- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Yangini olan bizim eve gelsin buz gibiAa o onunla mı ilgiliydi
Ben de yine yangınlar yine ben modundayım evde hep
Oy çok hoşuma gitti yorumunUmay hiç kaba değil çokta güzel hatta çok güzel düşünmüşsün bence
oglum tek isimdi kiza da tek koyarim heraldeUmay bence de güzel. Vera da çift isim düşünenler için yanına eklemeye güzel bence.
Al bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedimEvet ya yazın bile suyu oda sıcaklığında içerim ben şimdi buzlu portakal suyu falan içiyorum
Bir de hiç öyle triplerim olmazdı ama az önce gebeliğim boyunca 2. defa aşerdim galiba
Ne olduğunu söylemeyeyim ama nefes almadan yedim sanki çok susamış da su içmiş gibi rahatladım
Bi kere de 3. Ayda öyle patates aşermiştim avuçla yemiştim tam fakir aşermesi millet kışın ortasında kocasına karpuz buldurur
Bnce Umay daha kibar kulağa da hoş geliyorOy çok hoşuma gitti yorumunPeki sence Umay mi Aylin mi.. İkisi de benim fikrim, bide diyorum ki surda 4 hafta kaldı küçük hediyelik yaptiriyim ama isim olmadigi icin yaptiramadim oyuzden bi esimin istedigi defne ismini bide kendi karar verdiğim ismi kağıtlara yazalım 2bucuk yasinda oğlumuz var ona cektirsek kagitlardan birini Umay ve Aylin arasında kaldim bu durumda da
Canımsın ❤ inşallah hepimiz için bebişlerimiz için herşey güzel olur çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun kuzum dün akşamdan beri senin için girip bakıyordum gerçekten inşallah herşey çok güzel olacak
Ben bulamadım ki dahaoglum tek isimdi kiza da tek koyarim heraldeSiz ne koycaksiniz
Bence umay canimOy çok hoşuma gitti yorumunPeki sence Umay mi Aylin mi.. İkisi de benim fikrim, bide diyorum ki surda 4 hafta kaldı küçük hediyelik yaptiriyim ama isim olmadigi icin yaptiramadim oyuzden bi esimin istedigi defne ismini bide kendi karar verdiğim ismi kağıtlara yazalım 2bucuk yasinda oğlumuz var ona cektirsek kagitlardan birini Umay ve Aylin arasında kaldim bu durumda da
Ben karar verdin sandim züfer eBen bulamadım ki dahaDün mevzuu geçti burda hatta en son Züfer'de kalmıştık
Valla 2 saat önce aklımdan geçti ismi beğenmedin hastaneye gittin beğenseydin olmazdı dicektim vazcaydımBen bulamadım ki dahaDün mevzuu geçti burda hatta en son Züfer'de kalmıştık
Ödemler çok normal bu haftalardaKızlar aranızda 37 .ye dek çalışanlar devam ediyor mu ? Ben çok perişan haldeyim ayaklarım ve vücudum çok agiriyor ve şişkin halde ilkkez ödem olduğunu görüyorum , sandalyede oturmaktan popomun kemiği ağırıyor.
Cok sıkıntılıyım 24 Kasım'da ayrilacam ama gücüm kalmadı resmen şirkette gören diyor ne işin var bu halde karnın burnunda ki gerçekten iyi değilim psikolojik olarak çöktüm ,evden hamilelere ve kronik rahatsızlığı olanlara öncelik tanışmışlardi öyle pc başında mesaimi tamamlayıp bitiriyordum herşey bütün masraf bize dahil idi ama evde idim uzanıyordum o şekilde yapabiliyordum belimdeki amelîyattan ötürü. Ama şuan 3 gündür sirketteyim ve çok kalabalıkÖdemler çok normal bu haftalardaama işte yapacak bişi de yok Allah güç versin
Sen çalışmaya devam ediyo musun ?Ödemler çok normal bu haftalardaama işte yapacak bişi de yok Allah güç versin
Bn çalışan gözüküp evde duranımSen çalışmaya devam ediyo musun ?
Çok güzel iyi ki öyle . Yapamadılar ki 37 ye dek devam ediyim evde sonra zaten izinliyim emsal teşkil ediyomus vs saçma sapan ki sağlık bakanlığı bünyesinde ama sağlığı düşünen ,covid 19 virüs kapsamında hamile ,engelli ve kronikler .Bn çalışan olarak gözüken evde duranım
Evet gebelere özel durum olmuyor muÇok güzel iyi ki öyle . Yapamadılar ki 37 ye dek devam ediyim evde sonra zaten izinliyim emsal teşkil ediyomus vs saçma sapan ki sağlık bakanlığı bünyesinde ama sağlığı düşünen ,covid 19 virüs kapsamında hamile ,engelli ve kronikler .
Bende defneye yakinimevet ceylin hos ama anlamini duymuştum. biz iste ya aylin ya defne koyariz bu gidislesiz ne koycaksiniz
Yok kuzum yok sağlık bakanlığıyla ilgili erre umurlarinda değil Allah iyi etsin . Her yer açılmış bize özel bişey yokmuş ne aşı umurlarinda ne bişey neyseEvet gebelere özel durum olmuyor mu
İşlerşne gelene
Evet gebelere özel durum olmuyor mu
İşlerşne gelene
İnşallah tez vakitte zaman geçer sağlıkla dinlenirsin canımYok kuzum yok sağlık bakanlığıyla ilgili erre umurlarinda değil Allah iyi etsin . Her yer açılmış bize özel bişey yokmuş ne aşı umurlarinda ne bişey neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?