Kansızlıktan sebep baş ağrıö vardıBas agrisini gecirdigini bilmiyodum
Yangın Ayşe durumu bende de varDemir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Hayır ben bir de özele gidiyorum devlete gitsem doğurmayacağım bu çocuğu diyip içimde tutarım herhaldeDevlet hastanesinde nst kabus gibi zaten
Aklın varsa girmeyeceksin oraya
Ben de bi ker emecbur girdim de korku tüneli gibiydi
Ben yanginimizi demire bagliyorum esime sana da veriyim ic sorun cozulsun diyorum ama yokYangın Ayşe durumu bende de varAkşamları özellikle içim yanıyor dolaptan soğuk meyve yiyorum sürekli
Takviye konusunda da demire devam ederiz demişti sanırım ama multivitamini 36.haftada bırakacağız dedi
Ya ısı konusu kan ilacından mı Bnm eşimde donuyor sürekli peteği aç diyo bn de şort kısa kolDemir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhh
İnşallah ,bende öyle düşünüyorum nasıl hayrlsısı olacaksa öyle olur umarımBence doğurup öyle çıkın inşallah doktorunuz çıkarmasın biraz daha sabredin
Senin boyunda var benim 1. 63 boyum var kilo 97. Hiç öyle birşey demedi doktorum. Üstelik 2.kızımda 108 ile doğum yapmıştım100 kiloyum boyum 180
Çok geçmiş olsun kuzum dün akşamdan beri senin için girip bakıyordum gerçekten inşallah herşey çok güzel olacakBeni çıkardılar kızlar çok şükür. Nst normal çıktı. Kahverengi akıntı normal şu aşamada, farklı bi durum olursa gel dedi. Ağırlık kaldırma, dinlen, bol su iç dedi. Insallah tekrar gitmeme gerek kalmaz.
Magnezyumu hiç söylemedi bile doktorum benim de sormak aklıma gelmedi hiç kramp şikayetim yoktu çünkü. Şu sıralar biraz ayağıma giriyor bazen ama bu haftalardan sonra da daha kullanmamak gerek sanırım doğum içinBen yanginimizi demire bagliyorum esime sana da veriyim ic sorun cozulsun diyorum ama yokmagnezyum kullaniyor musun
Evet evet kanimizi arttiriyor o da ates yapiyor iste. Kociskolarla harp cikacak yakinda bu yuzdenYa ısı konusu kan ilacından mı Bnm eşimde donuyor sürekli peteği aç diyo bn de şort kısa kol
Ama bn normalde de böyleydim
Sikayetin yoksa gerek de yok zaten icmeye.Magnezyumu hiç söylemedi bile doktorum benim de sormak aklıma gelmedi hiç kramp şikayetim yoktu çünkü. Şu sıralar biraz ayağıma giriyor bazen ama bu haftalardan sonra da daha kullanmamak gerek sanırım doğum için
Amaninn dur ben akşam ona da içiriyim az ısınsınn garibimEvet evet kanimizi arttiriyor o da ates yapiyor iste. Kociskolarla harp cikacak yakinda bu yuzden
Sikayetin yoksa gerek de yok zaten icmeye.
Şikayetin yoksa gerek yok Bnm ağrılarım çok vardı kalça bitti sırt başladı kramp derken çürüğe çıktımMagnezyumu hiç söylemedi bile doktorum benim de sormak aklıma gelmedi hiç kramp şikayetim yoktu çünkü. Şu sıralar biraz ayağıma giriyor bazen ama bu haftalardan sonra da daha kullanmamak gerek sanırım doğum için
Her dr farklı ya bn spiral çıkarmaya gitmiştim dr dedi varisin çok var kan sulandırıcı kullandırırım hamile olursan kendi dr sordum gerek yok dediSenin boyunda var benim 1. 63 boyum var kilo 97. Hiç öyle birşey demedi doktorum. Üstelik 2.kızımda 108 ile doğum yapmıştım
Az daha doğurmasak adamların vay halineYangın Ayşe durumu bende de varAkşamları özellikle içim yanıyor dolaptan soğuk meyve yiyorum sürekli
Takviye konusunda da demire devam ederiz demişti sanırım ama multivitamini 36.haftada bırakacağız dedi
Hamilelik takviminde 36. haftada görünüyorsun. Hatalı mı girmiştin? Yani 34 ü yeni mi bitirdin aslında?Hastanedeyim hala yatış devam . Geçenlerde kasılmam aşırı arttı 34. Haftadym diye durdurdular 3. Doz ciğer geliştirici yapıldı. Dünden beri kasılmalar yine sıklaştı dr baktı artık doğum olursa durdurmicaz bebek rahat değildir gelmek istyordur dedi 34. Haftayı geçtik dedi. Bekliyorum bakalım ne olcaksizlerde ne var ne yok keyifler nasıl
Günde 2 osteocare kullanıyorumIste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonra
Magnezyum günde 1 (200 mg), ekstra geçmeyen bir sancım olursa 2 içiyorum.Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Evet ya yazın bile suyu oda sıcaklığında içerim ben şimdi buzlu portakal suyu falan içiyorumAz daha doğurmasak adamların vay haline
Sezeryana farketmez kasilmasaa da olur da normal icin sorunIste ben de oyle dusundum o yuzden sordum. Randevum ctesi ben de bi sorayim. Kasilmalari engellemem icin magnezyum iciyoruz doguramicaz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?