Az kalsın ben doguruyordum bugün deDöndüm ben. Benden önce doğuran yok di mi? Çat diye çatlarım bak.
Asla küfür etmemmerve hoş geldin ya. Seninle derdi olan birileri var anladığım kadarıyla. Çünkü diğer sayfalara yazdıklarına bakıyorum da küfür, hakaret falan yok. Daha niye banlıyor millet seni? Ya da ben bu işi bilmiyorum sanırım. Elle tutulur bir sebep yokken, sırf birileri seninle aynı görüşe sahip olamadı diye seni şikayet edebiliyorlar mı? Yoksa sen özelden mi birine küfrettin?
Ooo sen hele dur ya. Sen daha çok tutcan içerde.Az kalsın ben doguruyordum bugün de
Cok merak ettim neymis saglikli mutlu etmeyen bileyim de yemimBen tüm hamileliğimi bu aon ayda yaşıyorum sanırım
Şu an çok saçma bi şımarıklık içindeyim
Mutsuzluktan midem bulanıyor
Niye mutsuzum peki?
Sağlıklı ama mutlu etmeyen şeyler yedim bu akşam
Bence artık dayaklığım
BrokoliCok merak ettim neymis saglikli mutlu etmeyen bileyim de yemim
Çalışmak dışında seçeneğin yok galiba dimi canım? Insallah kolaylaşır bundan sonra da göz açıp kapayıncaya kadar geçer zamanKızlar aranızda 37 .ye dek çalışanlar devam ediyor mu ? Ben çok perişan haldeyim ayaklarım ve vücudum çok agiriyor ve şişkin halde ilkkez ödem olduğunu görüyorum , sandalyede oturmaktan popomun kemiği ağırıyor.
Iyimis ben de puskevit yedimBrokoli
Iyimis ben de puskevit yedim
Ay inşallah canım ya tutmam lazım zatenOoo sen hele dur ya. Sen daha çok tutcan içerde.
Bence de bir gunde almazsin secseydin keskebenim bambaşka hayallerim vardı yemek konusunda
ama gece gece kilo almayayım dedim
Keşke mutlu ve şişman olmayı seçseydim
Ben de dün pırasa yedim ama mutlu oldum. Onu seni mutlu edecek şekilde ye haşlayıp koyma önüneBrokoli
Normalde ben de seviyorumtahmin etmiştim (bayılırım ben yaaa )
Perşembe doktor randevum varBence de bir gunde almazsin secseydin keske
Al bnden de 2 gebelik ilk defa geçen bişey cnm çekti onu bile aldırmadım en son al dedimruhumuz fakir yavrum karpuz demişken
Ay bn oğlanda karpuzdan tiksinmiştim 10 yıl olacak hala doğru düzgün yiyemem
Ben kendimi bildim bileli aşeren bir insanım, hamileyken de durum aynıydıBende de aşerme kültürü yok hiç. Canım çeker bişey görünce 5 dakika sonra unuturum. Eşim bana demeden alırsa anca öyle yerim yoksa aldırmam unuturum simdi derimEller gibi gece yarısı aratamadım son hakkım da geçti aha da
Ye gitsin yaa battı balık yan giderNormalde ben de seviyorum
Ama bu akşam canım çok sağlıksız şişmanlatan şeyler çekmişti
Perşembe doktor randevum var
O yaklaşınca kilomu tutmaya çalışıyorum
Birazdan ağlayarak uyurum artık
Aslında seviyorum ben brokoliyiBen de dün pırasa yedim ama mutlu oldum. Onu seni mutlu edecek şekilde ye haşlayıp koyma önüne
Ben bu son 3 haftada 3 kilo aldımYe gitsin yaa battı balık yan giderbenimde kontrol yarın iki haftada bir Kilo aldım bende ama artık kontrol edemiyorum kendimi yiyorum yiyorum doymuyorum sanki yiyince de pişman oluyorum cikmazlardayim
Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda daBen kendimi bildim bileli aşeren bir insanım, hamileyken de durum aynıydıne görsem canım çeker çok sümdüksün diyor annem. Yiyene kadar da unutmam o canımın çektiği şeyi. Özel bir yiyecek değil ama gördüğümü canım istiyor.
Neden ısrar etmedin diye çatabilirsin ben az önce ona benzer bişey yaptımAslında seviyorum ben brokoliyi
Sadece bu akşam doğru akşam değildi
Hormonlar diyorlar ya o hormonlar beni son au buldu galiba
Eşim o kadar dedi alayım bi şeyler diye yok dedim
Şimdi aç ve mutsuz olduğum için çok çatasım var kendiaine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?