2021 Aralık Anneleri

İlk 6 ay kimsenin kucagina vermek istemedim. Herseyini ben yaptim. İsten geldigimde kaynanamdan aldim hemen. Sonra cocuk benden kopamadı
Bunu yapıp da mutlu olan kimseyi duymadım zaten
Büyük konuşma sayılmayacaksa yapılmayacaklar listemin başında bu
Bi yüzünden öptürmem bakmkimseue
O kırmızı çizgim
Sana da 2 hafta sonra gel der artık sonra da haftalık olur sanıyorum.
Zaten yarın 34 bitecek
2 hafta sonra 36 bitiyor
37de doğuruyorum

Oğlan da kalkıyordu ilk zmnlar gerçi işten eve zor atıyordu kendini bakalım bunda nolcak
Esimin 1 ay yıllık izini var kullanmadı doğumda kullanmak için 5 gün babalık izni derken 40 imiz çıkacak inşallah.Simdiden hazırlıyor kendini doğunca gece eşim bakacakmis gündüz ben.Bakalim nasıl olacak hayırlısı

Ben de 35+6 oluyorum yarın.

Biz de görev paylaşımı yaptık
Besleme bende gaz çıkarma ve uyutma eşimde geceleri
Ben de 35+6 oluyorum yarın.
Senin az kaldı ya
15ine kadar gelecek

Biz bugün gittik sipa poposunu dönmüştü yüzünü göremedik haftası 5 gün önde çıktı 35+0 ama 35+5 çıktı 2700 gr 48cm olmuş haftaya nst sonraki hafta kontrol olacak haftalık gidecegim artik
33+6da benimkinin ebatlar da öyleydi. 38 cm 2620 gram.

Heyet almak daha zor diğerini 10 +10 şeklinde belki aile hekiminden alabiliriz diye düşündüm ama işte doktoruna da bağlı. Heyet raporunda sinir yok sanırım. Ben yaza kadar raporla idare etsem eylülde ücretsize çıkarım diye düşündüm

Biz de görev paylaşımı yaptık
Besleme bende gaz çıkarma ve uyutma eşimde geceleri

Senin az kaldı ya
15ine kadar gelecek
Ben eşimle pazarlık yaptım çocuk istiyorsan bakacaksın kızıma da baktı ilgilendi oğlumuzlada ilgilenir eminim çünkü ben dedim yaşlıyım yakınımda ne kendi ailem nede eşimin ailesinden kimse yok olmaması olmasından daha mı iyi onuda düşünmüyor değilim

Bezi önce ben başlarım
Uygulamalı göstermek gerek
Allahtan erkek de çok komplike bi organı yok
Sonra eşim de yapar
Pipi daha zor bence

Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…