Benim oğlum benim gibi tavırlıBenim eşimde erkek fikrine alışamadı bir kızımız var 8 yaşında ama babacı eşim diyor kızım benim oğlum senin bende dedim doğunca sen oğlumu da alırsın elimden çünkü bizim oğlan daha anne karnında babanın sesine tepki veriyor yerinden çıkacak bana gelince popo dönüyor.
Babaya karşı nasıl bi sevgiyseBenim oğlum benim gibi tavırlı
İlgi çekmediği yerde tepki vermiyor
Ben şarkı söylerken kıpır kıpır baban geldi diyorum duruyor
Valla ne kadar ekmek o kadar köfteBabaya karşı nasıl bi sevgiyse
Ahahha ayni benim kizım. Oğlumda anneci, bu insallah babacı olurBenim oğlum benim gibi tavırlı
İlgi çekmediği yerde tepki vermiyor
Ben şarkı söylerken kıpır kıpır baban geldi diyorum duruyor
Doğunca alıştıracağım ben de birbirlerineAhahha ayni benim kizım. Oğlumda anneci, bu insallah babacı olur
Erkeklere de çok güzel bereler varÇok tatlılar ya
Güle güle kullansın
Erkeklere de takılmaz mı bunlardan?
Ben oğluma da takabilirim gibiErkeklere de çok güzel bereler var
Ama kıza secenek daha cok tabi
Valla bende oyle planliyorum kesinlikle bir cocuk babacı olmalıDoğunca alıştıracağım ben de birbirlerine
Oryantasyon yaparız artık
Benimde görüş günümYarın görüş günü zaman geçmiyor yaa
İnşallah bizim kızlar babacı olur oğlan bana yapışık geziyor desem yeriValla bende oyle planliyorum kesinlikle bir cocuk babacı olmalıolan size oluyor
Senle bn aynı zmn gittik çok çabuk geldi seninYarın görüş günü zaman geçmiyor yaa
Ben öyle her şeyini ben yapayım tsrzı bi anne olamam zatenValla bende oyle planliyorum kesinlikle bir cocuk babacı olmalıolan size oluyor
Ayyy aynı aynı. Babanla oyna biraz da oglum dedigimde babam anlamaz diyorİnşallah bizim kızlar babacı olur oğlan bana yapışık geziyor desem yeri
Sen kaç olcan yarın? Bakalım senin şüşko çocuğun benimkini geçmiş mi?Benimde görüş günümbizim ayni oluyor senle görüşler..
Bnm ki uyuyacak az yanımda yatAyyy aynı aynı. Babanla oyna biraz da oglum dedigimde babam anlamaz diyor
Oynadigimiz oyun da araba yaristirmak
Ama haftaya çok geç. ☹Senle bn aynı zmn gittik çok çabuk geldi seninBnm haftaya
İlk 6 ay kimsenin kucagina vermek istemedim. Herseyini ben yaptim. İsten geldigimde kaynanamdan aldim hemen. Sonra cocuk benden kopamadıBen öyle her şeyini ben yapayım tsrzı bi anne olamam zaten
Ama yine de en çok beni sevsin tabi
Babası kim oluyor ben taşıdım
3 hafta dedi aslında sonraki haftaya randevu almıştım okul tatil diye öne çektşmAma haftaya çok geç. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?