2021 Aralık Anneleri

Umay hiç kaba değil çokta güzel hatta çok güzel düşünmüşsün bence
Oy çok hoşuma gitti yorumun Peki sence Umay mi Aylin mi.. İkisi de benim fikrim, bide diyorum ki surda 4 hafta kaldı küçük hediyelik yaptiriyim ama isim olmadigi icin yaptiramadim oyuzden bi esimin istedigi defne ismini bide kendi karar verdiğim ismi kağıtlara yazalım 2bucuk yasinda oğlumuz var ona cektirsek kagitlardan birini Umay ve Aylin arasında kaldim bu durumda da

Al bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedim ruhumuz fakir yavrum karpuz demişken
Ay bn oğlanda karpuzdan tiksinmiştim 10 yıl olacak hala doğru düzgün yiyemem

Bnce Umay daha kibar kulağa da hoş geliyor

Bence umay canim

Ödemler çok normal bu haftalarda ama işte yapacak bişi de yok Allah güç versin

Ödemler çok normal bu haftalarda ama işte yapacak bişi de yok Allah güç versin
Cok sıkıntılıyım 24 Kasım'da ayrilacam ama gücüm kalmadı resmen şirkette gören diyor ne işin var bu halde karnın burnunda ki gerçekten iyi değilim psikolojik olarak çöktüm ,evden hamilelere ve kronik rahatsızlığı olanlara öncelik tanışmışlardi öyle pc başında mesaimi tamamlayıp bitiriyordum herşey bütün masraf bize dahil idi ama evde idim uzanıyordum o şekilde yapabiliyordum belimdeki amelîyattan ötürü. Ama şuan 3 gündür sirketteyim ve çok kalabalık en az 400 kişi filan var 8.5 saat boyunca ,benim gibi yine hamileler var onlarda başladı ama.erken aylardan bu kadar benim gibi haftası büyük olan yok , üst yöneticiler vs devreye girdi bel fıtığı ameliyatı ve 34 haftalık hamile diye ,dilekçe de yazdım kabul edilmedi bakanlık tarafından.

Evet gebelere özel durum olmuyor mu
İşlerşne gelene

Yok kuzum yok sağlık bakanlığıyla ilgili erre umurlarinda değil Allah iyi etsin . Her yer açılmış bize özel bişey yokmuş ne aşı umurlarinda ne bişey neyse
İnşallah tez vakitte zaman geçer sağlıkla dinlenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…