İnşallah kuzum inşallah hepimiz aynı şekildeİnşallah tez vakitte zaman geçer sağlıkla dinlenirsin canım
ALLAH yardimcin olsun cok zor ben evde bile yoruluyorum kasilma gibi hissediyrm birsey yapmadigim halde pek. Yillik iznin falan varmi kullanilirmiki ya da evden çalışma durumuCok sıkıntılıyım 24 Kasım'da ayrilacam ama gücüm kalmadı resmen şirkette gören diyor ne işin var bu halde karnın burnunda ki gerçekten iyi değilim psikolojik olarak çöktüm ,evden hamilelere ve kronik rahatsızlığı olanlara öncelik tanışmışlardi öyle pc başında mesaimi tamamlayıp bitiriyordum herşey bütün masraf bize dahil idi ama evde idim uzanıyordum o şekilde yapabiliyordum belimdeki amelîyattan ötürü. Ama şuan 3 gündür sirketteyim ve çok kalabalıken az 400 kişi filan var 8.5 saat boyunca ,benim gibi yine hamileler var onlarda başladı ama.erken aylardan bu kadar benim gibi haftası büyük olan yok , üst yöneticiler vs devreye girdi bel fıtığı ameliyatı ve 34 haftalık hamile diye ,dilekçe de yazdım kabul edilmedi bakanlık tarafından.
Kagitta yazan fl yi 7yle carpin o boy
Magnezyum kullanmıyorum ben demir ve vitaminleri doğumdan sonrada bir ay kullanicaz sanırımKizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Aneee demir ilacindan mi o bende sürekli terliyorum çok sıcak diyorum dışarda insanlar montla geziyor ben ince hırka giyinsem yanıyorum evde terliksiz asla gezemezdim ayaklarımà çorap bile giymek istemiyorum menopozlu gibi oldumDemir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhh
Bende aynı durumdayım ama Son iki hafta kaldı sıkıyorum dişimi üstelik yarım gün gidiyorum iseKızlar aranızda 37 .ye dek çalışanlar devam ediyor mu ? Ben çok perişan haldeyim ayaklarım ve vücudum çok agiriyor ve şişkin halde ilkkez ödem olduğunu görüyorum , sandalyede oturmaktan popomun kemiği ağırıyor.
Ben 37 ye kadar calisacagim. Zorla kalkiyorum yataktan. 3 hafta kaldı sık disini diye diye gidiyorum. İşim rahat olmasa cekilecek gibi degil. 32 hafta da izin hakediyor hamilelik bence ama malesef sartlar.Kızlar aranızda 37 .ye dek çalışanlar devam ediyor mu ? Ben çok perişan haldeyim ayaklarım ve vücudum çok agiriyor ve şişkin halde ilkkez ödem olduğunu görüyorum , sandalyede oturmaktan popomun kemiği ağırıyor.
HosgeldinDöndüm ben. Benden önce doğuran yok di mi? Çat diye çatlarım bak.
Ayy 30 gun kalmis doguma seninDöndüm ben. Benden önce doğuran yok di mi? Çat diye çatlarım bak.
Susar mısın daha erken doğurucam ben.Ayy 30 gun kalmis doguma senin
Haha yayildikca yayildi icerde keyfi yerindeSusar mısın daha erken doğurucam ben.
Zaten bu kız benim derimi oyup çıkacak göbeemden.
son 15 gün mü diyelim o zamanSusar mısın daha erken doğurucam ben.
Zaten bu kız benim derimi oyup çıkacak göbeemden.
Allahını seversen başka konulara bişey yazma 1 ay sık dişiniDöndüm ben. Benden önce doğuran yok di mi? Çat diye çatlarım bak.
Ya var ya bence sıkıştı kaldı iyice. Koy kızım diyom kafayı aşağı daha da rahat edersin. Yok hala yan bence.Haha yayildikca yayildi icerde keyfi yerinde
Yani benim için yeterli.son 15 gün mü diyelim o zaman
Allah razı olsun kuzum evden devam ediyordum işte kaldirdilar sagolsunlar bakanlık öyle istemiş her yer açılmış bize de bişey olmazmış vs vs . Yıllık iznimden 9 günüm kaldı onlari da alicam son 9 gün ama 1 gün bile fark ediyor gerçekten . Allah yardımcımız olsunALLAH yardimcin olsun cok zor ben evde bile yoruluyorum kasilma gibi hissediyrm birsey yapmadigim halde pek. Yillik iznin falan varmi kullanilirmiki ya da evden çalışma durumu
Durdurulamıyorum.Allahını seversen başka konulara bişey yazma 1 ay sık dişini
Aynen şuanda 32 .haftada ayrilanlari daha iyi anlıyorum çünkü gerçekten bu haftalarr daha zormuş . 34 -37 zor gerçekten aslında değiştirmeleri lazım analık izninin geçerlilik süresi uzaması lazım ama işlerine göre ..Ben 37 ye kadar calisacagim. Zorla kalkiyorum yataktan. 3 hafta kaldı sık disini diye diye gidiyorum. İşim rahat olmasa cekilecek gibi degil. 32 hafta da izin hakediyor hamilelik bence ama malesef sartlar.
Bende de aşerme kültürü yok hiç. Canım çeker bişey görünce 5 dakika sonra unuturum. Eşim bana demeden alırsa anca öyle yerim yoksa aldırmam unuturum simdi derimAl bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedimruhumuz fakir yavrum karpuz demişken
Ay bn oğlanda karpuzdan tiksinmiştim 10 yıl olacak hala doğru düzgün yiyemem
Ya oracıkta dpğsaydı da isimsiz kalıp koyuverseydik çocuğumaValla 2 saat önce aklımdan geçti ismi beğenmedin hastaneye gittin beğenseydin olmazdı dicektim vazcaydımbiraz gülersin diye
Eşime dedim düşünün o bile istemediBen karar verdin sandim züfer e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?