- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Yerim o popoyuValla ben ayakları sağ kaburgamda sanıyodum öyle hissediyodum ama sağ kaburgamda poposu varmış sol kaburgamın altında ayakları kafası da aşağıdaymış elleri de ağzındadeli gibi vurduğu yer poposuymuş
Poposunun denk geldigi kisim cok sertValla ben ayakları sağ kaburgamda sanıyodum öyle hissediyodum ama sağ kaburgamda poposu varmış sol kaburgamın altında ayakları kafası da aşağıdaymış elleri de ağzındadeli gibi vurduğu yer poposuymuş
Hareketi gordugun yerde poposu mu varmis yani? Popoyla twerk mu yapiyor bu bebeValla ben ayakları sağ kaburgamda sanıyodum öyle hissediyodum ama sağ kaburgamda poposu varmış sol kaburgamın altında ayakları kafası da aşağıdaymış elleri de ağzındadeli gibi vurduğu yer poposuymuş
250 mg yazıyorKizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Ay en büyük korkumBnce o kişiden kişiye değişiyor
Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış
Benimki 140 mg elementel mg oranı. 1 içiyordum son şiddetli bacak ağrısından sonra 2ye çıkardım birkaç gündür. Doguma kadar kullanılacak bunlar diye biliyorum.Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Poposunun denk geldigi kisim cok sert
En çok hareket ayağının olduğu yerdeymiş bazen böyle dışarı çıkıyodu resmen ben eli sanıyordum el ele tutuştuk diyordumHareketi gordugun yerde poposu mu varmis yani? Popoyla twerk mu yapiyor bu bebeen cok hareketi nerde hissediodun
Olabilir ee bi de stres sinir eklenince olmaz mı yüksek olanda bile bnceBen dün tam nst deyken biraz gerilmistim doktor çok beklettigi için ara ara belime kasiklarima sinirden ağrı giriyodu ama nst temiz çıktı benim acı eşiğim çok mu düşük ki
Ben hamileligimin başından beri kortizon kullanıyorum halen devam 15 kilo aldımAh o ilaclarla cok normal ama ben alerji sebebiyle kortizon kullandigim sene 5 kilo almistm ve sadece tek bir igne yemistm
Bazıları abartıyor dr bile söylüyor hiç korkmaBu arada nstye girdim nst odasının içinden doğumhaneye geçiliyordu, biri doğuruyordu öyle bağırıyordu ki çok korktumNormal doğurmak istiyorum ama o kadar bağırmaya ödüm patladı
Devlet hastanesinde nst kabus gibi zatenBu arada nstye girdim nst odasının içinden doğumhaneye geçiliyordu, biri doğuruyordu öyle bağırıyordu ki çok korktumNormal doğurmak istiyorum ama o kadar bağırmaya ödüm patladı
Demir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye250 mg yazıyor
Tek doz akşam alıyorum
Magnezyum diasporal adı
Demie hapımı hiç bırakaaım yok
Kanım düşükken çok zordu hayat
Onunla düzeldi valla
Ay en büyük korkum
1 saate hastaneye yetişemiyorum ben
Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhhBen hamileligimin başından beri kortizon kullanıyorum halen devam 15 kilo aldım
Aa o onunla mı ilgiliydiDemir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Benim de bazen yumurta buyuklugunde cikario biseyini sag yanimdan o ayagi o zamanEn çok hareket ayağının olduğu yerdeymiş bazen böyle dışarı çıkıyodu resmen ben eli sanıyordum el ele tutuştuk diyordumayağıymış o bi de top gibi dışarı çıkıyordu karnım yamuluyordu kafası sanıyordum ama o da ayaklarıymış hareket ederken en çok acıttığı yer poposuymuş
Sen niye birakasim yok dedin kiAa o onunla mı ilgiliydi
Ben de yine yangınlar yine ben modundayım evde hep
Kansızdım bayağı ve sürekli başım ağrıyorduSen niye birakasim yok dedin ki
Bence doğurup öyle çıkın inşallah doktorunuz çıkarmasın biraz daha sabredinÖzledi annesini ondanya bu şekilde eve gitmeye de korkyrum ya yolda doğurursam diye hem kalasım var hem gidesim. kendi ilimde özel yok farklı bi ile gelyrum 45 dk fln sürüyor yol korkuyor beni. İyi olun hep
Bendee gerçekten de korku tüneli gibiydi bir yandan doğuranlar diğer yandan eşlerin içeriye alınmaması, hemşirelerin sert tavırları, bana şimdi ne yapacaklar korkusu ayh bidaha gitmedimDevlet hastanesinde nst kabus gibi zaten
Aklın varsa girmeyeceksin oraya
Ben de bi ker emecbur girdim de korku tüneli gibiydi
Bas agrisini gecirdigini bilmiyodumKansızdım bayağı ve sürekli başım ağrıyordu
Düzelttiği için çok mutlı bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?