2021 Aralık Anneleri

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Bana osteocare vermişti dr, magnezyum kalsiyum vs içeriyor. Kaç mg bilmiyorum yazmıyor ama günde 1 tane kullanıyorum. 36. haftada bırakacakmışım ki kasılmaları engellemesin. Demir ve diğer multivitamin için bişey demedi

Iste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonra

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Magvital 365 mg 1 doz benim sınırın biraz altındaydı 1 hafta oluyor baslayali, kan ilaciyla decavit var bana doktor doğum sonu diyor hatta bide ultra omega var günde 2 tane üstelik ne zaman birakicam dedim doğum olana kadar kullan dedi

Iste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonra
Benim bir ara erken doğum riskim olmuştu, nstde sancı 100ü vuruyor, Dr sancı hissediyor musun diyor, bende tık yok belki de bu yüzden hissetmedim diyorum

Benim bir ara erken doğum riskim olmuştu, nstde sancı 100ü vuruyor, Dr sancı hissediyor musun diyor, bende tık yok belki de bu yüzden hissetmedim diyorum
Bnce o kişiden kişiye değişiyor
Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış

Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış
Ayyy ne güzeeelll rabbim bize de nasip etsin kolayca doğum yapmayı

Ben dün tam nst deyken biraz gerilmistim doktor çok beklettigi için ara ara belime kasiklarima sinirden ağrı giriyodu ama nst temiz çıktı benim acı eşiğim çok mu düşük ki

Kesinlikle bünyeyle alakası var bence de. Geçen sefer kontrole gittiğimde bir kadın normal normal bekliyordu. İçeri girdi Dr telaşla hastanın 6 7 cm açılması var hemen doğumhaneye alın dedi. Nasıl o kadar normal durabiliyordu ben şok tabi

Ay masallah peki karninda hangi sekilde durdugunu hissediosun? Ben bnmkini merak ediorm dondu mu diye ama pozisyonunu cikaramiorum
Benim alt tarafta ince sızı gibi bişey hissedersem ve yürürken ayaktayken hafif ağrı olursa anlıyorum ki başını dayadı bizimki sağolsun taklalar atıyor sürekli, pozisyon almış dese bile güvenemem bu sıpaya, her an dönebilir diye

Bak ben takla attigini da anlamiyorum hic benimki karnimi sagdan sola esnetiyor kafasi asagida olamaz heralde bu durumda dimi ama dedgn gbi bazen de yururken agri yapiyor asagida sizi gibi. Ay bilemedim hemen cumartesi olsun ya

Aynn yapısal demek ki fırt diye çıkmıştır sancı çekende sağlam çekiyor

Bak ben takla attigini da anlamiyorum hic benimki karnimi sagdan sola esnetiyor kafasi asagida olamaz heralde bu durumda dimi ama dedgn gbi bazen de yururken agri yapiyor asagida sizi gibi. Ay bilemedim hemen cumartesi olsun ya
Bnm ki pin pon topu gibi karnım aşagı yukarı totosuyla yapıyor sanırım

Ayağını dizini falan dayıyor olabilir, ben de tam bilmiyorum malum tecrübesizlik. Normalde bu haftalarda yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyormuş. Ama bizim biraz suyumuz fazla, ondan mıdır nedir rahat rahat takılıyor beyefendi

Ay masallah peki karninda hangi sekilde durdugunu hissediosun? Ben bnmkini merak ediorm dondu mu diye ama pozisyonunu cikaramiorum
Valla ben ayakları sağ kaburgamda sanıyodum öyle hissediyodum ama sağ kaburgamda poposu varmış sol kaburgamın altında ayakları kafası da aşağıdaymış elleri de ağzında deli gibi vurduğu yer poposuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…