Cok sevindim normal ilerler her sey insallahYok ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilişki olmadı. Sebep olarak rahimde ufak bi damar kanaması olabilir dedi. Ultrasonda ufak bişey gördü. Nst bağlandı simdi ama, ultrasonda bebek ve plasenta normal pozisyonda dedi. Erken doğum belirtisi yokmuş. Proluton iğne yaptılar simdi bir de progestan fitil. Yarına çıkarsın durursa kanama dedi ama benim sürekli bir kanama yok, lavaboya gittikçe oluyor. Insallah canim teşekkür ederim.
Bizimki boyunu hiç söylemiyor bileCanım boy konusuna takılma bencede yanlış ölçüm yapmıştır benim doktorum her defasinda diyor boy ölçümü kesin değil durusuna göre değişir diye o yüzden boya hiç takilmiyorum ben
Çok geçmiş olsun inşallah cabucak toparlarsin
Belki kendi doktorum olsa o da öyle diyecekti. Ben bikac gündür kahverengi akıntı olunca, bugün de peçeteye gelecek kadar rengi değişince endişelenip geldim aslında. Benim baştan beri akıntı var dr da çok onemsememisti. Bikac gün daha beklerim bu kez de bişey olur kendimi suçlarım diye geldim. Teşekkür ederim canım.Benim de 32. Haftada kanama olmuştu. Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi. Ayni gun kendiliğinden geçti zaten. Geçmiş olsun.
Evet nst ye baglandım. Çatı muayenesi vs yapıldı. Hicbir sıkıntı çıkmadı.Sanciya baktılar mi kanama olunca
HarikaaaEvet nst ye baglandım. Çatı muayenesi vs yapıldı. Hicbir sıkıntı çıkmadı.
Bana alttan muayene yapmadı dr. Ultrasonla baktı sadece bir de simdi nst bağlandı. Nst ne kadar sürüyordu bu hamilelikte ilk kez bağlanıyor bana? 1 saat olmuştur baglanali.Evet nst ye baglandım. Çatı muayenesi vs yapıldı. Hicbir sıkıntı çıkmadı.
Bu da boyunu söylemedi. Ekrana sığmaz boyu diyorBizimki boyunu hiç söylemiyor bile
Kiloyu söylüyor aylardır sadece
Geçmiş olsun sağlıkla çıkarsın inşallahAllah razı olsun kızlar. Erken doğum belirtisi yok bebek için herşey yolunda görünüyor dedi. Ama kanamayı durdurmak için yatış verdi. Rahim ağzında damarda çatlak olabilirmiş ufak bişey gördü. Bu gece yatacağım yarın da duruma göre bakarız dedi. İğne ve ilaç vereceğiz dedi.
Bana da önce nöbetçi hekim baktı. 2 gun sonra da kendi doktoruma muayene oldum. Normalde pimpiriklidir. Telefonda,olabilir bu haftalarda deyince rahatladım. Ama o an oyle olmuyor iste ya. Anlıyorum sizi.Belki kendi doktorum olsa o da öyle diyecekti. Ben bikac gündür kahverengi akıntı olunca, bugün de peçeteye gelecek kadar rengi değişince endişelenip geldim aslında. Benim baştan beri akıntı var dr da çok onemsememisti. Bikac gün daha beklerim bu kez de bişey olur kendimi suçlarım diye geldim. Teşekkür ederim canım.
Ama haftada 250 gram cok asiri fazla dusunsene her hafta 250 gram alsa kac kg dogcak bu cocuklar2 hafta geriden geliyorda benimki o yüzden, haftada 250 gram diyordu burda kizlar ben ondan dolayı az gördüm
15 dk sürüyor genelde.Bana alttan muayene yapmadı dr. Ultrasonla baktı sadece bir de simdi nst bağlandı. Nst ne kadar sürüyordu bu hamilelikte ilk kez bağlanıyor bana? 1 saat olmuştur baglanali.
Benimkide 10günde 200gr falan almış doktor normal dedi1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karisti
Bana alttan muayene yapmadı dr. Ultrasonla baktı sadece bir de simdi nst bağlandı. Nst ne kadar sürüyordu bu hamilelikte ilk kez bağlanıyor bana? 1 saat olmuştur baglanali.
Banu çiftçi belli bir haftadan sonra boy yerine kilo ölçüyoruz. Boy ölçümü net olmuyo demişti.Canım geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte geçer sıkıntıların. Boyu 30. Haftadan sonra doğru ölçülmüyormuş öyle bir yazı okumuştum. Hiç üzülme takılma bence. Kilosu nasıl?
Önemli bi şey olsa benimki kesin söylerdi yaBu da boyunu söylemedi. Ekrana sığmaz boyu diyorHiç sevmedim bu doktoru. Benim dr fl ile çarpıp kendi hesaplıyordu. Ah doktorum evlenecek zaman mıydı simdi
Doğru ama ben açığı kapatmanın peşindeyimAma haftada 250 gram cok asiri fazla dusunsene her hafta 250 gram alsa kac kg dogcak bu cocuklar
1-2hafta geri gelmesi yada ilerde olması normal degilmiydi bu konuda önceden konusmustuk sanki bide geriden geliyor diye bianda çok fazla kilo almasını beklemekte doğru bi düşünce değil.Kafanızı çok fazla karıstırıp kendinizi strese sokmayın bence başka sağlık problemi yoksa ölçümlerde gramı gramına çok net çıkmıyo sonucta.2 hafta geriden geliyorda benimki o yüzden, haftada 250 gram diyordu burda kizlar ben ondan dolayı az gördüm
Yeni çıkardılar 1 saat olmuştur. Onda da bikac yerde sancı çıkmış ama iğne yapılırken falan öyle çıkmış olabilir dedi hemşire. Madem öyle niye doğru zamanda yapmıyorsunuz15 dk sürüyor genelde.
Kilosu 1500 civari galiba öyle bisey dedi. Ona anormal demedi ama. Cok teşekkür ederim canım inşallahCanım geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte geçer sıkıntıların. Boyu 30. Haftadan sonra doğru ölçülmüyormuş öyle bir yazı okumuştum. Hiç üzülme takılma bence. Kilosu nasıl?
Bana gecen 3 defa çekildi. Kâğıt koymayi unutmuş. Sonra ters koymuş. 3. De tutturdular.Yeni çıkardılar 1 saat olmuştur. Onda da bikac yerde sancı çıkmış ama iğne yapılırken falan öyle çıkmış olabilir dedi hemşire. Madem öyle niye doğru zamanda yapmıyorsunuzSimdi gün içinde 2 defa daha cekilecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?