2021 Aralık Anneleri

Cok sevindim normal ilerler her sey insallah
Dr bana direk ilişki sonrası mı demişti ben de ondan sordum canm olabiliyor demek ki diye

Bizimki boyunu hiç söylemiyor bile
Kiloyu söylüyor aylardır sadece

Benim de 32. Haftada kanama olmuştu. Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi. Ayni gun kendiliğinden geçti zaten. Geçmiş olsun.
Belki kendi doktorum olsa o da öyle diyecekti. Ben bikac gündür kahverengi akıntı olunca, bugün de peçeteye gelecek kadar rengi değişince endişelenip geldim aslında. Benim baştan beri akıntı var dr da çok onemsememisti. Bikac gün daha beklerim bu kez de bişey olur kendimi suçlarım diye geldim. Teşekkür ederim canım.

Evet nst ye baglandım. Çatı muayenesi vs yapıldı. Hicbir sıkıntı çıkmadı.
Bana alttan muayene yapmadı dr. Ultrasonla baktı sadece bir de simdi nst bağlandı. Nst ne kadar sürüyordu bu hamilelikte ilk kez bağlanıyor bana? 1 saat olmuştur baglanali.

Bizimki boyunu hiç söylemiyor bile
Kiloyu söylüyor aylardır sadece
Bu da boyunu söylemedi. Ekrana sığmaz boyu diyor Hiç sevmedim bu doktoru. Benim dr fl ile çarpıp kendi hesaplıyordu. Ah doktorum evlenecek zaman mıydı simdi

Geçmiş olsun sağlıkla çıkarsın inşallah

Bana da önce nöbetçi hekim baktı. 2 gun sonra da kendi doktoruma muayene oldum. Normalde pimpiriklidir. Telefonda,olabilir bu haftalarda deyince rahatladım. Ama o an oyle olmuyor iste ya. Anlıyorum sizi.

Bana alttan muayene yapmadı dr. Ultrasonla baktı sadece bir de simdi nst bağlandı. Nst ne kadar sürüyordu bu hamilelikte ilk kez bağlanıyor bana? 1 saat olmuştur baglanali.

Canım geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte geçer sıkıntıların. Boyu 30. Haftadan sonra doğru ölçülmüyormuş öyle bir yazı okumuştum. Hiç üzülme takılma bence. Kilosu nasıl?

Bu da boyunu söylemedi. Ekrana sığmaz boyu diyor Hiç sevmedim bu doktoru. Benim dr fl ile çarpıp kendi hesaplıyordu. Ah doktorum evlenecek zaman mıydı simdi
Önemli bi şey olsa benimki kesin söylerdi ya
Doğru çıkmadığı için söylemiyordur büyük ihtimalle
Fl ml bile söylemedi hiç yani
En son 32 cm mi neyken öyle bi söylemişti
Kilo üzerinden gidiyoruz biz sadece

2 hafta geriden geliyorda benimki o yüzden, haftada 250 gram diyordu burda kizlar ben ondan dolayı az gördüm
1-2hafta geri gelmesi yada ilerde olması normal degilmiydi bu konuda önceden konusmustuk sanki bide geriden geliyor diye bianda çok fazla kilo almasını beklemekte doğru bi düşünce değil.Kafanızı çok fazla karıstırıp kendinizi strese sokmayın bence başka sağlık problemi yoksa ölçümlerde gramı gramına çok net çıkmıyo sonucta.

15 dk sürüyor genelde.
Yeni çıkardılar 1 saat olmuştur. Onda da bikac yerde sancı çıkmış ama iğne yapılırken falan öyle çıkmış olabilir dedi hemşire. Madem öyle niye doğru zamanda yapmıyorsunuz Simdi gün içinde 2 defa daha cekilecekmis

Canım geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte geçer sıkıntıların. Boyu 30. Haftadan sonra doğru ölçülmüyormuş öyle bir yazı okumuştum. Hiç üzülme takılma bence. Kilosu nasıl?
Kilosu 1500 civari galiba öyle bisey dedi. Ona anormal demedi ama. Cok teşekkür ederim canım inşallah

Bana gecen 3 defa çekildi. Kâğıt koymayi unutmuş. Sonra ters koymuş. 3. De tutturdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…