- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Durmak istemiyor senin bebeHastanedeyim hala yatış devam . Geçenlerde kasılmam aşırı arttı 34. Haftadym diye durdurdular 3. Doz ciğer geliştirici yapıldı. Dünden beri kasılmalar yine sıklaştı dr baktı artık doğum olursa durdurmicaz bebek rahat değildir gelmek istyordur dedi 34. Haftayı geçtik dedi. Bekliyorum bakalım ne olcaksizlerde ne var ne yok keyifler nasıl
Özledi annesini ondanDurmak istemiyor senin bebeartık büyüdü zaten sağlıkla gelsin
İyilik çok şükür
Oksapar kullaniyorum. Ama kilo icin degil genimde pihtilasma var.düsüklerim varArkadaşlar aranızda oksapar iğne kullanan var mı bugün kontrole gittik doktorumuz oksapar verdi neden diye sorduğumda kilo var pıhtı olmasın diye dedi. Benim gibi sırf kilolu olduğu İçin kullanan duydunuz öu?
Yol uzakmış iyiysen kal bişi olmaz bebişin çantası hazır yanındaysa sorun olmaz inşallahÖzledi annesini ondanya bu şekilde eve gitmeye de korkyrum ya yolda doğurursam diye hem kalasım var hem gidesim. kendi ilimde özel yok farklı bi ile gelyrum 45 dk fln sürüyor yol korkuyor beni. İyi olun hep
Herşey yanımda çok şükür eşimde 3 4 güne Bi gidip geliyor zaten . İnşallah . Zor kavuştuk hemen gelesi geliyor ondanYol uzakmış iyiysen kal bişi olmaz bebişin çantası hazır yanındaysa sorun olmaz inşallah
Duramıyor baksana nasıl özlediysepek aceleci
Vakitlice zamaninda gelsin insallahHerşey yanımda çok şükür eşimde 3 4 güne Bi gidip geliyor zaten . İnşallah . Zor kavuştuk hemen gelesi geliyor ondan
Cnm kaç kilosun ki sen. İlkkez duyuyorum kilo yüzünden iğne olunduğunu.Arkadaşlar aranızda oksapar iğne kullanan var mı bugün kontrole gittik doktorumuz oksapar verdi neden diye sorduğumda kilo var pıhtı olmasın diye dedi. Benim gibi sırf kilolu olduğu İçin kullanan duydunuz öu?
İnşallahVakitlice zamaninda gelsin insallah
Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinHerşey yanımda çok şükür eşimde 3 4 güne Bi gidip geliyor zaten . İnşallah . Zor kavuştuk hemen gelesi geliyor ondan
Çok amin inşallah hepimizinkiiiHayırlı vakitte sağlıkla gelsinsenin keyfin de yerindeyse daha ne olsun
Aynen benim doktorda sadece Kilo söylüyor boyu hep ben soruyorum öyle öğreniyorumBizimki boyunu hiç söylemiyor bile
Kiloyu söylüyor aylardır sadece
Bence boy ölçümü doğru değilAynen benim doktorda sadece Kilo söylüyor boyu hep ben soruyorum öyle öğreniyorum
Evet mutlaka yapalim
Kagitta yazan fl yi 7yle carpin o boyAynen benim doktorda sadece Kilo söylüyor boyu hep ben soruyorum öyle öğreniyorum
Iyi bence canimBen de o 250 300 alanları görünce işte gözüme az geldi birde 1 haftadır soluma yatıyorum iyice beslensin diye yediğimi de arttırmistim ondan az geldi
100 kiloyum boyum 180Cnm kaç kilosun ki sen. İlkkez duyuyorum kilo yüzünden iğne olunduğunu.
Bence gayet iyi almis kiloyuSebebini bulamıyoruzgeçen hafta 3 hafta geriydi ama şimdi 2 hafta dedi, 190 gram almış 1 haftada, o kadar yedim içtim soluma yattım bol istiharat ettim bu kadar etki etmis, haftaya yine çağırdı nst doplera devam herşey normal çıkıyor, şuan 33+1 de 1840 Gr mız sizin nasıl durumlar?
365 mg 2 doz alıyorum sabah akşamKizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?