- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Allah nasip eder de bir sıkıntı çıkmazsa en fazla 2 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ben. Dönmeye sürünmeye başlamadan halletmek lazım. Hem canı daha az acır, kolay iyileşir, hem de bence hatırlamaya değer bir anı değil ne kadar küçük o kadar iyiPipi daha zor bence
Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?
Benim iki kız kardeşim var, erkek bebek bakımı hiç bilmiyorum ama öğreniciizPipi daha zor bence
Kesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.Allah nasip eder de bir sıkıntı çıkmazsa en fazla 2 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ben. Dönmeye sürünmeye başlamadan halletmek lazım. Hem canı daha az acır, kolay iyileşir, hem de bence hatırlamaya değer bir anı değil ne kadar küçük o kadar iyi
Inşallah sorunsuz alabiliriz tabiHeyet almak daha zor diğerini 10 +10 şeklinde belki aile hekiminden alabiliriz diye düşündüm ama işte doktoruna da bağlı. Heyet raporunda sinir yok sanırım. Ben yaza kadar raporla idare etsem eylülde ücretsize çıkarım diye düşündüm
Bazılarında erkek olduğunu öğrensin mantığı var ki bana çok saçma geliyor. O hatıra olmayınca erkek değil mi sanıyor kendiniKesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Aile bireylerine bağlıBen eşimle pazarlık yaptım çocuk istiyorsan bakacaksın kızıma da baktı ilgilendi oğlumuzlada ilgilenir eminim çünkü ben dedim yaşlıyımyakınımda ne kendi ailem nede eşimin ailesinden kimse yok olmaması olmasından daha mı iyi onuda düşünmüyor değilim
Pipinin girintisi çıkıntısı yok kiPipi daha zor bence
2-6 yaş arası önerilmiyor sünnet zatenBazılarında erkek olduğunu öğrensin mantığı var ki bana çok saçma geliyor. O hatıra olmayınca erkek değil mi sanıyor kendinieltim büyük oğlunu 8 yaşında yaptırdı, küçüğü şu an 3 yaşında onu da dana gibi olana kadar bekletecek herhalde
Evet ama bir sağlık çalışanı olarak bunu akıl etmesi gerekirdi bence..2-6 yaş arası önerilmiyor sünnet zaten
2yi kaçırınca mecbur dana olacak
10 gune bir yazcaktimSaci gorunmez okdr net degil dedi:)20 gune bir gel artik dedi nst muayene
Ben büyük konuşmak istemiyorumEvet ama bir sağlık çalışanı olarak bunu akıl etmesi gerekirdi bence..
Onların düşüncesi çocuk sırf pipisi var diye kendini bir halt sansın
Ben de onu düşümdüm nasıl 20 güne diye10 gune bir yazcaktim
Benimki büyük konuşma değil yanlış anlaşılma olmasın. Erkek kız ayrımından o kadar sıkılmış ve bıkmış durumdayım ki, oğlum sırf erkek diye kendini üstün görecek şekilde yetişmesin istiyorum. İkinci kız kardeşim doğduğunda bir akBabamız arayıp, üzülmeyin ha kız oldu diye demişti... 18 yıl geçti kadını hâlâ sevmem.Ben büyük konuşmak istemiyorum
Doğumdan hemen sonraya da cesaret edemem, önce birbirimizi bir tanıyalımAile bireylerine bağlı
Kayınvalidemin aynı şehirde olması bana büyük gğç mesela
Olmasa daha stresli olurdum
Pipinin girintisi çıkıntısı yok ki
Olduğu gibi ortada işte
Sünneti burdanngaza gelip doğunca yaptıracaktım
Toplum buna hazır değilmiş
Ne annem ne kayınvalidem sıcak baktı
Tamamen bağımsız bakmaya da ben hazır değilim
O yüzden ilk 3 aya erteledim
Doktora kontrole götürünce de sorarım
O ne tavsiye verecek o da önemli
Cahil insanlar. Yapılmaması gereken yaşlar var hatta tam anladığı yaşlar. Sonrasında da zaten eşşek kadar oluyo. Bi de bu inançtan ziyade sağlık hijyen açısından da mühim bi şey.Bazılarında erkek olduğunu öğrensin mantığı var ki bana çok saçma geliyor. O hatıra olmayınca erkek değil mi sanıyor kendinieltim büyük oğlunu 8 yaşında yaptırdı, küçüğü şu an 3 yaşında onu da dana gibi olana kadar bekletecek herhalde
Tabi doktora sormalısın.Aile bireylerine bağlı
Kayınvalidemin aynı şehirde olması bana büyük gğç mesela
Olmasa daha stresli olurdum
Pipinin girintisi çıkıntısı yok ki
Olduğu gibi ortada işte
Sünneti burdanngaza gelip doğunca yaptıracaktım
Toplum buna hazır değilmiş
Ne annem ne kayınvalidem sıcak baktı
Tamamen bağımsız bakmaya da ben hazır değilim
O yüzden ilk 3 aya erteledim
Doktora kontrole götürünce de sorarım
O ne tavsiye verecek o da önemli
Evet 10 gun ya da 14 gune bir zaten ne kaldiBen de onu düşümdüm nasıl 20 güne diye
Düzeltme geldi
Bakalım benimki yarın kaç güne çağıracak
Benim tahminim 2 haftaya düşürecek
Öyle yavaş yavaş hayal etme o işiTabi doktora sormalısın.
Ay pipi zor. Önce bi pipiyi silcen sonra testisler sonra g.t ay 3 basamaklı
Neyseki oyle derdimiz yukTabi doktora sormalısın.
Ay pipi zor. Önce bi pipiyi silcen sonra testisler sonra g.t ay 3 basamaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?