2021 Aralık Anneleri

Hareketi gordugun yerde poposu mu varmis yani? Popoyla twerk mu yapiyor bu bebe en cok hareketi nerde hissediodun

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
250 mg yazıyor
Tek doz akşam alıyorum
Magnezyum diasporal adı
Demie hapımı hiç bırakaaım yok
Kanım düşükken çok zordu hayat
Onunla düzeldi valla
Bnce o kişiden kişiye değişiyor
Bnm arkadaşın kardeşi 4 cm açıklıkla dr gitmişti dr demiş hiç mi bişi hissetmedin yoo diyor 1 saat içinde doğurmuş çıkmış
Ay en büyük korkum
1 saate hastaneye yetişemiyorum ben

Kizlar ictiginiz magnezyum kac mg ve gunde kac tane iciyorsunuz?
Bide biz bu demir hapi ve magnezyumu ne zaman birakicaz?
Benimki 140 mg elementel mg oranı. 1 içiyordum son şiddetli bacak ağrısından sonra 2ye çıkardım birkaç gündür. Doguma kadar kullanılacak bunlar diye biliyorum.

Poposunun denk geldigi kisim cok sert

Hareketi gordugun yerde poposu mu varmis yani? Popoyla twerk mu yapiyor bu bebe en cok hareketi nerde hissediodun
En çok hareket ayağının olduğu yerdeymiş bazen böyle dışarı çıkıyodu resmen ben eli sanıyordum el ele tutuştuk diyordum ayağıymış o bi de top gibi dışarı çıkıyordu karnım yamuluyordu kafası sanıyordum ama o da ayaklarıymış hareket ederken en çok acıttığı yer poposuymuş

Ben dün tam nst deyken biraz gerilmistim doktor çok beklettigi için ara ara belime kasiklarima sinirden ağrı giriyodu ama nst temiz çıktı benim acı eşiğim çok mu düşük ki
Olabilir ee bi de stres sinir eklenince olmaz mı yüksek olanda bile bnce

Bu arada nstye girdim nst odasının içinden doğumhaneye geçiliyordu, biri doğuruyordu öyle bağırıyordu ki çok korktum Normal doğurmak istiyorum ama o kadar bağırmaya ödüm patladı
Bazıları abartıyor dr bile söylüyor hiç korkma

Bu arada nstye girdim nst odasının içinden doğumhaneye geçiliyordu, biri doğuruyordu öyle bağırıyordu ki çok korktum Normal doğurmak istiyorum ama o kadar bağırmaya ödüm patladı
Devlet hastanesinde nst kabus gibi zaten
Aklın varsa girmeyeceksin oraya
Ben de bi ker emecbur girdim de korku tüneli gibiydi

Demir hapini ictigimden beri esimle evin isisi hakkinda didisiyoruz ben kolsuz bluzle yaniyorum diye geziyorum o usuyorum diye
Ben hamileligimin başından beri kortizon kullanıyorum halen devam 15 kilo aldım
Kortizona ragmen 15 kg cok cok iyi masallahhh

Benim de bazen yumurta buyuklugunde cikario biseyini sag yanimdan o ayagi o zaman ay totikom benim ya bide totosunu cikario yani bence toto o, basi o kadar buyuk olamaz
Aa o onunla mı ilgiliydi
Ben de yine yangınlar yine ben modundayım evde hep
Sen niye birakasim yok dedin ki

Özledi annesini ondan ya bu şekilde eve gitmeye de korkyrum ya yolda doğurursam diye hem kalasım var hem gidesim. kendi ilimde özel yok farklı bi ile gelyrum 45 dk fln sürüyor yol korkuyor beni. İyi olun hep
Bence doğurup öyle çıkın inşallah doktorunuz çıkarmasın biraz daha sabredin

Devlet hastanesinde nst kabus gibi zaten
Aklın varsa girmeyeceksin oraya
Ben de bi ker emecbur girdim de korku tüneli gibiydi
Bendee gerçekten de korku tüneli gibiydi bir yandan doğuranlar diğer yandan eşlerin içeriye alınmaması, hemşirelerin sert tavırları, bana şimdi ne yapacaklar korkusu ayh bidaha gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…