- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Benimde öyle ne zamandır, Kasiktaki kemikler mi açılıyor acaba? Doğuma hazırlanıyor vücudumuzMagnezyumu ikiye cikardim . Agri cok bisiklet binmisimde bacak aram agrimis gibiye döndü
İçim rahatladı bayağı ya böyle devam o zamanBence gayet iyi almis kiloyu
Bana osteocare vermişti dr, magnezyum kalsiyum vs içeriyor. Kaç mg bilmiyorum yazmıyor ama günde 1 tane kullanıyorum. 36. haftada bırakacakmışım ki kasılmaları engellemesin. Demir ve diğer multivitamin için bişey demediKizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Muhtemelen ondan ama cok agriyor ya degisik olduBenimde öyle ne zamandır, Kasiktaki kemikler mi açılıyor acaba? Doğuma hazırlanıyor vücudumuz
Iste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonraBana osteocare vermişti dr, magnezyum kalsiyum vs içeriyor. Kaç mg bilmiyorum yazmıyor ama günde 1 tane kullanıyorum. 36. haftada bırakacakmışım ki kasılmaları engellemesin. Demir ve diğer multivitamin için bişey demedi
Magvital 365 mg 1 doz benim sınırın biraz altındaydı 1 hafta oluyor baslayali, kan ilaciyla decavit var bana doktor doğum sonu diyor hatta bide ultra omega var günde 2 tane üstelik ne zaman birakicam dedim doğum olana kadar kullan dediKizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Benim bir ara erken doğum riskim olmuştu, nstde sancı 100ü vuruyor, Dr sancı hissediyor musun diyor, bende tık yokIste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonra
Hele gece yataktan kalkmak ayrı bı eziyet oluyoMuhtemelen ondan ama cok agriyor ya degisik oldu
Bnce o kişiden kişiye değişiyorBenim bir ara erken doğum riskim olmuştu, nstde sancı 100ü vuruyor, Dr sancı hissediyor musun diyor, bende tık yokbelki de bu yüzden hissetmedim diyorum
Ayyy ne güzeeelllBnce o kişiden kişiye değişiyor
Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış
Ben dün tam nst deyken biraz gerilmistim doktor çok beklettigi için ara ara belime kasiklarima sinirden ağrı giriyodu ama nst temiz çıktı benim acı eşiğim çok mu düşük kiBnce o kişiden kişiye değişiyor
Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış
Kesinlikle bünyeyle alakası var bence de. Geçen sefer kontrole gittiğimde bir kadın normal normal bekliyordu. İçeri girdi Dr telaşla hastanın 6 7 cm açılması var hemen doğumhaneye alın dedi. Nasıl o kadar normal durabiliyordu ben şok tabiBnce o kişiden kişiye değişiyor
Ay masallahBugün görüş günüüü32+0 2050 gr 43 cm beyefendi Doğum pozisyonuna gelmiş geçen geldiğimde kafası yukarıdaydı şimdi dönmüş
Benim alt tarafta ince sızı gibi bişey hissedersem ve yürürken ayaktayken hafif ağrı olursa anlıyorum ki başını dayadıAy masallahpeki karninda hangi sekilde durdugunu hissediosun? Ben bnmkini merak ediorm dondu mu diye ama pozisyonunu cikaramiorum
Bak ben takla attigini da anlamiyorum hicBenim alt tarafta ince sızı gibi bişey hissedersem ve yürürken ayaktayken hafif ağrı olursa anlıyorum ki başını dayadıbizimki sağolsun taklalar atıyor sürekli, pozisyon almış dese bile güvenemem bu sıpaya, her an dönebilir diye
Aynn yapısal demek ki fırt diye çıkmıştırKesinlikle bünyeyle alakası var bence de. Geçen sefer kontrole gittiğimde bir kadın normal normal bekliyordu. İçeri girdi Dr telaşla hastanın 6 7 cm açılması var hemen doğumhaneye alın dedi. Nasıl o kadar normal durabiliyordu ben şok tabi
Bnm ki pin pon topu gibi karnım aşagı yukarı totosuyla yapıyor sanırımBak ben takla attigini da anlamiyorum hicbenimki karnimi sagdan sola esnetiyor kafasi asagida olamaz heralde bu durumda dimi ama dedgn gbi bazen de yururken agri yapiyor asagida sizi gibi. Ay bilemedim hemen cumartesi olsun ya
Ayağını dizini falan dayıyor olabilir, ben de tam bilmiyorum malum tecrübesizlik. Normalde bu haftalarda yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyormuş. Ama bizim biraz suyumuz fazla, ondan mıdır nedir rahat rahat takılıyor beyefendiBak ben takla attigini da anlamiyorum hicbenimki karnimi sagdan sola esnetiyor kafasi asagida olamaz heralde bu durumda dimi ama dedgn gbi bazen de yururken agri yapiyor asagida sizi gibi. Ay bilemedim hemen cumartesi olsun ya
Valla ben ayakları sağ kaburgamda sanıyodum öyle hissediyodum ama sağ kaburgamda poposu varmış sol kaburgamın altında ayakları kafası da aşağıdaymış elleri de ağzındaAy masallahpeki karninda hangi sekilde durdugunu hissediosun? Ben bnmkini merak ediorm dondu mu diye ama pozisyonunu cikaramiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?