2021 Aralık Anneleri

Asla küfür etmem Bi yerde minik bi polemik var onu yakalayamamışsın Herkesle dişikliğim olduğu için evet totomda bekleyenim çok. Anında uçarım.

Cok merak ettim neymis saglikli mutlu etmeyen bileyim de yemim

Çalışmak dışında seçeneğin yok galiba dimi canım? Insallah kolaylaşır bundan sonra da göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman

Al bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedim ruhumuz fakir yavrum karpuz demişken
Ay bn oğlanda karpuzdan tiksinmiştim 10 yıl olacak hala doğru düzgün yiyemem

Ben kendimi bildim bileli aşeren bir insanım, hamileyken de durum aynıydı ne görsem canım çeker çok sümdüksün diyor annem. Yiyene kadar da unutmam o canımın çektiği şeyi. Özel bir yiyecek değil ama gördüğümü canım istiyor.

Normalde ben de seviyorum
Ama bu akşam canım çok sağlıksız şişmanlatan şeyler çekmişti

Perşembe doktor randevum var
O yaklaşınca kilomu tutmaya çalışıyorum
Birazdan ağlayarak uyurum artık
Ye gitsin yaa battı balık yan gider benimde kontrol yarın iki haftada bir Kilo aldım bende ama artık kontrol edemiyorum kendimi yiyorum yiyorum doymuyorum sanki yiyince de pişman oluyorum cikmazlardayim

Ben de dün pırasa yedim ama mutlu oldum. Onu seni mutlu edecek şekilde ye haşlayıp koyma önüne
Aslında seviyorum ben brokoliyi
Sadece bu akşam doğru akşam değildi
Hormonlar diyorlar ya o hormonlar beni son au buldu galiba
Eşim o kadar dedi alayım bi şeyler diye yok dedim
Şimdi aç ve mutsuz olduğum için çok çatasım var kendiaine

Ye gitsin yaa battı balık yan gider benimde kontrol yarın iki haftada bir Kilo aldım bende ama artık kontrol edemiyorum kendimi yiyorum yiyorum doymuyorum sanki yiyince de pişman oluyorum cikmazlardayim
Ben bu son 3 haftada 3 kilo aldım
Her haftaya birer kilo
Toplamda 14 oldu sanırım
Bu hızla 4 kilo daha alırım 18le kapanış

Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diye ciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin

Neden ısrar etmedin diye çatabilirsin ben az önce ona benzer bişey yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…