu?
Cnm kaç kilosun ki sen. İlkkez duyuyorum kilo yüzünden iğne olunduğunu.

Magnezyumu ikiye cikardim . Agri cok bisiklet binmisimde bacak aram agrimis gibiye döndü

Herşey yanımda çok şükür eşimde 3 4 güne Bi gidip geliyor zaten . İnşallah . Zor kavuştuk hemen gelesi geliyor ondan
Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin senin keyfin de yerindeyse daha ne olsun

Bence gayet iyi almis kiloyu

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
365 mg 2 doz alıyorum sabah akşam
Doğuma kadar sanırım
Kansızlık varsa doğum aonrası destek alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…