2021 Aralık Anneleri

Demir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Yangın Ayşe durumu bende de var Akşamları özellikle içim yanıyor dolaptan soğuk meyve yiyorum sürekli
Takviye konusunda da demire devam ederiz demişti sanırım ama multivitamini 36.haftada bırakacağız dedi

Ben yanginimizi demire bagliyorum esime sana da veriyim ic sorun cozulsun diyorum ama yok magnezyum kullaniyor musun

Tlc de bir program var hamile olduğumu bilmiyordum diye. Bir ara baya takmıştım bütün bölümleri izledim kadınlar hamile olduğunu bilmeden çat çat evde vs doğuruyor. Bazen diyorum öyle olsa kendi kendime rahatça doğursam evimde

Demir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye

Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhh
Ya ısı konusu kan ilacından mı Bnm eşimde donuyor sürekli peteği aç diyo bn de şort kısa kol
Ama bn normalde de böyleydim

Bence doğurup öyle çıkın inşallah doktorunuz çıkarmasın biraz daha sabredin
İnşallah ,bende öyle düşünüyorum nasıl hayrlsısı olacaksa öyle olur umarım hepimiz içinde tabiki

Çok geçmiş olsun kuzum dün akşamdan beri senin için girip bakıyordum gerçekten inşallah herşey çok güzel olacak

Ben yanginimizi demire bagliyorum esime sana da veriyim ic sorun cozulsun diyorum ama yok magnezyum kullaniyor musun
Magnezyumu hiç söylemedi bile doktorum benim de sormak aklıma gelmedi hiç kramp şikayetim yoktu çünkü. Şu sıralar biraz ayağıma giriyor bazen ama bu haftalardan sonra da daha kullanmamak gerek sanırım doğum için

Ya ısı konusu kan ilacından mı Bnm eşimde donuyor sürekli peteği aç diyo bn de şort kısa kol
Ama bn normalde de böyleydim
Evet evet kanimizi arttiriyor o da ates yapiyor iste. Kociskolarla harp cikacak yakinda bu yuzden
Sikayetin yoksa gerek de yok zaten icmeye.

Evet evet kanimizi arttiriyor o da ates yapiyor iste. Kociskolarla harp cikacak yakinda bu yuzden

Sikayetin yoksa gerek de yok zaten icmeye.
Amaninn dur ben akşam ona da içiriyim az ısınsınn garibim aynı odada uzun kol çorap terlik + polar tv battaniyesi ile oturuyor
Bn çorapsız terlik kısa kol şort sürekli didişiyor donuyorum diye

Şikayetin yoksa gerek yok Bnm ağrılarım çok vardı kalça bitti sırt başladı kramp derken çürüğe çıktım

Senin boyunda var benim 1. 63 boyum var kilo 97. Hiç öyle birşey demedi doktorum. Üstelik 2.kızımda 108 ile doğum yapmıştım
Her dr farklı ya bn spiral çıkarmaya gitmiştim dr dedi varisin çok var kan sulandırıcı kullandırırım hamile olursan kendi dr sordum gerek yok dedi aynı hastanedeler bide

Az daha doğurmasak adamların vay haline

Hamilelik takviminde 36. haftada görünüyorsun. Hatalı mı girmiştin? Yani 34 ü yeni mi bitirdin aslında?

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Magnezyum günde 1 (200 mg), ekstra geçmeyen bir sancım olursa 2 içiyorum.

Demir günde 1 (100 mg), hep aynı.

Doğumdan sonra da bir süre kullanmaya devam edeceğiz diye biliyorum. Asıl lohusalıkta daha fazla ihtiyacımız olabiliyormuş hatta.

Az daha doğurmasak adamların vay haline
Evet ya yazın bile suyu oda sıcaklığında içerim ben şimdi buzlu portakal suyu falan içiyorum
Bir de hiç öyle triplerim olmazdı ama az önce gebeliğim boyunca 2. defa aşerdim galiba
Ne olduğunu söylemeyeyim ama nefes almadan yedim sanki çok susamış da su içmiş gibi rahatladım
Bi kere de 3. Ayda öyle patates aşermiştim avuçla yemiştim tam fakir aşermesi millet kışın ortasında kocasına karpuz buldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…