2021 Aralık Anneleri

ALLAH yardimcin olsun cok zor ben evde bile yoruluyorum kasilma gibi hissediyrm birsey yapmadigim halde pek. Yillik iznin falan varmi kullanilirmiki ya da evden çalışma durumu

Kagitta yazan fl yi 7yle carpin o boy
heraeferinde de kagit vermiyir ki pek cimri sorunca sağolsun doktorum söylüyor
Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Magnezyum kullanmıyorum ben demir ve vitaminleri doğumdan sonrada bir ay kullanicaz sanırım
Demir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye

Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhh
Aneee demir ilacindan mi o bende sürekli terliyorum çok sıcak diyorum dışarda insanlar montla geziyor ben ince hırka giyinsem yanıyorum evde terliksiz asla gezemezdim ayaklarımà çorap bile giymek istemiyorum menopozlu gibi oldum

18 Kilo aldım ben Allâh affetsin
Bende aynı durumdayım ama Son iki hafta kaldı sıkıyorum dişimi üstelik yarım gün gidiyorum ise

Ben 37 ye kadar calisacagim. Zorla kalkiyorum yataktan. 3 hafta kaldı sık disini diye diye gidiyorum. İşim rahat olmasa cekilecek gibi degil. 32 hafta da izin hakediyor hamilelik bence ama malesef sartlar.

ALLAH yardimcin olsun cok zor ben evde bile yoruluyorum kasilma gibi hissediyrm birsey yapmadigim halde pek. Yillik iznin falan varmi kullanilirmiki ya da evden çalışma durumu
Allah razı olsun kuzum evden devam ediyordum işte kaldirdilar sagolsunlar bakanlık öyle istemiş her yer açılmış bize de bişey olmazmış vs vs . Yıllık iznimden 9 günüm kaldı onlari da alicam son 9 gün ama 1 gün bile fark ediyor gerçekten . Allah yardımcımız olsun

Ben 37 ye kadar calisacagim. Zorla kalkiyorum yataktan. 3 hafta kaldı sık disini diye diye gidiyorum. İşim rahat olmasa cekilecek gibi degil. 32 hafta da izin hakediyor hamilelik bence ama malesef sartlar.
Aynen şuanda 32 .haftada ayrilanlari daha iyi anlıyorum çünkü gerçekten bu haftalarr daha zormuş . 34 -37 zor gerçekten aslında değiştirmeleri lazım analık izninin geçerlilik süresi uzaması lazım ama işlerine göre ..

Al bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedim ruhumuz fakir yavrum karpuz demişken
Ay bn oğlanda karpuzdan tiksinmiştim 10 yıl olacak hala doğru düzgün yiyemem
Bende de aşerme kültürü yok hiç. Canım çeker bişey görünce 5 dakika sonra unuturum. Eşim bana demeden alırsa anca öyle yerim yoksa aldırmam unuturum simdi derim Eller gibi gece yarısı aratamadım son hakkım da geçti aha da

merve hoş geldin ya. Seninle derdi olan birileri var anladığım kadarıyla. Çünkü diğer sayfalara yazdıklarına bakıyorum da küfür, hakaret falan yok. Daha niye banlıyor millet seni? Ya da ben bu işi bilmiyorum sanırım. Elle tutulur bir sebep yokken, sırf birileri seninle aynı görüşe sahip olamadı diye seni şikayet edebiliyorlar mı? Yoksa sen özelden mi birine küfrettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…