Sana da 2 hafta sonra gel der artık sonra da haftalık olur sanıyorum.Bizim de
Bunun için babanın kızıyla vakit geçirmesi lazım.Gece eşinizin de sizinle kalkması lazım.İnşallah bizim kızlar babacı olur oğlan bana yapışık geziyor desem yeri
3 hafta demeseymiş canım artık. Neyse haftalığa dönecek zaten.3 hafta dedi aslında sonraki haftaya randevu almıştım okul tatil diye öne çektşm
Zaten sonrasında bişi de kalmıyor haftalığa kontrolden 2 hafta sonra doğururum3 hafta demeseymiş canım artık. Neyse haftalığa dönecek zaten.
Bu aralar cok saglikli beslenmedim kilo almamistirSen kaç olcan yarın? Bakalım senin şüşko çocuğun benimkini geçmiş mi?
Oğlan da kalkıyordu ilk zmnlarBunun için babanın kızıyla vakit geçirmesi lazım.Gece eşinizin de sizinle kalkması lazım.
Bunu yapıp da mutlu olan kimseyi duymadım zatenİlk 6 ay kimsenin kucagina vermek istemedim. Herseyini ben yaptim. İsten geldigimde kaynanamdan aldim hemen. Sonra cocuk benden kopamadı
Zaten yarın 34 bitecekSana da 2 hafta sonra gel der artık sonra da haftalık olur sanıyorum.
Esimin 1 ay yıllık izini var kullanmadı doğumda kullanmak için 5 gün babalık izni derken 40 imiz çıkacak inşallah.Simdiden hazırlıyor kendini doğunca gece eşim bakacakmis gündüz ben.Bakalim nasıl olacak hayırlısıOğlan da kalkıyordu ilk zmnlargerçi işten eve zor atıyordu kendini bakalım bunda nolcak
Ben de 35+6 oluyorum yarın.Bunu yapıp da mutlu olan kimseyi duymadım zaten
Büyük konuşma sayılmayacaksa yapılmayacaklar listemin başında bu
Bi yüzünden öptürmem bakmkimseue
O kırmızı çizgim
Zaten yarın 34 bitecek
2 hafta sonra 36 bitiyor
37de doğuruyorum
Biz bugün gittik sipa poposunu dönmüştü yüzünü göremedik haftası 5 gün önde çıktı 35+0 ama 35+5 çıktı 2700 gr 48cm olmuşYarın görüş günü zaman geçmiyor yaa
Biz de görev paylaşımı yaptıkEsimin 1 ay yıllık izini var kullanmadı doğumda kullanmak için 5 gün babalık izni derken 40 imiz çıkacak inşallah.Simdiden hazırlıyor kendini doğunca gece eşim bakacakmis gündüz ben.Bakalim nasıl olacak hayırlısı
Senin az kaldı yaBen de 35+6 oluyorum yarın.
33+6da benimkinin ebatlar da öyleydi.Biz bugün gittik sipa poposunu dönmüştü yüzünü göremedik haftası 5 gün önde çıktı 35+0 ama 35+5 çıktı 2700 gr 48cm olmuşhaftaya nst sonraki hafta kontrol olacak haftalık gidecegim artik
Hayırla gelsinler inşallah.Biz de görev paylaşımı yaptık
Besleme bende gaz çıkarma ve uyutma eşimde geceleri
Senin az kaldı ya
15ine kadar gelecek
Heyet almak daha zor diğerini 10 +10 şeklinde belki aile hekiminden alabiliriz diye düşündüm ama işte doktoruna da bağlı. Heyet raporunda sinir yok sanırım. Ben yaza kadar raporla idare etsem eylülde ücretsize çıkarım diye düşündümBen düşünüyorum, ocak sonu iznim bitecek, alabilirsem birer ay heyet raporu alayım diyorum yani 2 ay, sonra ücretsiz.. sonrada diyorumki bu şekilde rapor alınca yıl bitmeden memuriyete döneceğim, ya hastalık vb olurda rapor almam gerekirse hak kalmamış oluyor o zmn naparım diyorum.. yani net bi kararım yok, e bide rapor almakta kolay değil
Ay maşallah yaa seninki üçü geçmiştir o zaman33+6da benimkinin ebatlar da öyleydi.38 cm 2620 gram.
Ne zaman haftaliga donuyorum? Ben hala aylik gidiyorum3 hafta demeseymiş canım artık. Neyse haftalığa dönecek zaten.
Bezi önce ben başlarımHayırla gelsinler inşallah.
Peki boklu bezler kimde?
36dan sonra canım. Ben de bundan 2 hafta önce gitmiştim.Ne zaman haftaliga donuyorum? Ben hala aylik gidiyorum
Ben eşimle pazarlık yaptım çocuk istiyorsan bakacaksın kızıma da baktı ilgilendi oğlumuzlada ilgilenir eminim çünkü ben dedim yaşlıyımBiz de görev paylaşımı yaptık
Besleme bende gaz çıkarma ve uyutma eşimde geceleri
Senin az kaldı ya
15ine kadar gelecek
Pipi daha zor benceBezi önce ben başlarım
Uygulamalı göstermek gerek
Allahtan erkek de çok komplike bi organı yok
Sonra eşim de yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?